Wirtuuu

press-releases

Tiskové zprávy - Wirtuuu

Pád finančních trhů a nejistota hodnoty měny nahrává investicím do nemovitostí

Tisková zpráva | Datum: 26. 3. 2020

Praha, 26. března 2020 – Pád finančních trhů přináší novou situaci pro investory i běžné občany, kteří chtějí uchovat hodnotu svých finančních prostředků. Rozkolísané finanční trhy jsou stále rizikovější, pád hodnoty měn a hrozící inflace ohrožují peníze na účtu. Nyní je jednou z nejméně rizikových variant uložení peněz do nemovitostí, zejména pak bytů ve větších městech. Ty by i přes dnešní turbulentní situaci neměly v současné době ztrácet na hodnotě a v dlouhodobějším horizontu by jejich hodnota měla s největší pravděpodobností růst.

4 rady při stavbě či rekonstrukci v nejisté době

Tisková zpráva | Datum: 20. 3. 2020

Praha, 20. března 2020 – Pokud dnes plánujete stavbu či rekonstrukci, doporučujeme nyní zejména obezřetnost. Svět se nezastaví, určitě není třeba přestat plánovat, ale vyplatí se zvýšená míra opatrnosti. Přinášíme několik dobrých rad, které v aktuální situaci pomohou ke zdravému přístupu ke stavbě nebo rekonstrukci.

Celá zpráva

Stavební společnost Wirtuuu spolupracuje s proslulou značkou Stradivari. Vzniká Stradivari Wirtuuu Studio

Tisková zpráva | Datum: 7. 2. 2020

Praha, 7. února 2020 – Česká stavební společnost Wirtuuu zahajuje spolupráci se světoznámou značkou Stradivari . Pracovat spolu budou zejména na kompletní práci na stavbě a rekonstrukcích interiérů luxusních domů a bytů.

Celá zpráva

Své domovy lidé nejčastěji staví i rekonstruují svépomocí, vyplývá z průzkumu

Tisková zpráva | Datum: 4. 2. 2020

Praha, 4. února 2020 - Z nedávného průzkumu stavební společnosti Wirtuuu vyplynulo, že se lidé ve více než třetině případů uchylují nejen k rekonstrukcím, ale také k samotným stavbám svých domů svépomocí (34,5 %). Pouze 11 % Čechů při stavbě nebo rekonstrukci svého obydlí využilo stavební firmu.

Plánujete nové bydlení nebo rekonstrukci? 3 tipy, jak si poradit s financováním

Tisková zpráva | Datum: 13. 1. 2020

Praha, 13. ledna 2020 - Mezi novoroční předsevzetí často patří zlepšení kvality bydlení. A to buď formou stěhování, rekonstrukce či rovnou koupě nového bytu nebo zahájení stavby rodinného domku. Financování nové nemovitosti nebo kompletní rekonstrukce ale představují často velký krok a finanční zátěž na mnoho let. Jak se vyrovnat s hypotékou a jak ohlídat rozpočet při samotné rekonstrukci nebo stavbě?

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr