Residence Hrádeček

Nevšední bydlení s netypickým architektonickým řešením s nádhernými výhledy na krkonošské masivy. To je nový rezidenční projekt Hrádeček v krkonošských Mladých Bukách. Mnohokrát oceněný architekt Antonín Novák ze studia DRNH uchopil horskou lokalitu s maximálním respektem k okolní krajině a navrhl dům jako terénní vlnu. Tato koncepce je inspirována nejnovějším světovým trendem - tzv. landscape architecture.

press-releases

Tiskové zprávy - Residence Hrádeček

Nový residenční projekt Hrádeček v Krkonoších. Nadčasová architektura domů připomíná terénní vlnu.

Tisková zpráva | Datum: 14. 8. 2013

Mladé Buky, 14. srpna 2013 - Nevšední bydlení s netypickým architektonickým řešením s nádhernými výhledy na krkonošské masivy. To je nový rezidenční projekt Hrádeček v krkonošských Mladých Bukách. Mnohokrát oceněný architekt Antonín Novák ze studia DRNH uchopil horskou lokalitu s maximálním respektem k okolní krajině a navrhl dům jako terénní vlnu. Tato koncepce je inspirována nejnovějším světovým trendem - tzv. landscape architecture. 21 nadčasových vil vyroste v sousedství golfového hřiště a hotelu Grund Resort Golf&Ski.

Celá zpráva

Residence Hrádeček představení, Srpen 2013