Profesia

press-releases

Tiskové zprávy - Profesia

Víte, kolik berete v porovnání s lidmi na stejné pozici? Portál Platy.cz nabízí srovnání mezd již 10 let

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2017

Praha, 11. prosince 2017 – Mzdový portál Platy.cz  oslavuje deset let od svého vzniku. Za toto období si jeho prostřednictvím porovnalo plat se zaměstnanci na stejné pozici už 1 163 770 respondentů. V letošním roce (od ledna do poloviny listopadu) využilo tuto bezplatnou službu téměř 100 tisíc lidí.

Měnit místo je trendy - jen 6 % lidí neuvažuje o změně práce

Tisková zpráva | Datum: 1. 12. 2017

Praha, 1. prosince 2017 – Už tak rekordně nízká nezaměstnanost v říjnu opět klesla, na úřadech práce je registrovaných pouze lehce přes 270 tisíc lidí bez zaměstnání. Po novém místě se však poohlíží stále více těch, kteří práci mají. Aktuální trend potvrzují i výsledky ankety na portálu Profesia.cz – pouze 6 % respondentů uvedlo, že o změně práce neuvažuje.

Celá zpráva

Získáte ty správné lidi nabídkou benefitů?

Tisková zpráva | Datum: 27. 11. 2017

Praha, 27. listopadu 2017 – Firmy ve snaze získat nové zaměstnance rozšiřují nabídku benefitů. Je to ale ta správná cesta? Lze získat nabídkou benefitů ty správné lidi? Benefity jsou z pohledu zaměstnanců důležité, zaměstnavatelé by měli ale zvážit, jaké nabídnout.

Celá zpráva

Češi umějí anglicky hůře než Slováci. Většina uchazečů o práci nedokáže vést náročnější konverzaci

Tisková zpráva | Datum: 23. 11. 2017

Praha, 23. listopadu 2017 – Angličtina v současné době vládne, její znalost je u většiny pracovních pozic považována za samozřejmost. Studie, kterou realizovala společnost TrackTest.eu  s pracovním portálem Profesia.sk  ukázala, že Češi jsou na tom s angličtinou hůře než Slováci, ale lépe než Maďaři.

Celá zpráva

Zaměstnance je těžké získat, udržet i motivovat

Tisková zpráva | Datum: 25. 10. 2017

Praha, 25. října 2017 – Jak vypadá veletrh práce v době, kdy je míra nezaměstnanosti na nejnižší úrovni v EU? Nabízí možnost získat lepší práci, zmapovat svůj pracovní potenciál nebo najít nový impuls pro svou kariéru. Ale také podává pomocnou ruku těm, kteří jsou na trhu práce znevýhodnění. A studentům usnadňuje hledání vhodné školy nebo pracovního programu v zahraničí.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova@aspen.pr