Patricia Vittek

Tiskové zprávy - Patricia Vittek

Zpěvačka Patricie Vitteková hodnotí letošní ročník Superstar

Tisková zpráva | Datum: 4. 5. 2011

Praha, 4.5.2011 - Slovenská zpěvačka a manželka fotbalisty Roberta Vitteka, Patricie Vitteková je unesena letošním ročníkem Superstar. Nejvíce se jí ze všech finalistů zamlouvá mladičká Alžběta Kolečkářová. „Ta holka je hotová zpěvačka, a do pěvecké soutěže je jí škoda“, říká Patricie o jedné z účastnic show obdivně. „Dále je mi sympatický také Michal Šeps, zpívat moc neumí, ale ten jeho styl je  jedinečný. To si myslím, že diváky přitahuje více než pěvecký výkon. Každopádně zatím působí velmi flegmatickým dojmem, což pro budoucí kariéru není moc dobré. Věřím, že pokud postoupí do posledních kol, začne soutěž chápat jako svou životní šanci a jeho projev bude mnohem dospělejší“.

Patricie Vittek a luxusní život

Tisková zpráva | Datum: 3. 5. 2011

Praha, 2. 5. 2011 – Patricie Vittek nemá ráda nic neříkající slovní spojení „luxusní život“, ráda tráví čas se svým manželem a dětmi, peníze investuje do svých potomků, kamarádí se se svou manažerkou a  užívá si kočovný život.

Celá zpráva

Patricia Vittek zabodovala ve vídeňském Palffy Clubu. V premiéře zde představila nový singl I Want U2 Dance

Tisková zpráva | Datum: 31. 3. 2011

Praha, 31. 3. 2011– Slovenská zpěvačka a módní ikona Patricia Vittek minulý týden oznámila zahájení spolupráce s Matějem Kubcem. S mladíkem vystupujícím pod jménem Matt Pardus začala připravovat singl, avšak v pátek jej s sebou vzala  jako tanečníka na své vystoupení do prestižního vídeňského Palffy Clubu. Zde sklidila velký aplaus s hity Proof, Je dirai non non nebo Nikdy neprestávaj, ale také s novým singlem, který Patricia Vittek představila veřejnosti vůbec poprvé. Singl se jmenuje I Want U2 Dance a vznikl ve spolupráci s producentem Gerardem Filipem aka Royal Elements.

Celá zpráva

Matěj Kubec ze Superstar má opravdu štěstí. Pro spolupráci jej oslovila slovenská zpěvačka a módní ikona Patricia Vittek

Tisková zpráva | Datum: 24. 3. 2011

Praha, 24. 3. 2011 - Tanečník a zpěvák Matěj Kubec (21), vystupující pod uměleckým jménem Matt Pardus, se na bratislavském castingu druhé řady Česko Slovenské SuperStar ukázal jako obstojný zpěvák. Svým zpěvem a hlavně zjevem okouzlil porotu Česko Slovenské SuperStar. Televize jej pak vzápětí pasovala na mužský idol soutěže. A nyní Matěj dostal svou životní šanci. Jeho vystupování totiž zaujalo slovenskou zpěvačku a módní ikonu Patricii Vittek, která ho ihned po seznámení oslovila, aby ji doprovázel na jejím vystoupení v nejvýznamnějším vídeňském VIP podniku, Palffy Clubu, již tento pátek.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik@aspen.pr