Silný tým RichDad poradců na veřejném semináři 6. listopadu v Praze

8. 9. 2011
Rich Dad Advisors

Praha, 8. září 2011 – Po úspěšném červnovém vystoupení populárního investora Roberta Kiyosakiho přichází tým RichDad s dalším veřejným seminářem. Do pražského Kongresového centra připravil na 6. listopadu Seminář RichDad Advisors, na kterém vystoupí hned tři klíčoví poradci a spolupracovníci Roberta Kiyosakiho. Posluchači se dozví aktuální pohled RichDad Advisors na současnou ekonomickou situaci, těšit se mohou na diskusi o současných hrozbách, příležitostech, ale také na konkrétní tipy, jak vydělat peníze i v době ekonomické krize a jak v současnosti nejlépe investovat.

Náročné investory, podnikatele, ale i návštěvníky, kteří s investováním teprve začínají, budou na semináři jistě zajímat informace z oblasti inovativní daňové, obchodní a ziskové strategie, která je hlavní doménou Toma Wheelwrighta.  Cenné know-how přinese také Andy Tanner, který pohovoří nejenom o situaci na trhu papírových aktiv, na které se specializuje, ale také o investicích do zlata
a stříbra. Trh nemovitostí a hypoték pak rozebere Ken McElroy.

Vstupenky na Seminář RichDad Advisors, který nese podtitul Jak lze nečekaně snadno a za krátkou dobu vydělat rychlé peníze  lze zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream za cenu 5.900,– Kč. www.richdad.cz .

Medailonky lektorů:

Andy Tanner

je renomovaným podnikatelem a investorem. Přednáší o moderních technikách obchodování, které zajistí podnikatelům zisk na býčích a medvědích trzích. V roce 2008 pomohl společnosti Rich Dad vytvořit a spustit systém s názvem Stock Success System zaručující úspěch na burze. Tanner zároveň principy fungování tohoto systému vyučuje. Pracuje také jako poradce společnosti Rich Dad pro oblast papírových aktiv.

Ken McElroy

je spoluzakladatel společnosti MC Companies, realitní investiční společnosti, která se specializuje na management, investice, vývoj a budování. Porftolio firmy zahrnuje více než 10 tisíc bytových jednotek o hodnotě v řádech milionů dolarů na jihozápadě Spojených států. Je autorem řady poradenských publikací.

Tom Wheelwright

je zakladatelem a ředitelem společnosti ProVision Wealth Strategies. Více než 25 let vytváří inovativní daňové, obchodní a ziskové strategie pro náročné investory a podnikatele. Wheelwright působí jako mezinárodní lektor a mimořádný profesor vyučující v rámci programu Masters of Tax na Arizonské státní univerzitě. Pracuje také jako poradce společnosti Rich Dad v oblasti daňových strategií. Je také autorem připravované knihy, která se věnuje budování bohatství prostřednictví

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr