System4u nově nabízí Mobile Device Management (MDM) řešení BlackBerry Enterprise Service 10, které spravuje všechny mobilní platformy

22. 2. 2013
System4u

Praha, 22. února 2013 – Společnost System4u nyní nově nabízí Mobile Device Management řešení BlackBerry Enterprise Service 10. S  příchodem nové mobilní platformy BlackBerry 10 představila společnost BlackBerry  nástupce populárního BlackBerry Enterprise Serveru (BES). „BES 10 přichází se zcela novou filosofií správy zařízení a především, je multiplatformní. Díky trendu BYOD (Bring-Your-Own-Device), kdy zaměstnanci přinášejí do firmy svá vlastní výkonná mobilní zařízení, získává multiplatformní BES 10 zcela nový rozměr a firmy tak mohou pohodlně a jednotně spravovat nejenom zařízení BlackBerry, ale i Android a iOS,“ říká Ondřej Kubeček, System4u.

System4u nabízí zejména firmám komplexní řešení na míru v oblasti Mobile Device Managementu od pečlivého výběru přes precizní nasazení až po následnou podporu. System4u vychází z analýzy potřeb zákazníka, následně připravuje návrh nejvhodnějšího mobilního řešení a nabízí testování navrženého MDM řešení na svých serverech. Výhodou řešení System4u je práce s několika partnerskými produkty, kterou řeší certifikovaní odborníci. System4u je certifikovaným partnerem pro řešení BES 10, MobileIron a Zenprise.

BlackBerry Enterprise Service 10 spravuje všechny mobilní platformy

S příchodem BES 10 využívá výrobce všechny své dosavadní zkušenosti s podporou firemního prostředí, bezpečností dat nebo správou aplikací. Vzniká tak unikátní řešení, které zcela dokazuje, že BlackBerry je v oblasti Mobile Device Management (MDM) naprostou špičkou.

Celé řešení se skládá ze tří hlavních nezávislých modulů:

•          BDS (BlackBerry Device Service) – modul pro správu zařízení s operačním systémem BlackBerry 10 a tabletů BlackBerry PlayBook

•          UDS (Universal Device Service) – pro správu zařízení Android a iOS (podpora Windows Phone je ohlášena již brzy)

•          integrace současných BES serverů – podpora a správa současných BlackBerry zařízení s OS BlackBerry 4 až 7.1

Všechny moduly lze spravovat zcela nezávisle nebo pomocí jednoho uživatelského rozhraní, z jedné přehledné administrátorské konzole – BlackBerry Management Studia.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr