ZINDULKA

Společnost ZINDULKA je českou jedničkou v pronájmu lodí, nabízí kompletní jachtařský servis zahrnující poradenství, tematické přednášky, kapitánské zkoušky, kurzy jachtingu, sportovní, rodinné nebo exotické plavby. Za 24 let existence firmy využilo jejích služeb už téměř 19 000 zákazníků, kteří mohou vybírat z celkem 15 tisíc lodí po celém světě od Chorvatska, Řecka a Itálie přes Karibik, Maledivy, Seychely až třeba po Francouzkou Polynésii.

press-releases

Tiskové zprávy - ZINDULKA

Lidé tráví konec roku stále častěji v exotice. Na plážích i lodích

Tisková zpráva | Datum: 13. 12. 2017

Praha, 13. prosince 2017 – Většina Čechů tráví Vánoce a přelom roku klasicky doma nebo na horách, stále však stoupá počet těch, kteří si je chtějí užít v teple. Můžeme je rozdělit na dvě skupiny – první vyrazí už před Štědrým dnem a oželí kapra a vánoční stromeček doma a druzí odletí třeba 27. či 28. prosince, v teple stráví Silvestr a Nový rok i první lednové dny. Zájem o obě tyto varianty zimní dovolené v teple potvrzují největší české cestovní kanceláře, stejně tak přední evropský prodejce pronájmů lodí a jachet Zindulka.cz.

Celá zpráva

Jak se stát kapitánem lodi? Absolvovat týdenní praxi v Chorvatsku a složit zkoušky z meteorologie či angličtiny

Tisková zpráva | Datum: 6. 12. 2017

Praha, 6. prosince 2017 – Plout po moři, aniž byste potřebovali kapitána? Lákavá představa. Udělat si český kapitánský průkaz pro začátečníky přitom zabere asi stejně „čistého“ času jako jedna dovolená – a umožňuje ty nadcházející trávit u kormidla po celém světě. Dárkový poukaz na absolvování kurzu pak pod vánočním stromečkem jistě potěší každého příznivce jachtingu, cena celého kurzu se pohybuje okolo 20 tisíc korun.

Celá zpráva

Exotická dovolená může být i levná. Češi se čím dál více učí chytře hledat a vyrážet po vlastní ose

Tisková zpráva | Datum: 5. 12. 2017

Praha, 5. prosince 2017 – Cestovní kanceláře hlásí velký zájem o dovolené v exotice, počet prodaných zájezdů meziročně stoupá. Letos oproti loňsku přibližně o pětinu. Lze vybírat nejenom mezi různorodými zeměmi a destinacemi, ale také mezi různými formáty a cenami zájezdů. Do Thajska či Karibiku se dá vyrazit s rozpočtem 50 či 60 tisíc Kč na osobu, nebo samozřejmě i více. Ale kdo chytře hledá, může výrazně ušetřit a zažít dovolenou v exotické destinaci i třeba do 25 tisíc Kč. A Čechů, kteří takto vyhledávají v internetových nabídkách a umí je rychle využít, přibývá.

Celá zpráva

Obliba exotických dovolených roste, Češi kromě pláží poznávají také jachting

Tisková zpráva | Datum: 24. 11. 2017

Praha, 24. listopadu 2017 – Každoročně se zvyšuje zájem Čechů o zimní pobyty v exotice a také letos hlásí cestovní kanceláře a další zprostředkovatelé dovolených nárůst poptávky. V kurzu jsou, kromě dlouhodobě populárního Egypta, také Karibik či Thajsko a Seychely. Lidé také tráví volný čas čím dál častěji netradiční a aktivní formou. V cílových destinacích chtějí poznat víc než jen pláž a koupání v moři.

Celá zpráva

4 mýty o jachtingu: Je opravdu drahý a jen pro milovníky adrenalinu?

Tisková zpráva | Datum: 22. 11. 2017

Praha, 22. listopadu 2017 – Nákladná zábava pro bohaté, organizačně náročná, jen na letní měsíce, pouze pro dobrodruhy, kteří zbožňují adrenalin? Ne, na jachtu můžete vyrazit klidně hned, s rodinou včetně malých dětí. Za cenu, která je na úrovni „klasické“ dovolené, a to včetně kapitána. O jachtingu koluje několik mýtů, které vyvrací Jiří Zindulka, sám dlouholetý a uznávaný jachtař a zakladatel společnosti ZINDULKA, české jedničky v pronájmu lodí.

kontakt pro média: Jan Hamrník
email: jan.hamrnik@aspen.pr