Obchodní centrum Park Hostivař zve na páteční farmářské trhy Na své si tam přijdou příznivci kvalitních biopotravin

2. 5. 2012
Park Hostivař

Praha, 2. května 2012 – Farmářské trhy v Obchodním centru Park Hostivař pokračují. Za nákupy výborné zeleniny, ovoce, sýrů, uzenin, domácího másla a mnoho dalších výrobků se budete moci znovu vypravit v pátek 4. května 2012. Kromě potravin tam však narazíte i na květiny, přírodní kosmetiku, proutěné košíky, ručně šité a pletené výrobky či keramiku.

„Farmářské trhy jsou velice oblíbené. Mnoho lidí se začalo zajímat o kvalitu výrobků a snaží se posilovat konzumaci „čistých“ potravin z ekologického zemědělství, které je založeno na šetrném přístupu k přírodě,“ řekla Karolína Pleštilová, marketingová manažerka Obchodního centra Park Hostivař.

„K produkci rostlinných plodin zemědělci nepoužívají žádná průmyslová hnojiva ani postřiky. Hospodářská zvířata chovají v souladu s jejich potřebami a nedokrmují je žádnými chemikáliemi, hormony či antibiotiky. Díky tomuto přístupu jsou i produkty z nich – maso, mléko a vejce – prosté těchto látek,“ dodává Karolína Pleštilová, marketingová manažerka Obchodního centra Park Hostivař.

Farmářské trhy se konají v Obchodním centru park Hostivař v novém čase - vždy první pátek v měsíci a jsou přístupné od 9 do 18 hodin.

kontakt pro média: Radek Václavík
email: radek.vaclavik(@)aspen.pr