Sberbank

Sberbank CZ (do února 2013 pod jménem Volksbank CZ) působí na českém trhu od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost s bankovní licencí ČNB. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb v oblasti firemního i osobního bankovnictví.

press-releases

Tiskové zprávy - Sberbank

5 tipů pro partnery, jak řešit společné finance

Tisková zpráva | Datum: 23. 6. 2017

Praha, 23. června 2017 - Stejně jako neexistuje univerzální recept na ideální vztah, nenajdeme ani obecně platné ideální řešení financí v partnerství a manželství. Zaměřili jsme na několik prověřených tipů, jak nejlépe zvládat společné hospodaření s penězi.

Celá zpráva

Sberbank největším zpracovatelem transakcí platební kartou v Evropě

Tisková zpráva | Datum: 20. 6. 2017

Praha, 20. června 2017 – Sberbank je podle prestižní odborné publikace The Nilson Report největším zpracovatelem transakcí platební kartou v Evropě. V roce 2016 banka zpracovala 7,5 mld. transakcí provedených platební kartou u obchodníků zapojených do platební sítě Sberbank, což představuje meziroční nárůst o 41 %.

Celá zpráva

O hypotékách srozumitelně a chytře

Tisková zpráva | Datum: 16. 6. 2017

Praha, 16. června 2017 - Jak si splnit sen a bydlet ve svém, když váš plat patří spíše k průměrným? Navíc nemáte žádnou vlastní nemovitost do zástavy? Svoji touhu po hypotéce nemusíte vzdávat. Ale dříve, než o ni zažádáte, je dobré si ujasnit několik věcí. Banky jsou přísnější, přesto se jich otevřeně ptejte.

Celá zpráva

Časté chyby Čechů při správě domácích financí

Tisková zpráva | Datum: 9. 6. 2017

Praha, 9. června 2017 - Každému se někdy stane, že nevyjde s penězi. Za většinou takových situací jsou mnohdy zbytečné chyby či zlozvyky. Jaké jsou ty nejrozšířenější?

Celá zpráva

FÉR kreditní karta zastane hned tři bankovní produkty

Tisková zpráva | Datum: 7. 6. 2017

Praha, 7. června 2017 – Kreditní karta Sberbank může díky svým funkcím efektivně suplovat běžný bankovní účet, kontokorent a debetní kartu dohromady. Spojuje v sobě totiž možnosti využití až 45denního bezúročného úvěrového limitu pro platby a vybírání hotovosti v bankomatech, ale i provádění pravidelných plateb, třeba inkasa. Její používání je pohodlné – platby u obchodníků totiž probíhají bezkontaktně.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr