OnePlus

Tiskové zprávy - OnePlus

OnePlus introduces all-new OnePlus World immersive virtual experience

Tisková zpráva | Datum: 1. 10. 2020

OnePlus creates 360-degree interactive, virtual world for global community to witness the upcoming launch of OnePlus 8T and more

London, October 1, 2020: OnePlus, the global technology brand, today introduced the all-new OnePlus World, an immersive virtual reality (VR) experience for its community across the globe. The company will also invite community members to view the launch event of the much-awaited upcoming flagship smartphone, the OnePlus 8T, inside the OnePlus World experience.

Celá zpráva

Nová vlajková loď značky OnePlus, telefon OnePlus 8T, bude uvedený na trh 14. října

Tisková zpráva | Datum: 22. 9. 2020

Praha, 22. září 2020Značka OnePlus oznámila termín globálního představení své nejnovější vlajkové lodi – smartphonu OnePlus 8T. Uskuteční se dne 14. října v 16 hod středoevropského času (CET).

Celá zpráva

OnePlus Nord: špičkový telefon za přijatelnou cenu

Tisková zpráva | Datum: 11. 9. 2020

Praha, 11. září 2020 Oneplus Nord přináší za přijatelnou cenu funkce, jimiž výrobci obvykle vybavují své top modely. Například podporu 5G sítí, Amoled displej s integrovanou čtečkou otisků prstů, rychlé chytré nabíjení nebo šest kamer s velmi zajímavými funkcemi.

Celá zpráva

OnePlus 8 Pro získal ocenění Nejlepší chytrý telefon roku společnosti EISA za rok 2020?21

Tisková zpráva | Datum: 25. 8. 2020

Podle ní je OnePlus 8 Pro zařízení, které do smartphonu přináší chytrost

Praha, 25. srpna 2020 - OnePlus, globální technologická značka, oznámila, že její vlajková loď OnePlus 8 Pro získala prestižní ocenění Best Smartphone 2020-21 od asociace EISA, která sdružuje 61 nejuznávanějších světových časopisů zaměřených na spotřební elektroniku.

Celá zpráva

OnePlus Nord: má téměř všechno, co byste mohli chtít

Tisková zpráva | Datum: 23. 7. 2020

Nejnovější smartphone od OnePlus nabízí jedinečný fotoaparát a skvělý uživatelský zážitek za dostupnou cenu

Praha, 23. července 2020Prémiová technologická značka OnePlus představila OnePlus Nord, první produkt z nové, dostupnější řady chytrých telefonů. OnePlus Nord, představený jako první telefon na světě prostřednictvím AR (aplikace s využitím rozšířené reality), má všechny základní vlastnosti dokonalého smartphonu pro každodenní použití: všestranný fotoaparát, skvělé uživatelské vlastnosti a spolehlivost značky OnePlus. OnePlus Nord s čipsetem Qualcomm Snapdragon 765G 5G pomáhá prosazovat využití 5G tím, že umožňuje uživatelům využívat v plné míře tuto technologii.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr