Metrostav Development

Metrostav Development a.s. zastřešuje developerské aktivity Skupiny Metrostav. Za dobu své existence dokončila společnost více než 2 000 bytů v desítce projektů a řadu administrativních budov.

press-releases

Tiskové zprávy - Metrostav Development

Palmovka Open Park představuje všechny tři nové budovy komplexu

Tisková zpráva | Datum: 19. 5. 2017

Praha, 19. května 2017 – Metrostav Development a. s., developer nového administrativního komplexu Palmovka OpenPark, představuje podrobnosti a dispozice všech tří nových budov aktuálně rostoucích v pražské Libni. Palmovka Open Park navazuje na již realizované a stoprocentně obsazené projekty Palmovka Park 1 a Palmovka Park 2. Další fáze nabídne 25 500 m2 pronajímatelných ploch v budovách Palmovka Open Park 3, Palmovka Open Park 4 a také v unikátní budově Palmovka Open Park O, revitalizované tovární hale strojírny Horák a Hlava, která je technickou kulturní památkou.

Celá zpráva

Na Palmovce vzniká druhý Anděl. U Libeňského mostu roste administrativní projekt Palmovka Open Park.

Tisková zpráva | Datum: 27. 3. 2017

Praha, 27. března 2017 - Developerská společnost Metrostav Development, a.s. zdárně pokračuje ve výstavbě železobetonové konstrukce nového administrativního projektu Palmovka Open Park. Kompletní hrubá stavba POP 4 bude dokončena na podzim2017, celý projekt pak v druhé polovině roku 2018. Metrostav Development tak pokračuje v projektu Palmovka Park, jehož cílem je rozvoj lukrativního okolí stanice metra Palmovka. To by se mělo v budoucnu stát protipólem rušné oblasti kolem stanice Anděl.

Celá zpráva