Sberbank

Sberbank CZ (do února 2013 pod jménem Volksbank CZ) působí na českém trhu od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost s bankovní licencí ČNB. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb v oblasti firemního i osobního bankovnictví.

press-releases

Tiskové zprávy - Sberbank

Průzkum Sberbank CZ ukazuje, že Češi jsou optimisté a půjček se nebojí, rádi by si půjčili i na vzdělání dětí

Tisková zpráva | Datum: 27. 9. 2017

Praha, 27. září 2017 - Podle aktuálního průzkumu zpracovaného agenturou Response Now pro Sberbank CZ mají Češi pozitivní vztah k rozumnému využívání půjček. Až 94 % lidí půjčky považuje za obvyklou záležitost a vedle nejběžnějších věcí na které si chtějí půjčovat, jako je automobil, jsou odhodláni investovat například do vzdělání svých dětí.

Celá zpráva

Zaměstnanci Sberbank se složili na dvoukolo holčičce po opakované onkologické léčbě

Tisková zpráva | Datum: 6. 9. 2017

Praha, 6. září 2017 - Na kolo devítileté Barunce po opakované onkologické léčbě se složili ze svých výplat zaměstnanci společnosti Sberbank. Potřebných 46 tisíc korun vybrali za jediný měsíc. Zástupci společnosti slavnostně předali tandemové kolo Barunce a její mamince v úterý 29. srpna v Olomouci na Horním náměstí před pobočkou Sberbank. Předání podpořila také herečka Národního divadla Taťjana Medvecká a přední česká šansoniérka a herečka Renata Drössler. Maminka Lucie prozradila, že Barunka se na kolo moc těší a plánuje už výlety po Olomoucku.

Dušan Baran se stal členem představenstva a finančním ředitelem Sberbank CZ

Tisková zpráva | Datum: 4. 9. 2017

Praha, 4. září 2017 - Na pozici Chief Financial Officer Sberbank CZ byl od 1. září jmenován Dušan Baran, který se zároveň stává členem představenstva banky. Dušan Baran bude odpovědný za finanční řízení – povede Accounting, Controlling, ALM & Treasury banky.

Celá zpráva

Jak na finanční výchovu dítěte? Začněte brzy formou hry, buďte otevření a kapesné neodkládejte

Tisková zpráva | Datum: 29. 8. 2017

Praha, 29. srpna 2017 – Kdo by nechtěl naučit své děti zdravému vztahu k penězům? Nevíte ale, jak na to a kdy začít? Přinášíme několik základních pravidel, jejichž dodržování vám pomůže.

Sberbank CZ zvýhodňuje FÉR půjčku

Tisková zpráva | Datum: 21. 8. 2017

Praha, 21. srpna 2017 – Sberbank CZ snižuje úrokové sazby spotřebitelských úvěrů. Přichází s RPSN od 4,99 % a k tomu klientům garantuje výhodnější sazbu po celou dobu splácení. Zatraktivňuje tak dále své FÉR půjčky, které byly loni vybrány veřejností jako Nejlepší finanční produkt roku 2016.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr