Zdraví ze severské přírody. Společnost Silvanols představuje ucelenou řadu přírodních produktů na podporu imunity, úlevu při nachlazení a potížích s horními i dolními dýchacími cestami

4. 9. 2019
Silvanols

Praha, 4. září 2019 – Zelená farmaceutická společnost Silvanols vyvíjí a vyrábí přírodní doplňky stravy, zdravotnické prostředky, kosmetiku a léky již téměř 25 let, aby přiblížila sílu přírody dostupnou formou lidem po celém světě. Nyní představuje ucelenou řadu přírodních produktů, které se užívají při rýmě, kašli, podráždění v krku a přispívají ke správné funkci přirozené imunity.

Silvanols nabízí široký sortiment produktů pro všechny generace od nejmenších až po nejstarší, které jsou účinnou pomocí nejen v každoročním období podzimních plískanic a prvních mrazů, při němž naše imunita podstupuje zatěžkávací zkoušku. Spojuje nejlepší přírodní schopnosti příznivě ovlivňovat zdraví lidského organismu s inovativním přístupem. Jeho hlavní výsadou je použití výhradně přírodních surovin při zachování jejich cenných vlastností.

„Naším posláním je neustále vyvíjet inovativní a účinné přípravky z přírodních surovin a tím pomáhat zlepšovat a udržovat lidské zdraví i kvalitu života. Jsme vedeni přesvědčením, že příroda uzdravuje,“ říká PharmDr. Petr Fifka ze společnosti Silvanols.

„Výhodou přírodních produktů je kromě nezatěžování těla chemickými látkami také možnost jejich dlouhodobého užívání, například při chronických obtížích. Nezpůsobují závislosti a často jsou vhodnou alternativou také pro kojící či těhotné ženy i malé děti,“ doplňuje MUDr. Bohumil Ždichynec.

Kompletní péče Silvanols při nachlazení se silou přírody představuje:

Larfasol: Pečuje o krk

Přírodní olejové spreje ke snížení podráždění a bolesti v krku, které jsou k dostání ve dvou variantách:

Larfasol,jehož hlavním složením jsou oleje s antibakteriálními, antivirovými, protizánětlivými, regeneračními a analgetickými účinky – rakytníkový, měsíčkový a bergamotový olej. Jeho užívání je vhodné při chrapotu, nepříjemném pocitu a bolesti, škrábání a lechtání v krku, ale také při pocitech sucha v hrdle, potížích v dutině ústní, rekonvalescenci po chirurgických zákrocích nebo poranění dutiny ústní.

Larfasol mátový je pak vhodné zvolit, pokud se ještě přidá i dráždění dýchacích cest ke kašli. Má stejné základní složení (rakytníkový a měsíčkový olej) doplněné navíc o extrakt z rozmarýnu a mátový olej, který má antimikrobiální, antioxidační a chladivý účinek.

„Olejové spreje Larfasol jsou vhodné pro celou rodinu, včetně dětí od 2 let, kojící i těhotné ženy. Výhodou této olejové formy je, že zvlhčuje a regeneruje sliznici. Navíc se jednoduše používá a působí přímo tam, kde je potřeba, protože sprej má dlouhý dávkovací hrot,“ říká MUDr. Bohumil Ždichynec.

Larfasol: Rakytníková lízátka na imunitu i zdravý krk

Rakytníková lízátka, vhodná nejen pro děti, jako doplněk stravy přispívají k regeneraci podrážděné sliznice krku, chrání jej a hydratují, navíc dodávají tělu vitamín C. Hlavními složkami lízátka jsou rakytníkový olej, kurkumin a pomerančová šťáva. Kromě atraktivní formy mají lízátka také příjemnou sladkou pomerančovou chuť. Jsou vhodná pro děti od 3 let.

„Rakytníkový olej má komplexní účinky – napomáhá regeneraci sliznice, přispívá k odolnosti organismu a funguje také jako antioxidant. Podobné vlastnosti má i další složka, kurkumin. Vitamín C pak podporuje imunitu,“ říká MUDr. Bohumil Ždichynec.

Atmosil: Rostlinný komplex pro průdušky a plíce

Přírodní kapsle s rychlým účinkem, které lze doporučit také při akutních i dlouhodobých obtížích. Rostlinné výtažky napomáhají rozpouštění a uvolňování hlenu i zmírnění pocitu podráždění. Hlavní složkou je výtažek z borovice, který pomáhá dýchat volněji v případě ucpaných dýchacích cest. Dále pak výtažek z pryskyřice boswelie, který je vhodný pro zdravé fungování průdušek a plic, a výtažek z anýzu přispívající k uklidnění krku, hltanu a hlasivek. Dalšími složkami jsou třeba mučenka, světlík, lykopen a kvercetin (přírodní bioflavonoid). Doplněk stravy je vhodný pro dospělé i děti od 12 let, stačí pouze 1 kapsle denně.

„Obsažené rostlinné výtažky pomáhají dýchat volněji a podporují přirozenou obranyschopnost. Při dlouhodobé zátěži dýchacích cest mohou pomoci při odeznívání nepříjemných symptomů,“ říká MUDr. Bohumil Ždichynec.

Sinustrong sprej: Dýchejte volně

Přírodní sprej do nosu ve formě praktického hydrogelu, který nevytéká a snadno se absorbuje. Pomáhá uvolnění dýchacích cest v období viróz či jako podpora správné funkce imunitního systému a zdravého prostředí dýchacích cest. Díky přírodnímu složení se hodí i k dlouhodobému preventivnímu používání.

„Hlavními složkami přípravku jsou echinacea, eukalyptus, jedle, máta, měsíček a rakytník. Obsažené přírodní výtažky mají antibakteriální, antivirový a regenerační efekt a zároveň pomáhají snížit podráždění nosní sliznice a pocit ucpaného nosu. Sinustrong sprej je vhodný také pro děti již od 3 let,“ říká MUDr. Bohumil Ždichynec.

Sinustrong tobolky: Pro zdravé horní cesty dýchací

Přírodní tobolky, které pomáhají v období zvýšené zátěže horních cest dýchacích, při pocitu plného nosu a potížích s vedlejšími nosními dutinami. Jedná se o silný přírodní komplex 11 rostlinných extraktů. Prvosenka a tymián přispívají ke zklidnění a zvlhčení horních cest dýchacích, zázvor a bez napomáhají posilování imunitního systému. Skalní růže a chmel mají antioxidační vlastnosti, hořec a heřmánek mají posilující účinek a přispívají k fyzické pohodě. Doplněk stravy s přírodními rostlinnými výtažky je vhodný pro dospělé.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr