Předpremiéra filmu Čtyřlístek ve službách krále v OC Park Hostivař - Autogramiáda známých českých herců i pásmo soutěží pro děti

22. 1. 2013
Park Hostivař

Praha, 22. ledna 2013 – Speciální předpremiéra filmu Čtyřlístek ve službách krále čeká v neděli 27. ledna 2013 od 14 hodin návštěvníky multikina Premiere Cinemas v pražském OC Park Hostivař. Celá akce se uskuteční v rámci Dětského pohádkového odpoledne a nebude na ní chybět ani autogramiáda známých českých herců.

„Děti uvidí na vlastní oči své oblíbené pohádkové postavičky – Myšpulína, Fifinku, Bobíka a Pinďu, s nimiž se budou moci vyfotografovat. Pro nejmenší jsme připravili také sladké odměny, pásmo soutěží i malování na obličej. Nebude chybět ani bohatá tombola o filmové ceny a balíčky s dětskou kosmetikou. Po promítání se mohou diváci těšit na autogramiádu herců, kteří dabovali hlavní postavy. Za návštěvníky se přijdou podívat Tereza Bebarová, Bohdan Tůma, Ondřej Brzobohatý a Miroslav Táborský,“ informuje Karolína Pleštilová, marketingová manažerka OC Park Hostivař.

kontakt pro média: Radek Václavík
email: radek.vaclavik(@)aspen.pr