Loewe se hlásí o slovo, na trh uvedlo novou generaci televizorů Loewe Reference

30. 6. 2015
Loewe

Praha, 30. června 2015 – Německý výrobce televizorů Loewe se vrací mezi přední hráče v oblasti domácí zábavy. V tomto týdnu uvádí do prodeje zcela nové televizory řady Loewe Reference, které ohlásil na tiskové konferenci. Jde o novou generaci přístrojů, která naplňuje představy náročných zákazníků o špičkovém televizoru, který spojuje technologickou vyspělost, mnoho užitečných „chytrých“ funkcí s tradičně prvotřídním designem a provedením televizorů.

„V loňském roce se v mateřské firmě v Kronachu uskutečnily významné změny, a to jak ve vedení společnosti, tak zejména v konstrukční a technologické oblasti,“ prohlásil na konferenci Martin Cakl, který značku Loewe zastupuje na českém trhu. „Proběhla zásadní přestavba výrobních procesů, jejímž výsledkem je nástup televizorů používajících nejmodernější LED panely podporující nativní zobrazení v nejvyšším Ultra HD (4K) rozlišení.“

Špičkový obraz

Ultra vysoký kontrast v kombinaci s antireflexním sklem zaručují neuvěřitelně ostrý obraz bez odlesků za denního světla. I v nejvyšším možném rozlišení 4K, Ultra High Definition (UHD), poskytuje nová generace televizorů Loewe dokonale věrný a přirozený „life-like“ obraz s plynulým zobrazením pohybu. Loewe Reference zaručuje zobrazení jakéhokoliv obsahu v nejvyšší možné kvalitě a nabízí bohatý obraz plný přirozených barev a odstínů.

Zvuk jako ve skutečném kině

Televizor dokáže i bez připojeného systému domácího kina nabídnout plný zvuk a pocit přítomnosti ve skutečném kině. Přímo v televizoru je integrován Soundbar zastoupený 8 reproduktory o zvukovém výkonu 120 W. Režim Cinema Surround v kombinaci s unikátními vlastnostmi dělá z Loewe Reference nejvýkonnější televizor jaký kdy byl na trhu nabízen. Standardní součástí výbavy je integrovaný Bluetooth Audio Streaming, díky kterému je možné reprodukovat hudbu ze smartphonu či jiného zdroje.

Sledování programů bez omezení

K běžné výbavě patří integrovaný harddisk o velikosti 1TB a dvojité přijímače pro nezávislé souběžné nahrávání jiného pořadu, než který chcete sledovat. Toto uspořádání dokonce umožňuje sdílení v pořadí třetího programu na tabletu, a to díky bezdrátovému streamování, přirozeně vše stále v kvalitě 4K.

Přizpůsobitelný design, unikátní umístění

Televizor je možné instalovat na motoricky otočný podlahový podstavec, nástěnný držák, v případě úhlopříčky 55" také na stolní podstavec. Unikátní je solitérní umístění na otočnou svislou tyč do prostoru. Televizor je tak možné otáčet a sledovat v rozsahu 270°. Možností je také využití originálního nábytku sladěného s designem televizoru. Luxusní kryt televizoru je možné kdykoliv obměnit za jeden ze čtyř barevný odstínů pro určitou možnost individualizace a sladění s interiérem.

Dostupnost

Televizory nové řady Loewe Reference budou k dispozici ve velikostech úhlopříčky 55", 75" a 85", respektive 140 až 216 cm.

Loewe Reference 55 je k dispozici od června v provedení Alu Silver & Alu Black, o měsíc později bude na trhu i v módních barvách White High Gloss a Dark Gold.  Zbývající dvě úhlopříčky budou v prodeji na podzim letošního roku.