OnePlus

press-releases

Tiskové zprávy - OnePlus

OnePlus přichází s vlajkovou řadou chytrých telefonů OnePlus 9 a svými prvními hodinkami OnePlus Watch

Tisková zpráva | Datum: 23. 3. 2021
  • Plánované dlouhodobé partnerství v oblasti výzkumu a vývoje společností OnePlus a Hasselblad odstartuje vylepšení foto a video systémů řady OnePlus 9, zejména prostřednictvím kalibrace Natural Color Calibration.
  • Novinky jsou vybavené fotoaparátem Hasselblad pro mobilní telefony, displejem nové generace a novou vysokorychlostní technologií bezdrátového nabíjení.
  • Vůbec první hodinky OnePlus Watch jsou dalším krokem při vytváření vlastního ekosystému smart zařízení zajišťujících bezproblémové propojení.

Praha, 23. března 2021 – Společnost OnePlus dnes uvádí na trh své dvě nové vlajkové lodi, nejpokročilejší řadu chytrých telefonů OnePlus 9. Přináší špičkový zážitek z fotografického systému Hasselblad pro mobily, displej s vysokou obnovovací frekvencí nové generace a technologii rychlého bezdrátového nabíjení, které překonává svou rychlostí kabelové nabíjení konkurence. Dále ještě OnePlus představuje své první chytré hodinky OnePlus Watch, které nabízejí až dva týdny výdrže baterie a jsou vybavené funkcemi pro monitorování zdravotního stavu a sportovních aktivit. To vše v elegantním a stylovém designu.

Celá zpráva

Připravte se na chytré hodinky OnePlus

Tisková zpráva | Datum: 18. 3. 2021

Praha, 18. března 2021Vůbec první hodinky OnePlus budou uvedeny společně s řadou OnePlus 9 23. března a přidají nový prvek k pohodlí a bezproblémovému propojení mezi všemi zařízeními OnePlus.

Celá zpráva

OnePlus a Hasselblad zahajují dlouhodobou spolupráci na vývoji nové generace vlajkových smartphonů

Tisková zpráva | Datum: 8. 3. 2021
  • OnePlus se zavazuje investovat do vývoje kamer v příštích třech letech 150 milionů USD
  • Nejnovější vlajková loď OnePlus 9 bude celosvětově uvedena na trh 23. března v 15 hod

Praha, 8. března 2021Značka OnePlus dnes oficiálně oznámila tříleté partnerství s legendárním výrobcem fotoaparátů Hasselblad. Předmětem spolupráce bude společný vývoj nové generace kamerových systémů pro další vlajkové smartphony OnePlus. Obě společnosti již spolupracovaly na vylepšeném kamerovém systému – Hasselblad Camera for Mobile – pro novou řadu OnePlus 9, která bude uvedena na trh 23. března. Kromě toho společnost OnePlus ohlásila plány investovat v příštích třech letech více než 150 milionů USD do dalšího rozšiřování možností mobilního zobrazování.

Celá zpráva

Častěji nabíjíme a jsme stále závislejší na mobilních telefonech. 14 % Britů by se raději vzdalo sexu, než času stráveného nad displejem

Tisková zpráva | Datum: 2. 2. 2021

-        V rámci celé Evropy téměř 5 % všech respondentů uvedlo, že by se raději vzdali svého partnera než svého telefonu, a to je téměř stejné množství, jako těch, kteří uvedli, že by se vzdali ledviny, pokud by si mohli svůj přístroj ponechat.

-        Mladí lidé v Evropě jsou v době lockdownu sice izolovaní a méně mobilní, ale více závislí na mobilních přístrojích

-        Nový průzkum OnePlus poukazuje na větší potřebu mít plně nabitý mobil

Praha, 2. února 2021 – Nový průzkum společnosti OnePlus ukazuje, že zatímco uzavření velké části Evropy v roce 2020 vedlo k výrazně menší mobilitě, mobilní telefony a jejich nabíječky se pro nás staly ještě cennějším partnerem – a v některých případech významnějším než naši skuteční partneři.

OnePlus Buds Z, špunty s plným zvukem

Tisková zpráva | Datum: 25. 1. 2021

Praha, 25. ledna 2021– OnePlus Buds Z jsou nová bezdrátová sluchátka OnePlus, navržená tak, aby uživatelům na cestách poskytovala skvělý poslech hudby. Tyto „špunty“ jsou vybavené pokročilými 10mm dynamickými měniči zajišťujícími bohatší basovou linku, podpořenou ještě speciální technologií zesílení basů. Na plné nabití vydrží OnePlus Buds Z 20 hodin přehrávání, rychlé 10minutové dobití nabízí tři hodiny živého zvuku.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr