Dárky, které muže překvapí na svatého Valentýna

15. 1. 2013
Park Hostivař

Praha, 15. ledna 2013 – Zkuste na svatého Valentýna překvapit vašeho milence, přítele nebo manžela tak, aby našel i on ve svátku zamilovaných zalíbení. Nabídněte mu nevšední menu, které dovedně namícháte z gastro pokrmů nečekaných tvarů evokujících mužský svět. Připojte také afrodiziakální účinky vybraných potravin, které doplníte nově pořízeným sexy prádlem. Buďte originální a dráždivá. Uvidíte, že váš mužský protějšek najde ve valentýnských oslavách nejen zalíbení, ale i chuť vám překvapení oplatit.

Originální květina nebo ozdobná vazba z uzenin a mincí

„Muži kupují ženám většinou růže, sami si ale na květiny příliš nepotrpí. Pokud již chcete pánům zakoupit květinu, tak volte spíše exotičtější rostliny, jako jsou strelície, anturie nebo květiny tmavších barev,“ říká Kateřina Hurdesová z květinářství Flamenco OC Park Hostivař. Více než květinou muže překvapíte ozdobnou vazbou z uzenin, mincí nebo nářadí, prostě podle toho, co má váš muž nejraději. „Stačí si k nám přinést věci, ze kterých chcete udělat vazbu, a my se již postaráme, aby výsledek vašeho miláčka opravdu potěšil,“ dodává Kateřina Hurdesová z květinářství Flamenco OC Park Hostivař.

Afrodiziakální menu s čokoládovou masáží

Láska prochází žaludkem, ale proč lásce nedodat i pořádnou vášeň v podobě lákavého menu z potravin, které mají afrodiziakální účinky? Neznamená to, že po jednom jídle ze sebe strháte během vteřiny šaty, ale spíše vás afrodiziakální pokrmy příjemně uvolní a dodají správnou náladu. Při přípravě jídla rozhodně nešetřete kořením jako je hřebíček, skořice, šalvěj nebo tymián. Ze zeleniny je výborný celer, který v sobě obsahuje látku podobnou feromonům. Již ve starém Egyptě využívali celer jako přírodní afrodiziakum. Polévku doporučujeme chřestovou, protože chřest je známý svými pozitivními účinky k navození správné nálady. A jako hlavní jídlo nemůže být nic jiného než ústřice, které jsou královny mezi afrodiziaky. Chybu neuděláte ani pokrmem s přídavkem chilli papriček, s těmi ale opatrně. Jako dezert je ideální čokoláda, nejlépe hořká. Ta díky obsahu antioxidantu, kofeinu a fenyletylaminu navozuje u strávníků slastný pocit a je skvělá k romantické předehře. Čokoládu lze použít i k masáži.  Zakoupit si můžete speciální voňavé čokolády určené přímo pro masáž.

Striptýz v sexy prádélku

Po lákavé večeři, kterou jste nabudili vaše smysly, zbývá do šťastného konce ještě jedno překvapení v podobě sexy prádélka. Pořiďte si na valentýnský večer nějaký nový komplet, kterým šokujete svého partnera. „Nejlepší barvou je černá nebo červená, která u mužů evokuje vášeň. Bílé nebo růžové prádlo je zase vhodnější pro romantické chvilky. Záleží jen na vás, jak chcete naladit váš mužský protějšek,“ říká Jana Navrátilová z Takko Fashion OC Park Hostivař. Letošním trendem je opět krajka, která podtrhuje ženskou smyslnost. Pokud chcete vypadat opravdu dráždivě, pořiďte si sexy kombinaci korzetu, tang a podvazků.

kontakt pro média: Radek Václavík
email: radek.vaclavik(@)aspen.pr