Sberbank

Sberbank CZ (do února 2013 pod jménem Volksbank CZ) působí na českém trhu od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost s bankovní licencí ČNB. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb v oblasti firemního i osobního bankovnictví.

press-releases

Tiskové zprávy - Sberbank

Sberbank CZ zaměstnala robota

Tisková zpráva | Datum: 16. 8. 2017

Praha, 16. srpna 2017 – Sberbank CZ je mezi prvními bankami v Evropě, které využívají softwarového robota. Zautomatizoval a zrychlil proces čerpání rekordního objemu schválených úvěrů. To, co jeho lidským kolegům trvá půl hodiny, robot zvládá do pěti minut a navíc bezchybně.

Celá zpráva

Na co nezapomenout před dovolenou, aby se neprodražila

Tisková zpráva | Datum: 21. 7. 2017

Praha, 21. července 2017 - Je pravda, že při balení kufru na dovolenou je vhodné v seznamu spíše škrtat, než do něj dopisovat. Jsou ale věci, na které doporučujeme myslet. Přinášíme několik chytrých tipů, na co byste neměli zapomenout, pokud se chcete vyhnou zbytečným výdajům nebo nepříjemnostem.

Sberbank CZ ztrojnásobila zisk za první pololetí na 203 miliony korun

Tisková zpráva | Datum: 19. 7. 2017

Praha, 19. červenec 2017 – Za první pololetí roku 2017 Sberbank CZ dosáhla zisk po zdanění ve výši 203 miliony korun. K meziročnímu trojnásobnému růstu hospodářských výsledků přispěl především rekordní zájem o FÉR půjčky a FÉR hypotéky a v segmentu firemních zákazníků mimořádný objem devizových operací před ukončením intervenčního režimu ČNB.

5 tipů pro partnery, jak řešit společné finance

Tisková zpráva | Datum: 23. 6. 2017

Praha, 23. června 2017 - Stejně jako neexistuje univerzální recept na ideální vztah, nenajdeme ani obecně platné ideální řešení financí v partnerství a manželství. Zaměřili jsme na několik prověřených tipů, jak nejlépe zvládat společné hospodaření s penězi.

Celá zpráva

Sberbank největším zpracovatelem transakcí platební kartou v Evropě

Tisková zpráva | Datum: 20. 6. 2017

Praha, 20. června 2017 – Sberbank je podle prestižní odborné publikace The Nilson Report největším zpracovatelem transakcí platební kartou v Evropě. V roce 2016 banka zpracovala 7,5 mld. transakcí provedených platební kartou u obchodníků zapojených do platební sítě Sberbank, což představuje meziroční nárůst o 41 %.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr