Sberbank

Sberbank CZ (do února 2013 pod jménem Volksbank CZ) působí na českém trhu od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost s bankovní licencí ČNB. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb v oblasti firemního i osobního bankovnictví.

press-releases

Tiskové zprávy - Sberbank

Libor Volek v čele digitálního bankovnictví Sberbank CZ

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2017

Praha, 11. prosince 2017 - Libor Volek je novou posilou Sberbank CZ, kde je zodpovědný za řízení digitálního bankovnictví. Vede týmy On-line Sales, User Experience a On-line Applications. V jeho gesci je též implementace nového mobilního a internetového bankovnictví, které banka spustí v příštím roce.

Tým Sberbank CZ vybral na Movember přes 174 tisíc

Tisková zpráva | Datum: 8. 12. 2017

Praha, 8. prosinec 2017 – Zaměstnanci Sberbank CZ přispěli na Movember rekordní částkou. Podařilo se jim vybrat přes 174 tisíc korun a stát se tak třetím nejúspěšnějším týmovým dárcem v České republice. Loňskou sbírku překonali o 57 tisíc korun.

Celá zpráva

Sberbank CZ zvyšuje sazby spořicích a termínovaných vkladů

Tisková zpráva | Datum: 1. 12. 2017

Praha, 1. prosinec 2017 - Sberbank CZ zvyšuje od 1. prosince klientům sazby na spořicích účtech a termínovaných vkladech. Úročení u FÉR spoření Plus s aktivně využívaným kontem zvyšuje v pásmu od 1 do 3 milionů o 0,22 %. Sazby termínovaných vkladů rostou u tříleté fixace o 0,80 %, u dvouleté fixace o 0,45 % a u roční o 0,15 %. Sberbank CZ tak potvrdila pozici banky, která dlouhodobě poskytuje jedno z nejvyšších úročení vkladů.

Nadělte letos smysluplné dárky

Tisková zpráva | Datum: 29. 11. 2017

Praha, 29. listopadu 2017 – Touží vaše děti po kroužku focení, zajímají se o počítačovou grafiku, chcete, aby uměly výborně cizí jazyk nebo rozvíjely svůj hudební talent? Poraďte Ježíškovi, ať jim nadělí pod stromeček vzdělání či rozvoj dovedností, je to nejlepší investice do jejich budoucnosti. Letos nadělte smysluplný vánoční dárek, vrátí se vám to.

Sberbank CZ snižuje uhlíkovou stopu

Tisková zpráva | Datum: 28. 11. 2017

Praha, 28. listopadu 2017 - Sberbank CZ se jako první banka v ČR zapojila do programu SLEDUJEME/SNIŽUJEME CO2. Přes zvyšování počtu klientů a zaměstnanců dokázala během loňského roku snížit emise skleníkových plynů o 13,6 %. Meziročně se jedná o úsporu 259 tun CO2e, to odpovídá zplodinám ze 155 aut při provozu 10 000 km ročně. Stejné množství CO2 pohltí 280 jedlí za 60 let svého života.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr