Rondo.cz nově spolupracuje s Wormelen Group

21. 4. 2017
Rondo.cz

Praha, 21. dubna 2017 – Business platforma Rondo.cz oznamuje spolupráci s významným partnerem – řetězcem prodeje hraček Wormelen Group, který provozuje hračkářství Bambule, Sparkys a HM Studio. Wormelen Group bude využívat novou platformu Rondo.cz k odměňování zákazníků a jejich pozitivnímu motivování k dalšímu nákupu.

„Jsme rádi, že můžeme do našeho stále se rozrůstajícího portfolia partnerů zařadit takovou společnost jako je Wormelen Group. Její zákazníci budou moci za nákup hraček v kamenných obchodech získat jako odměnu kredity Rondony, s nimiž mohou dále hrát o hodnotné ceny dle vlastního výběru. Jsme přesvědčeni, že jak prodejce, tak zákazníci budou z této spolupráce těžit a výsledkem bude spokojený zákazník,“ říká Lukáš Vršecký, jednatel Rondo.cz.

Rondo.cz je inovativní business platforma se stále rostoucí komunitou členů, která dokáže měnit nákupní preference spotřebitelů a zlepšovat hospodářské výsledky zapojených obchodních partnerů. Společnost vznikla začátkem roku 2017 a ostrý start zažívá právě nyní, kdy na začátku dubna spustila velkou propagační kampaň.

Rondo umí nahradit stávající věrnostní programy, které většinou nutí své uživatele sbírat po dlouhou dobu body, za které v drtivé většině získají odměnu, o kterou ani nestojí. S Rondem mohou naopak i za malý nákup nebo interakci na webu dosáhnout na hodnotnou odměnu. A to vše formou napínavé a zábavné online hry, kterou lze hrát na počítači či mobilním telefonu kdekoliv a kdykoliv. Partnerům pak Rondo.cz umožňuje získat také zcela nové zákazníky nebo více spokojených zákazníků.

Rondo dále využívají například společnosti Kasa.cz, Asus, AXA Assistance, Toptime, JVS Group, Top4Sport a další. Rondo.cz má nyní více než 72 500 registrovaných uživatelů a dosud se rozdaly ceny již za 2 700 000 Kč.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr