Týmuj.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Týmuj.cz

Kolektivní sport v Česku žije. Populární je především fotbal a hokej, pozadu ale není ani volejbal, florbal či basketbal

Tisková zpráva | Datum: 18. 10. 2017

Praha, 18. října 2017 - Češi jsou nejméně zdravým národem na světě, ukázal nedávno průzkum britské kliniky Clinic Compare. Chybí nám pohyb, varují už několik let odborníci. Přitom amatérskému sportu se Češi věnují rádi. Platforma Týmuj.cz, která slouží k organizaci sportovních týmů, má už přes 160 tisíc registrovaných uživatelů. A jejich počet stále roste.

Celá zpráva

Týmuj.cz má již 160 tisíc uživatelů. Nově funguje také jako aplikace.

Tisková zpráva | Datum: 11. 10. 2017

Praha, 11. října 2017 - Online služba zaměřená na snadnou organizaci sportovních týmů Týmuj.cz roste. Tato úspěšná platforma oznamuje, že počet registrovaných uživatelů již přesáhl 160 tisíc. Ti jsou rozděleni mezi takřka 18 tisíc družstev a 102 sportů. Amatérské sportovní týmy, party kamarádů, sousedů či kolegů mohou pro plánování tréninků a zápasů, sledování docházky a vzájemnou komunikaci využívat nově také mobilní aplikaci, která učinila službu Týmuj.cz ještě komplexnějším nástrojem.

Celá zpráva

kontakt pro média: Jan Hamrník