Ochranná pouzdra Krusell povýší váš chytrý telefon na ikonu elegance a vkusu

12. 7. 2012
Sunnysoft

Praha, 12. července 2012 Chytré telefony a tablety máme u sebe skoro pořád. Kdo by se chtěl také dobrovolně odloučit od svého dobrého pomocníka. Napadlo vás ale, že váš miláček potřebuje ochranu? Jak jej uchránit před nechtěným kontaktem s klíči od bytu v tašce nebo jak předejít poškození při pádech na tvrdý beton? Řešení je snadné. „Stačí investovat do ochranného pouzdra. Pokud se rozhodnete pro značku Krusell, získáte nejen účinné polstrování pro váš telefon, ale také elegantní doplněk podtrhující technické i vizuální přednosti vašeho přístroje,“ říká Jan Šváb ze společnosti Sunnysoft, která se specializuje na prodej smartphonů a příslušenství.

„Společnost Krusell, která je pověstná svým důrazem na styl a módní design veškerých svých výrobků, nabízí velké množství pouzder vyrobených přímo na míru konkrétních typů mobilních telefonů, takže jsou zpřístupněny všechny ovládací prvky,“ dodává Jan Šváb ze Sunnysoftu. K dispozici jsou jak elegantní černá kožená pouzdra, která ocení konzervativní zákazníci, tak barevné a neotřelé varianty pro milovníky originality. Volit můžete z nepřeberného množství barev – od modré, černé, fialové, vínové, červené až třeba po růžovou nebo žlutou. Všechny typy ochranných pouzder v sobě snoubí dokonalou ochranu a eleganci, a to při zachování respektu k originálnímu designu zařízení. Na všechna pouzdra navíc výrobce poskytuje doživotní záruku.

Produktové tipy:

Ochranná pouzdra se vám budou jistě hodit při aktivní dovolené. Například Krusell SEaLaBox spolehlivě ochrání váš smartphone před nežádoucím vniknutím vody i písku a budete moci bez starostí fotit i natáčet pod vodní hladinou. Je vhodný pro většinu tipů chytrých telefonů i pro iPhone a pořídit jej můžete hned v pěti barevných variantách. Je libo žlutou, červenou nebo snad oranžovou?

Pouzdro Krusell Hector vyniká precizním zpracováním, atraktivním designem a kvalitní kůží. Jeho silnou předností je tenký profil kožených stěn pouzdra, které přesto dobře ochrání váš telefon. Díky tomu zařízení po vložení do pouzdra Hector zesílí jen minimálně. Pouzdro je vybaveno koženými poutky pro přímé uchycení na opasek a jeho odklopné víko je jištěno skrytými magnety. Je určeno zejména pro: Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Galaxy S II, HTC One X, HTC Titan a HTC Sensation XL. Cena na Sunnysoft.cz je 369 Kč.

Jedinečné a univerzální pouzdro Krusell LUNA je elegantní a praktický doplněk vašeho zařízení. Pouzdro je na zadní straně opatřeno kovovým kroužkem, který poslouží pro pohodlné nošení na přibalené karabině či pro zavěšení na krk. Tento model ocení zejména lidé, kteří vyznávají aktivní životní styl plný pohybu, ale zároveň potřebují mít smartphone stále při sobě a chtějí mu zajistit bezpečí. Můžete vybírat z mnoha barev a odstínů a za vše stojí zmínit zejména červenou, růžovou, švestkovou nebo elegantní pískovou. Cena na Sunnysoft.cz je 369 Kč.

Exkluzivní pouzdro Krusell Avenyn s krásným originálním designem na iPad chrání zejména jeho zadní stranu. V nabídce najdete i pouzdra navržená pro běžné telefony. Krusell Avenyn zaručí maximální ochranu díky krytu vyrobenému z polykarbonátu a umělé kůže. Kompatibilní přístroje jsou: Apple iPad 2/ Nový Apple iPad.  Cena na Sunnysoft.cz je 499-599 Kč dle vybraného modelu.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr