Kam vyrazit o víkendu? Za skvělou postavou do OC Park Hostivař!

12. 7. 2011
Park Hostivař

Praha, 12. července 2011 - Chcete si užít víkendovou zábavu v aktivním duchu? Rádi byste zformovali svá těla podle svých představ a udělali něco pro své zdraví? Pak využijte víkendové akce v OC Park Hostivař, kterou pořádá tamní Solarium Fitness BBC společně se sportovní značkou Adidas. Proběhne v sobotu 16. července 2011 v OC Park Hostivař v prostorách Solária Fitness BBC a nabídne pestrý program cvičení, soutěží a zábavy. Na co se mohou návštěvníci těšit? Volný vstup při zakoupení nápoje je jen začátek…

Program začíná v 10:00, kdy se zájemci zúčastní lekce Adidas Yoga, od 11:00 pak lekce Adidas Cycling. Obě lekce trvají 1,5 hodiny a probíhají pod profesionálním vedením školených lektorů – postará se o vás Jana Tomášová, Pavel Skala, Martin Nehasil a Martin Šimák.

V 11:00 a 12:00 jsou pak pro návštěvníky připraveny produktové prezentace sportovní značky. To však není vše – během akce se bude konat losování, jehož výhrou je například členství v Solariu Fitness BBC a další zajímavé ceny.

„Chtěla bych k nám do OC Park Hostivař pozvat všechny příznivce pohybu a zábavy, kteří zrovna netráví svou dovolenou někde u moře či na chalupě a rádi by si zasportovali i v Praze,“ láká na sobotu Karolína Pleštilová, marketingová manažerka OC Park Hostivař.

Proč si tedy nezpříjemnit sobotní dopoledne sportovním zážitkem? Kdo ví, třeba se konečně odhodláte k pravidelné návštěvě zdejšího „fitka“ a splníte si tak své prázdninové předsevzetí.

kontakt pro média: Radek Václavík
email: radek.vaclavik(@)aspen.pr