Mibcon slavil 20 let v MeetFactory

24. 10. 2018
MIBCON

Praha, 24. října 2018 – SpolečnostMibcon, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení, slavila 20 let na trhu v pražské MeetFactory. Zde se setkali zaměstnanci, kteří za celou dobu firmou prošli s rodinnými příslušníky, obchodními partnery a klienty na narozeninové party s bohatým programem.

Za 20 let firma ušla cestu od party několika nadšených konzultantů až ke společnosti, která zaměstnává okolo 150 lidí, pracuje pro největší světové firmy, spolupracuje s dynamickými startupy, získává podíly v dalších příbuzných firmách, do byznysu zavádí nejpokročilejší technologie a stále hledí daleko do budoucna.

Mibcon se dnes věnuje digitální transformaci firem, implementuje aktuální trendy jako je omnichannel - pohodlný vícekanálový nákup, učí firmy pracovat s daty o zákaznících pro efektivní personalizované nabídky, velkým e-shopům optimalizuje logistiku, ale pracuje i na projektech chytrých továren, internetu věcí a do reálných procesů aplikuje i virtuální a rozšířenou realitu.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr