Zažijte mezinárodní šampionát v CrossFitu na vlastní svaly

11. 5. 2012
Reebok

Praha, 11. 5. 2012 - Zajímají vás netradiční sporty? Pak zbystřete, protože je zde CrossFit. Nový fitness program propojující základní prvky gymnastiky, atletiky a silového tréninku. Vznikl před deseti lety v USA a během chvilky mu propadlo tisíce sportovních nadšenců, pro něž se stal novou životní filozofií. Dnes má CrossFit své vlastní sportovní šampionáty a jedním z nich je i 2012 Reebok CrossFit Fitness Championship, jehož finále proběhne 15. 9. polském Krakově. A zúčastnit se můžete i VY!

Reebok CrossFit Fitness Championship 2012 je jedinečná mezinárodní sportovní akce, kteráse uskuteční poprvé na evropském kontinentu. Proto by si ji milovníci fitness neměli nechat ujít. Síly si zde můžete poměřit se sportovními nadšenci z Polska a Slovenska. Vítěz šampionátu navíc obdrží 3000 €. Konečně můžete zažít fitness na vrcholové úrovni.

Pokud se chcete kvalifikovat na tuto zajímavou sportovní událost, zaregistrujte se do 30. června na stránkách www.reebok-crossfit.cz , kde najdete podrobnější informace o kvalifikační sestavě, kterou musí zájemci absolvovat. Nejlepších 30 mužů a 30 žen postoupí do velkého finále v Krakově, kde se bude soutěžit o lákavé výhry.

V Čechách se CrossFit široké veřejnosti poprvé představil letos v dubnu  rámci tzv. Reebok CrossFit Drop Box Tour. Zájemci si mohli CrossFit vyzkoušet na vybraných místech v Praze, zatrénovat si ve speciální zóně s profi vybavením a seznámit se s CrossFit odborníky.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
email: iveta.nebesarova(@)aspen.pr