Nejrychlejší telefon jara pustí HD video do televize i na stěnu - LG Optimus 2X

31. 3. 2011
Sunnysoft

Praha, 31. března 2011 – Každý telefon něčím vyniká, nebo přinejmenším může být něčím zajímavý. Jsou ale i takové, které jsou první ve své kategorii a těch není moc. První telefon s fotoaparátem i první chytrý telefon stály jednoduše ve své době na špici. Při každém takovém posunu si klademe otázku, kam až může vývoj telefonů dojít. „Poslední vývojový krok v tuto chvíli spočívá v zakomponování dvoujádrového procesoru do útlého telefonního těla a umožnění nahrávání Full HD videa v 1080p a výstupu Full HD videa přímo do televizoru. Všechny tyto primáty drží nejrychlejší telefon současnosti LG Optimus 2X,“ říká Michael Horejsek z firmy Sunnysoft, která telefon jako první uvedla na český trh.

Dvoujádrový procesor zajistí, stejně jako tomu kdysi bylo u počítačů, rychlejší provoz a vyšší výkon při nižší spotřebě. Vaše brouzdání po síti odkudkoli bude tedy zase o něco rychlejší a pohodlnější. Full HD video a HDMI výstup telefonu vám zase umožní pořídit a sledovat obraz na televizoru nebo na plátně v té nejvyšší kvalitě. V telefonu si s sebou tedy můžete nosit film na večerní pohodu, kterou si užijete třeba i ve vašem domácím kinosále.

Vybrané technické specifikace LG Optimus 2X:

• první smartphone s dvoujádrový procesorem 2×1GHz nVidia Tegra 2
  • první zařízení s OS Android vybavené HDMI výstupem s podporou Full HD 1080p