OnePlus

press-releases

Tiskové zprávy - OnePlus

Častěji nabíjíme a jsme stále závislejší na mobilních telefonech. 14 % Britů by se raději vzdalo sexu, než času stráveného nad displejem

Tisková zpráva | Datum: 2. 2. 2021

-        V rámci celé Evropy téměř 5 % všech respondentů uvedlo, že by se raději vzdali svého partnera než svého telefonu, a to je téměř stejné množství, jako těch, kteří uvedli, že by se vzdali ledviny, pokud by si mohli svůj přístroj ponechat.

-        Mladí lidé v Evropě jsou v době lockdownu sice izolovaní a méně mobilní, ale více závislí na mobilních přístrojích

-        Nový průzkum OnePlus poukazuje na větší potřebu mít plně nabitý mobil

Praha, 2. února 2021 – Nový průzkum společnosti OnePlus ukazuje, že zatímco uzavření velké části Evropy v roce 2020 vedlo k výrazně menší mobilitě, mobilní telefony a jejich nabíječky se pro nás staly ještě cennějším partnerem – a v některých případech významnějším než naši skuteční partneři.

OnePlus Buds Z, špunty s plným zvukem

Tisková zpráva | Datum: 25. 1. 2021

Praha, 25. ledna 2021– OnePlus Buds Z jsou nová bezdrátová sluchátka OnePlus, navržená tak, aby uživatelům na cestách poskytovala skvělý poslech hudby. Tyto „špunty“ jsou vybavené pokročilými 10mm dynamickými měniči zajišťujícími bohatší basovou linku, podpořenou ještě speciální technologií zesílení basů. Na plné nabití vydrží OnePlus Buds Z 20 hodin přehrávání, rychlé 10minutové dobití nabízí tři hodiny živého zvuku.

Pozvánka - koncert z iglú 4. 12. 2020

Dokument | Datum: 4. 12. 2020

OnePlus announces a virtual concert hosted in a real-life Igloo made of OnePlus phones

Tisková zpráva | Datum: 1. 12. 2020

A first-of-its-kind experience to encourage community across the world

to reunite virtually through music

1st December 2020 - OnePlus, global technology brand, announced an interactive igloo concert – The Phone Dome Concert - powered by OnePlus devices, which will be hosted in Denmark and livestreamed on OnePlus social channels on December 4th at 7pm CET. Given its strong understanding of how the power of technology encourages deep and meaningful connections, OnePlus is creating a unique platform to allow anyone from around the world to reunite through the power of music.

OnePlus rozšiřuje řadu telefonů Nord o OnePlus Nord N10 5G a OnePlus Nord N100

Tisková zpráva | Datum: 26. 10. 2020

Řada N telefonů OnePlus Nord nabízí výkonné funkce, navržené na základě ohlasu uživatelů, a to za zajímavou cenu.

Praha, 26. října 2020Značka OnePlus dnes představila dva nové zástupce produktové řady OnePlus Nord – OnePlus Nord N10 5G a OnePlus Nord N100. OnePlus je vnímaný jako ten, kdo přináší rychlost a vysoký uživatelský standard za přijatelnou cenu, a řada N je založena na mnohaletých inovativních zkušenostech, přičemž pokračuje v tomto přístupu. Nové zástupce řady N charakterizují dlouhá životnost baterie, skvělé zobrazovací schopnosti a vyspělý vícekamerový fotoaparát, stejně jako systém Oxygen OS nabízející stejné vlastnosti jako u stávající vlajkové lodi OnePlus.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr