Letošní vánoční hit - daruj koučink, daruj jasnější budoucnost

26. 10. 2009
UNIONPOINT

Praha, 26. řijna 2009 - Nový a netradiční vánoční hit je tu - poukaz, který opravňuje držitele zažít koučink na vlastní kůži. Díky tomuto dárku si obdarovaný může konečně vyzkoušet účinnost metody koučinku společně s pocítěním pozitivních změn. Poukaz je možné převzít osobně nebo objednávkou na www.unionpoint.cz.

Vánoce se kvapem blíží a aby si zájemci mohli v klidu vybrat a objednat originální dárek pro své blízké, přichází dnes společnost Union Point se svou netradiční vánoční nabídkou. O tom, že je opravdu štědrá a zajímavá, se můžou přesvědčit opravdu všichni.

„Oblíbenost koučinku v České republice pomalu ale jistě roste, o čemž svědčí i statistiky za uplynulé pololetí. Velkou měrou se také o jeho dobrém povědomí zasazuje například pražské Koučink Centrum a Results Coaching Systems, které prostřednictvím workshopů zvyšují odbornost nás - koučů.“ Komentuje situaci koučinku v ČR Tomáš Nutil, vedoucí kouč Union Point s.r.o. a dodává: „O tom, že tu tento účinný nástroj pro vytváření optimálního motivačního prostředí za účelem dosažení cílů má již svou základu, svědčí i letošní setkání Koučink Centra, které pozvalo zakladatele koučinku Timothy Gallwey a Sir John Whitmore, kteří před 37 lety dali směr koučinku a jež je využíván ve firmách po celém světě."

Proč tedy o Vánocích stále jen investovat do hmotných dárků, když můžete svým blízkým nebo obchodním partnerům darovat jasnější budoucnost? A právě z tohoto důvodu se společnost Union Point rozhodla nabídnout úhledně zabalený dárkový poukaz v elegantních kazetách. Je nabízen ve dvou barevných variantách - modré a žluté. Cena koučinkového poukazu je 3800 CZK (s DPH 19% ) a obsahuje koučinkový telefonát, koučinkové sezení o délce 90 minut a mailovou komunikaci s držitelem dárku. Cílem poukazu je pak nabídnout uvědomění si základních cílů a cest obdarovaného a dále pak stanovení strategie, jak se k daným cílům dostat. Tento poukaz je tedy vhodný nejen jako dárek pro své nejbližší, ale také jako dar pro obchodní partnery, které již beztak drahá značková vína omrzela.

Nechce se vám shánět dárky a tlačit se v obchodech? Proč byste to dělali, když můžete dárek objednat elektronicky a co víc - poštovné a balné je zdarma. Objednávat poukaz je možné na 222 222 593, prostřednictvím info@unionpoint.cz nebo přes formulář na www.unionpoint.cz.

UNION POINTS S.R.O. / COACHING

Koučink aneb sebedůvěra, seberealizace, sebeuspokojení, sebekoučováníProfesionální koučink (nebo také koučování) není psychoterapie. Jde o vysoce účinnou a rychlou metodu, jak si vymezit cíl a určit cesty k jeho dosažení. Kouč je vám k dispozici jako váš partner a facilitátor. Řídí se etickým kodexem kouče.. Koučink vám pomůže dosáhnout vytyčených cílů. Sladíte svou profesní ctižádost s osobními hodnotami. Odhalíte rezervy a lépe využijete svůj potenciál. Posílíte silné stránky své osobnosti. Zbavíte se překážek, které vám bránily ve větším výkonu. Budete tvořivě přistupovat k řešení problémů a efektivně rozhodovat. Naučíte se dále rozvíjet a jít cestou úspěchu. Pocítíte zlepšení mezilidských vztahů. Získáte nadhled.

kontakt pro média: Zdeněk Maršál
email: zdenek.marsal(@)unionpoint.cz