Zdravá zmrzlinová pochoutka v Myslbeku

22. 7. 2011
Nákupní galerie Myslbek

Praha, 22. července 2011 – V průběhu léta do pasáže pražské Nákupní galerie Myslbek přibyl pod eskalátory malý pultík, který však v horkých dnech vyvolává velké nadšení. Jedná se o odnož oblíbeného Fresh Baru Fruitisimo, nazvanou Fruitisimo Ice Cream. A co nabízí? Samozřejmě zmrzlinu, která osvěží při nákupní horečce!

Nejde ale o jen tak ledajaké mražené pochoutky. Sladké potěšení je vyrobeno jenom z těch nejlepších ingrediencí, které navíc prospívající vašemu zdraví - obsahují totiž 82% podíl ovocné složky z vysoce kvalitního čerstvého ovoce. „Tyto lahodné zmrzliny jsou ideálním osvěžením v letních dnech. A nejen že výborně chutnají, ale zároven jsou prospěšné vašemu zdraví. Sorbety obsahují maximální podíl ovocné složky, neobsahují žádný tuk ani přidaný cukr,“ uvádí Jan Hummel, jednatel společnosti Fruitisimo.

Nová řada ovocných sorbetů nabízí příchutě banán, malina, citrón a ananas. Malina je známá například svými antioxidačními účinky, L-carnititn obsažený v ananasu aktivuje účinnost metabolismu. Banán zase dodává velké množství draslíku, který reguluje a usměrňuje zadržování vody v těle, je rovněž důležitý pro správnou funkci svalů, nervů a tkání. Citrón disponuje spoustou vitaminu C a také flavonoidy, které mají antioxidační i protirakovinné účinky a ochraňují kapiláry. Všechny čtyři druhy sorbetu jsou velmi svěží, ale neztrácejí nic ze své jemnosti ani krémovitosti. Zmrzliny si společnost Fruitisimo vyrábí sama tradičním způsobem přímo v České republice.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
tel: 774800798