Reebok RealFlex: 76 senzorů pro vaše pohodlí a zároveň maximální sportovní výkon

28. 6. 2012
Reebok

Praha, 28. června 2012 – Spojení moderního designu s nejnovějšími technologiemi, tak lze stručně charakterizovat kolekci Reebok RealFlex pro období podzim/zima 2012. Reebok nabízí u řady Reebok RealFlex jak pánskou, tak dámskou kolekci, ve které najdeme kromě bot také sportovní oblečení.

Sportovní boty RealFlex byly vyvinuty pro jedince, kteří se věnují intenzivnímu tréninku v posilovně nebo náročnému běhu a díky propracovanému řešení nabízejí dokonale kontrolovaný přirozený pohyb spolu s maximálním pohodlím.

Tajemství úspěchu se skrývá v originální flexibilní podrážce se senzory, které podporují přirozený a pohodlný pohyb chodidla. Každý ze 76 strategicky umístěných senzorů se nezávisle na ostatních přizpůsobuje povrchu a podporuje tak nohu tím nejlepším způsobem. Boty jsou díky použití speciálních materiálů velmi lehké a stávají se tak nedílnou součástí nohy, o které po chvíli ani nevíte.

Oblečení Reebok RealFlex je navrženo tak, aby vám při cvičení poskytovalo co největší volnost pohybu. Anatomicky tvarované švy a ergonomické průramky umožňují volnější pohyb paží a trupu. Čtyřsměrný streč na strategických místech zajišťuje maximální flexibilitu a elastičnost. Použití plochých švů zase zabraňuje podráždění míst, které jsou při cvičení namáhány třením.

Tváří kolekce oblečení a obuvi Reebok RealFlex, která přesně koresponduje s jeho požadavky na intenzivní a náročný trénink, je hokejista Jaromír Jágr.

Reebok RealFlex MUŽI

Reebok RealFlex Speed: Lehká sportovní obuv napomáhá přirozenému pohybu a flexibilitě. Materiál bot je prodyšný a vytvořen tak, aby vaše nohy byly po celou dobu pohybu v maximálním pohodlí a komfortu.

K dostání v barvách: vitamin C/ černá / bílá / světle šedá/ světle zelená / Gravel. Běžná cena 2.399 Kč.

ReaFlex fitness tričko: Díky speciální technologii Real Vent se tričko dobře přizpůsobí každému pohybu vašeho těla a inovativní technologie Play Dry zajišťuje skvělé odvádění potu. Tričko Reebok ReelFlex se tak stává vaším ideálním sportovním partnerem.

K dostání v barvách: světle zelená / sytě zelená / bílá / vitamin C. Běžná cena: 899 Kč

Pánská bunda RealFlex Optimal: Pánská bunda špičkové kvality je vyrobena z vysoce odolného materiálu Ripstop. Ergonomický střih bundy vám zajistí přirozený pohyb během sportu. Kapsy na zip poslouží k bezpečnému uložení osobních věci.

K dostání v černé barvě. Běžná cena 1.999 Kč.

Šortky RealFlex Optimal: Pohodlné pánské šortky vám díky technologiím RealVent a PlayDry, které přinášejí dokonalé přilnutí a odvádění potu, dodají při sportu potřebné pohodlí. Praktický střih zabraňuje nepříjemnému podráždění kůže.

K dostání v černé a šedé barvě. Běžná cena 999 Kč.

Reebok RealFlex ŽENY

RealFlex Train:  Lehká sportovní obuv v atraktivním provedení napomáhá přirozenému pohybu a flexibilitě během tréninku. Jedinečná technologie 3D Ultralite a zesílená guma podrážky na patě a špičce zajistí větší přilnavost boty na nejrůznějších tréninkových površích.

K dostání v barvách: stříbrně šedá / modrá / sytě zelená / růžová / bílá / tmavě fialová.  Běžná cena 1.999 Kč.

RealFlex fitness top: Použití čtyřsměrného streče zajišťuje u tohoto bezešvého dámského topu maximální elastičnost a flexibilitu. Díky použití kvalitních materiálů se nemusíte bát, že se tričko nehezky vytahá. Technologie RealVent a RealDry zaručí prodyšnost a dobrou absorpci potu. Vnitřní integrovaná podprsenka dodá ženám při sportu příjemnou oporu.

K dostání v barvách: světle modrá / fialová. Běžná cena 1.249 Kč.

RealFlex fitness capri:  Bezešvé capri kalhoty s širokým horním lemem díku použití čtyřsměrného střeče zajistí, že se kalhoty krásně přizpůsobí křivkám těla během pohybu. Praktická vnější kapsička zaručí nadstandartní komfort těchto stylových fitness kalhot.

K dostání v černé barvě. Běžná cena 1.249 Kč.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
email: iveta.nebesarova(@)aspen.pr