Hitem Vánoc jsou tablety a hybridní přístroje

6. 12. 2012
Sunnysoft

Praha, 6. prosince 2012 Vánoční nákupy jsou v plném proudu a je vidět, že o chytré přístroje je stále zájem. „Po velkém vzestupu chytrých telefonů se po jejich bok letos přidávají tablety a hybridní zařízení. Zdaleka největší zájem je o první tablet Googlu Nexus 7 a o telefon/tablet Samsung Galaxy Note II. Na paty jim šlapou iPhone 5 a novinka malý/velký telefon Samsung Galaxy SIII mini, o něž je nyní velký zájem,“ říká Jan Šváb ze specializovaného obchodu Sunnysoft.cz.

„Nexus 7 je nyní na Sunnysoft.cz bezkonkurenčně nejprodávanějším tabletem a upoutal nejen zajímavou cenou 5990 Kč, ale hlavně výkonným čipsetem Tegra 3, 7" IPS displejem s rozlišením 1280×800 bodů a novým Android 4.1 Jelly Bean. Samsung Galaxy Note II zase navazuje na úspěch svého předchůdce a svým řešením je stále ještě telefonem a zároveň již tabletem,“ dodává Jan Šváb ze Sunnysoft.cz. Dále je velký zájem o tablet Samsung Galaxy Note 10.1, o smartphone Sony Xperia T, nebo vlajkovou loď Samsungu Galaxy SIII. Do hry ještě s největší pravděpodobností zasáhne očekávaný Apple iPad mini.

Spolu s nárůstem zájmu o chytrá zařízení sledujeme i zvýšení zájmu o doplňky jako jsou ochranná pouzdra, profesionální držáky do auta, přenosné reproduktory nebo třeba digitální televizní tunery ke smartphonům a tabletům.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr