Libratone Zipp - stylový přenosný reproduktor

21. 12. 2012
Sunnysoft

Praha, 21. prosince 2012 Sunnysoft.cz představuje reproduktor, který s vámi bude na každém kroku a který vám umožní bezdrátové přehrávání kdykoli a kdekoli. Jednoduše stiskněte tlačítko přehrávání na svém iPadu, iPhonu, iPodu touch nebo počítači Mac a Libratone Zipp hraje. Libratone Zipp funguje ale i s přístroji vybavenými OS Android 4.0 například se Samsung Galaxy S III.

Barvu reproduktoru si můžete vybrat a díky snadno vyměnitelným potahům z italské vlny také střídat, třeba podle nálady. Akustická technologie FullRoom v reproduktoru Libratone Zipp šíří zvukové vlny všemi směry, podobně jako hudební nástroje. A tak jste obklopeni živým zvukem ze všech stran. Pokud upřednostňujete tradiční přehrávání hudby, můžete reproduktor Libratone Zipp připojit přes stereo konektor 3,5 mm nebo port USB.

Cena na Sunnysoft.cz je 12490 Kč.

Technická specifikace:

AirPlay

Hudební profil: Klasická hudba a jazz / Hip Hop / R&B / Rap,Pop / Rock / Alternativní hudba / Country

Typ vstupu: 3,5 stereo konektor Jack, USB

Typ baterie: Dobíjecí lithium-iontová