Trendy barvy letošního jara a léta. Módní kousky v těchto barevných odstínech by neměly chybět v žádném šatníku. Kombinovat je můžete i se stylovým spodním prádlem nebo rouškou

14. 5. 2020
Styx

Praha, 14. května 2020 - Barevné trendy pro jaro/ léto 2020 shrnul Pantone Colour Institute jako „přátelské a relativní“, protože přinášejí pocit lehkosti. Barevná paleta pro letošní prosluněné měsíce roku nabízí pestré a mladistvé barvy, které umožňují vícebarevné kombinace plné energie a optimismu.

Jaké barvy hrají letos prim?

Je jich celkem sedm, od odvážné ohnivě červené, přes živou šafránovou, mořskou zelenou, barvu pažitky až po světlé tóny džínoviny, korálovou růžovou nebo bílou klasiku. V šatníku je lze kombinovat libovolně na všech kouscích oblečení, včetně hravého spodního prádla. „I my jsme se pro letošní jarní a letní sezónu nechali inspirovat a nabízíme řadu barevných trenýrek, ponožek i dalšího spodního prádla v těchto trendy barvách. A barevně sladit se můžete i s rouškou,“ říká Adam Rožánek, zástupce značky spodního prádla Styx.

Ohnivá červená

Odvážný, jasně teplý a energický ohnivě červený odstín vyzařuje sebevědomí, svůdnost a upoutá na první pohled.

Nesmrtelná světlá džínovina

Tento modrý odstín je stejně spolehlivý jako samotná džínovina, která poskytuje jak pohodlí, tak lehkost a vypadá elegantně, párovat lze libovolně se zářivými barvami.

Mořská zeleň

Chladný a osvěžující vodní odstín, který patří mezi překvapivé barvy letošní sezóny. Skvěle se hodí k růžovým odstínům.

Korálově růžová

Tento uklidňující ženský odstín kombinuje teplo korálu s jemnou růžovou. Je elegantní pro nošení ve dne i v noci. Hodí se i na látky jako je hedvábí, tyl nebo zdobení flitry.

Živá šafránová

Živý odstín oranžově žluté barvy dodává outfitu výrazný nádech a působí velmi optimisticky.

Zelená pažitka

Tmavá bylinková zelená. Barvy pažitky působí jako skvělý neutrální odstín, který se dobře páruje s řadou dalších barev.

Bílá klasika

Nebylo by jaro nebo léto bez pořádné dávky bílé. Letošní odstíny se nesou od jemné barvy ústřic až po zářivě jasně bílou. Neutrální odstíny se skvěle hodí k saténu i krajce.

Ať už v létě vyrazíte v jakékoliv barvě, třeba i v té, která neplnila módní mola pro nadcházející sezónu, vždy je nejdůležitější, abyste se cítili dobře a v rámci možností i pohodlně. Myslete proto i na materiály, ve kterých si nové módní kousky pořizujete. „My vsázíme na pohodlí i na kvalitu, a proto našemu spodnímu prádlu dominuje 100% bavlna, která je příjemná na nošení a v létě v ní není horko,“ uzavírá Adam Rožánek, Styx.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr