Samsung Galaxy Note - chytrý telefon nebo tablet? Bude tím, čím chcete

16. 1. 2012
Sunnysoft

Praha, 16. ledna 2011 – Samsung Galaxy Note je ideálním chytrým zařízením pro ty, pro které je smartphone malý a tablet zase naopak velký. Displej o úhlopříčce 5,3" se stále pohodlně vejde do ruky a nabízí rozlišení jako větší tablety. Galaxy Note je navíc lehký, skladný a díky baterii s nadstandardní výdrží zůstane v pohotovosti až dva dny, což je dvojnásobek výkonu běžného smartphonu. „Prostorný displej vám nabídne komfortní prohlížení celých webových stránek, práci s excelovými tabulkami nebo pdf soubory. Prohlížení fotek nebo sledování videí bude na Super AMOLED displeji s rozlišením 1280x800 dokonalým zážitkem,“ říká Michael Horejsek ze společnosti Sunnysoft.

Samsung Galaxy Note dále disponuje 8 Mpx fotoaparátem s podporou videa ve FullHD 1080p. Galaxy Note lze používat a ovládat stejně jako ostatní Android zařízení prostřednictvím prstů. Samsung k tomuto zařízení však přidal speciální stylus S-pen, který se nachází v těle přístroje a disponuje indukčním tlačítkem. Díky tomu lehce pořídíte otisk obrazovky, kterou následně můžete oříznout nebo na ni připsat požadovanou poznámku. Dále lze v aplikaci poznámky využívat stylus ke kreslení, kde si zvolíte zda budete malovat štětcem, tužkou či dalším nástrojem. Galaxy Note tedy díky stylusu lehce zaznamená vaše nápady a poznámky daleko kreativnějším způsobem než jen prostřednictvím klávesnice. A přímo pro tento stylus budou ještě vznikat další aplikace.

U Sunnysoftu navíc nyní exkluzivně získáte zdarma k Samsung Galaxy Note originální chytré pouzdro Samsung v hodnotě 690 Kč se samočistící schopností displeje.

Cena na Sunnysoft.cz 14890 Kč.

Hlavní přednosti Samsung Galaxy Note:

Velký 5,3" SUPER AMOLED displej s jemným rozlišením 800×1280

Android 2.3 GingerBread s nástavbou TouchWiz 4.0 a s řešením S-Pen

Extrémně rychlý dvoujádrový procesor Exynosv (2×1,4 GHz)

HSPA+, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 3.0

podpora Full HD videa (1080p), 30 snímků/s