Profesia

press-releases

Tiskové zprávy - Profesia

Znalosti potřebné pro "pracovníka budoucnosti" - po jakých lidech bude poptávka

Tisková zpráva | Datum: 15. 8. 2017

Praha, 15. srpna 2017 – Jaké vlastnosti by měl mít pracovník budoucnosti? Jak vybavení lidé budou mít šanci na dobré uplatnění? Výhodu budou mít ti, kteří prokáží výpočetní myšlení, sociální inteligenci nebo umějí zkrotit sociální média. Jaké další schopnosti budou žádané?

Celá zpráva

Jdu na první pohovor - co teď?

Tisková zpráva | Datum: 8. 8. 2017

Praha, 8. srpna 2017 – Čerství absolventi si většinou užijí prázdniny a práci začínají hledat až koncem srpna a v září. Jak se připravit na pracovní pohovor a čeho se vyvarovat? Několik rad nabízí ředitelka pracovního portálu Profesia.cz Zuzana Lincová.

Celá zpráva

Více než polovina lidí vstává do práce před šestou hodinou

Tisková zpráva | Datum: 2. 8. 2017

Praha, 2. srpna 2017 – Vstáváte ve všední dny po šesté hodině ranní? Pak nepatříte k většině – výsledky nejnovější ankety na stránkách Profesia.cz ukázaly, že většina lidí vstává do práce dříve. Ve srovnání se světem je to brzo, podobně se vstává třeba i na Slovensku.

Celá zpráva

Jak řešit nedostatek lidí v gastronomických a ubytovacích službách?

Tisková zpráva | Datum: 25. 7. 2017

Praha, 25. července 2017 – Gastro segment a hotelnictví jsou obory, který je značně ovlivněný sezónními vlivy. Právě na letní sezónu potřebují mnoho nových pracovních sil. Ale jak je v současné době hledat? A jak udržet ty stávající?

Celá zpráva

Záludné otázky personalistů, z nichž mohou zjistit více, než je na první pohled patrné

Tisková zpráva | Datum: 3. 7. 2017

Praha, 3. července 2017 – U pracovního pohovoru většina lidí očekává, že se jich personalista zeptá na pracovní zkušenosti, vzdělání, silné či slabé stránky. Často však bývají zaskočeni netradičními otázkami, které mají odhalit jejich myšlenkové pochody, prokázat jejich životní hodnoty a ukázat, jak dokáží pracovat pod tlakem. Jaké otázky mohou také padnout?

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova@aspen.pr