Wirtuuu

Tiskové zprávy - Wirtuuu

Chystáte se stavět či rekonstruovat? 5 rad v nejisté době

Tisková zpráva | Datum: 29. 4. 2020

Praha, 29. dubna 2020 – Situace způsobená světovou pandemií COVID-19 změnila během pár týdnů životy téměř všech. Některé ale vysvobodila z pracovního kolotoče, a mají tak nyní časové kapacity pro stavbu či rekonstrukci svých domů, chalup, zahrad nebo bytů. Stavebniny i hobbymarkety jsou opět otevřeny, takže je vhodný čas se do příprav či rovnou samotných prací pustit. Nejistá budoucnost ale vyžaduje dbát zvýšené obezřetnosti a opatrnosti. Přinášíme pět rad, které v aktuální situaci mohou pomoci ke zdravému přístupu ke stavbě nebo rekonstrukci.

Celá zpráva

Změna dispozice bytu může zásadně proměnit celé bydlení. Jak na to?

Tisková zpráva | Datum: 3. 4. 2020

Praha, 3. dubna 2020 - Rekonstrukce a stavební úpravy v bytech nejsou nic neobvyklého, řada bytů svým uspořádáním neodpovídá představám a potřebám majitelů, kteří proto přistupují i k radikálnějším změnám, jako jsou změny dispozice bytu. Staré panelákové byty tak mohou díky šikovným zásahům architektů a stavebních firem snadno vypadat jako moderní byty v novostavbě. Změnu dispozice řeší nejčastěji starší páry, kterým zůstávají nevyužité místnosti po dětech, anebo naopak mladé rodiny, které mají prostoru málo.

Celá zpráva

Pád finančních trhů a nejistota hodnoty měny nahrává investicím do nemovitostí

Tisková zpráva | Datum: 26. 3. 2020

Praha, 26. března 2020 – Pád finančních trhů přináší novou situaci pro investory i běžné občany, kteří chtějí uchovat hodnotu svých finančních prostředků. Rozkolísané finanční trhy jsou stále rizikovější, pád hodnoty měn a hrozící inflace ohrožují peníze na účtu. Nyní je jednou z nejméně rizikových variant uložení peněz do nemovitostí, zejména pak bytů ve větších městech. Ty by i přes dnešní turbulentní situaci neměly v současné době ztrácet na hodnotě a v dlouhodobějším horizontu by jejich hodnota měla s největší pravděpodobností růst.

4 rady při stavbě či rekonstrukci v nejisté době

Tisková zpráva | Datum: 20. 3. 2020

Praha, 20. března 2020 – Pokud dnes plánujete stavbu či rekonstrukci, doporučujeme nyní zejména obezřetnost. Svět se nezastaví, určitě není třeba přestat plánovat, ale vyplatí se zvýšená míra opatrnosti. Přinášíme několik dobrých rad, které v aktuální situaci pomohou ke zdravému přístupu ke stavbě nebo rekonstrukci.

Celá zpráva

Stavební společnost Wirtuuu spolupracuje s proslulou značkou Stradivari. Vzniká Stradivari Wirtuuu Studio

Tisková zpráva | Datum: 7. 2. 2020

Praha, 7. února 2020 – Česká stavební společnost Wirtuuu zahajuje spolupráci se světoznámou značkou Stradivari . Pracovat spolu budou zejména na kompletní práci na stavbě a rekonstrukcích interiérů luxusních domů a bytů.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr