Tipy pro luxusní zahradní posezení i vaření od Zahrady Praha

24. 2. 2010
Zahrada Praha

Praha, 24. února 2010 - Společnost Zahrada Praha se specializuje na navrhování zahrad a jejich kompletní realizaci. A protože ke krásné zahradě patří designový a kvalitní zahradní nábytek i další vybavení, mohou zákazníci na adrese www.zahradapraha.cz  najít e-shop se širokým výběrem především luxusního zahradního sortimentu. Mezi produkty, které Zahrada Praha svým zákazníkům doporučuje, jsou i výrobky od italské značky Metalco.

Společnost Metalco vznikla v roce 1984 v Itálii a začala se profilovat jako inovativní výrobce vybavení do veřejných prostor. Její zakladatelé dobře věděli, že zákazníci (především veřejná správa) musí investovat inteligentně tak, aby tyto investice nepředstavovaly další každoroční náklady na údržbu. Věděli také, že uživatelé (obyvatelé měst) jsou přísnými soudci, kteří však umí ocenit nové nápady, které zkvalitní úroveň životního prostředí. A protože jejich produkty tyto přísné nároky splňovaly, je značka Metalco nyní dostupná na čtyřech kontinentech ve více než 30 zemích.

I ve svých kolekcích pro domácí použití klade Metalco důraz na špičkové materiály (především dřevo, slavné sklo Murano a nerezovou ocel) zpracované vyspělými technologiemi.

Metalco Iside Set

Pohodlné posezení, které odolá rozmarům letního počasí, je základem útulné zahrady. Pokud v létě rádi jíte venku a máte početnější rodinu nebo jste častými organizátory letních party, mohl by vás zaujmout Iside Set, který se skládá ze stolu Iside o rozměrech 224 x 85 cm a 6 židlí Aton.

Stůl je vyroben z exotického dřeva ošetřeného lněným olejem a ručně leštěné nerezové oceli, podložky jsou z teflonu. Z identických materiálů jsou zkonstruovány i židle Aton. Ty jsou velmi oblíbené pro svoji pohodlnost, snadnou skladovatelnost a samozřejmě i odolnost počasí. Díky svému univerzálnímu designu jsou navíc vhodné i do interiérů.

Cena: 145 902 Kč

Multifunkční stůl Metalco Menes

Vaření přímo na stole? Třeba pro Japonce nic nového, v Česku je to zatím hodně neokoukaný nápad. Multifunknční stůl Metalco Menes je pro vaření a ochutnávání teplých jídel přímo navržen. Součástí stolu totiž je totiž elektricky vyhřívaná hliníková deska (1700 W), kamenná deska a také kompletní sada pro fondue i nádoba z nerezové oceli. Fondue však není jediný způsob, jak stůl využít - záleží jen na fantazii kuchaře či kuchařky, jakým způsobem pohostí zahradní sešlost. Ta se ke stolu, díky jeho rozměrům 236 x 96 cm, může sejít opravdu početná.

Cena: 145 260 Kč

Lehátko Metalco Horus

V tomhle lehátku okamžitě zapomenete na okolní svět. Stačí se jen položit a kromě modrého nebe nad vámi a zahrady okolo vás přestane všechno ostatní existovat - zvlášť pokud lehátko doplníte stylovým baldachýnem. Lehátko Metalco Horus je vyrobeno z exotického dřeva ošetřeného lněným olejem, konstrukce pak z ručně leštěné nerezové oceli, podložky jsou teflonové.

Doplňky na objednávku: matrace a záhlavník, baldachýn pro jednotlivé lehátko nebo dvojlehátko, nerezová konstrukce a látková pokrývka.

Rozměry: 225 x 87 x 26 cm

Cena: 65 208 Kč

Kuchyňský vozík Metalco Suzette

Společné posezení u jídla je rituálem, který lidi milují už tisíce let. V zahradě pak tento rituál nabývá ještě příjemnějších rozměrů. Pro každého, kdo by rád vařil venku, ale nechce si pořizovat celou letní kuchyni, je chytrým řešením vozík Metalco Suzette.
Konstrukce kuchyňského vozíku je vyrobena z nerezové, ručně leštěné oceli, kolečka jsou gumová a podložka je z teflonu. Součástí vozíku jsou 2 hořáky na plynovou bombu (5 l). Designéři mysleli i na nerezový odpadkový koš a nerezový držák na bombu (ta není součástí dodávky).

Doplňky na objednávku: doplňky z exotického dřeva a látková pokrývka vozíku

Rozměr: 147,7 x 66 x 85 cm

Cena: 97 824 Kč