Testování lyží zdarma v krkonošských areálech Snowhill

24. 2. 2016
Snowhill

Praha, 24. února 2016 - V nejvyšších českých horách a zejména pak v Krkonoších panují stále kvalitní lyžařské podmínky a po ochlazení v uplynulých dnech se na sjezdovkách drží dostatek sněhové pokrývky.  Lyžařské areály provozované společností Snowhill srdečně zvou všechny zkušené i začínající lyžaře i snowboardisty do  Krkonoš, kde na návštěvníky čekají kvalitně upravené sjezdovky, zázemí dětských parků, lyžařské školy či večerní lyžování. Během víkendů jsou v areálech připravené různé zábavné akce, ochutnávky i testování. Takže pokud zrovna vybíráte nové lyže nebo si chcete jen zalyžovat jako profesionál, pak jistě oceníte pravidelné testování nenovějších modelů lyží zdarma.

„Pro každého návštěvníka nabízíme vyzkoušení nejnovějších modelů lyží značky HEAD zdarma. V nabídce je k dispozici průřez celé kolekce včetně závodních lyží. Zákazníci si zde mohou nové nebo testovací modely také zakoupit za zvýhodněnou cenu. Navíc připravujeme na březnové termíny losování o vybrané páry lyží. O této akci budeme informovat na našich webových a facebookových stránkách příslušných areálů,“ říká Michal Hošek, ředitel společnosti Snowhill.

Testování lyží HEAD probíhá každý víkend v některém z areálů Snowhill.

Termíny testování:

27. – 28. 2. Herlíkovice

12. 3. Šachty

13. 3. Kamenec

19. 3. Herlíkovice

26. 3. Herlíkovice

Pro návštěvníky, kteří dorazí autem, jsou k dispozici parkoviště zdarma. Do Herlíkovic lze tradičně využít dopravu skibusy.

Více podrobností o areálech, vybraných akcích a odjezdech skibusů najdete na www.snowhill.cz  a také Facebookových stránkách areálů.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr