Týmuj.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Týmuj.cz

Sportovními neúspěchy klesá i marketingový potenciál fotbalové Sparty

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2017

Praha, 11. prosince 2017 – Nevyhraje už titul, vypadla z evropského i domácího poháru. Fotbalová Sparta v letošní sezoně nesplní žádný ze svých cílů. Momentální sportovní neúspěchy mohou však mít dlouhodobé důsledky. Kredibilita a atraktivita slavné značky výrazně klesá ­– nejen z pohledu fanoušků, ale také byznysu a marketingového potenciálu.

Celá zpráva

Aplikace Týmuj bodovala, na přehlídce domácích vývojářů byla třetí

Tisková zpráva | Datum: 6. 12. 2017

Praha, 6. prosince 2017 – Aplikace Týmuj.cz zabodovala na AppParade, přehlídce domácí tvorby v oblasti aplikací pro mobilní telefony a tablety. V konkurenci offline mapy od Seznamu, mobilního bankovnictví Equa bank či společnosti T-Mobile, jež vyvíjí aplikaci Český florbal, jí odborná porota udělila 3. místo, podle hlasování diváků pak skončila pátá.

Celá zpráva

Jak zdravě sportovat? Zvolit správnou aktivitu, nepřetěžovat se a myslet i na své plíce

Tisková zpráva | Datum: 13. 11. 2017

Praha, 13. listopadu 2017 –Sportem ku zdraví, nebo k trvalé invaliditě? Obě hesla mají něco do sebe. Pohybové aktivity působí sice blahodárně, zároveň je ale nutné poslouchat svoje tělo a při boji s nadbytečnými kily či plnění snu o dokonalé postavě ho nepřetěžovat. Důležité je vybrat vhodné sportovní odvětví, dbát na rovnoměrnou zátěž, prevenci úrazů a zranění, ale i na prostředí, ve kterém se sportování věnujete.

Celá zpráva

Společné sportování s kolegy má pozitivní efekt na výsledky i atmosféru na pracovišti. Jeho obliba u nás roste

Tisková zpráva | Datum: 3. 11. 2017

Praha, 3. listopadu 2017 – Sportování s kolegy je stále oblíbenější. Kromě tradičního fotbalu a volejbalu jsou nyní v kurzu lední hokej, badminton a další kolektivní sporty. Jejich provozování má pozitivní vliv na atmosféru na pracovišti a zlepšuje také pracovní výsledky. I firmy si začínají uvědomovat, že sport se může stát jedinečným nástrojem pro rozvoj lidských zdrojů, týmové spolupráce a sportovního ducha a podobné aktivity podporují.

3 důvody, proč dát dítě na kolektivní sport

Tisková zpráva | Datum: 24. 10. 2017

Praha, 24. října 2017 – Sportování je pro děti velmi důležité. Nejen, že rozvíjí jejich pohybové dovednosti a celkově prospívá jejich zdravému vývoji, ale učí je také disciplíně a pomáhá budovat sociální vazby. Pokud váháte mezi individuálním a kolektivním sportem, Petr Salomon, odborník na sportovní marketing a spoluzakladatel platformy Týmuj.cz, přináší tři důvody, proč do dětského rozvrhu zařadit kolektivní sport. Zdůrazňuje především práci v týmu, vzájemnou spolupráci a motivaci.

kontakt pro média: Jan Hamrník
email: jan.hamrnik@aspen.pr