Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Kde se již prosadila umělá inteligence? 4 oblasti, kde se s ní můžete potkat i vy

Tisková zpráva | Datum: 9. 7. 2019

Praha, 9. července 2019 – Termín umělá inteligence je zcela jistě módním pojmem. Nejčastěji si pod ním představíme více či méně vzdálenou budoucnost a roboty, kteří nás obsluhují. Ale faktem je, že se s umělou inteligencí setkáváme již nyní, a to v běžném každodenním životě. A stále častěji, i když si to možná neuvědomujeme – při online nákupech, focení mobilem, psaní emailu, ale třeba v nákupním centru.

Celá zpráva

Užijte si léto na zahradě

Tisková zpráva | Datum: 19. 6. 2019

Praha, 19. června 2019 – Kdo by nechtěl v krásném letním počasí trávit čas na čerstvém vzduchu. Zahrady, zahrádky, terasy a balkóny přímo zvou k posezení. Máme pro vás několik tipů, které vám čas na vzduchu pomohou zpříjemnit.

Celá zpráva

Budoucnost patří bezpilotním prostředkům. V některých oborech již budoucnost nastala, drony hlídají objekty i bojují s požáry

Tisková zpráva | Datum: 14. 6. 2019

Praha, 14. června 2019 – Používání bezpilotních prostředků v průmyslu a zemědělství se již osvědčuje v oblasti bezpečnosti i prevence, k monitoringu objektů i nejrůznějších územních celků. Podle průzkumů americké letecké asociace FAA bude v roce 2020 ve firemním prostředí používáno celosvětově 2,7 milionu dronů. Požární jednotky drony aktivně používají při svých zásazích například ve Velké Británii. Často a kontroverzně je diskutované i jejich využití pro dodávání balíčků z e-shopů.

3 případy, kdy vás nechá na holičkách nefunkční technika

Tisková zpráva | Datum: 10. 6. 2019

Praha, 10. června 2019 – Technika je s naším pracovním životem již neoddělitelně spojena a téměř každý se již ocitl v situaci, kdy ho přístroje nemile „vyšplouchly“. Jaké jsou nejtypičtější situace, ve kterých nás moderní technologie nechávají na holičkách?

Celá zpráva

Video hraje stále důležitější roli také v interní komunikaci

Tisková zpráva | Datum: 9. 5. 2019

Praha, 9. května 2019 – Není to tak dávno, kdy pro úspěšnou komunikaci a přenos informací stačil psaný text doplněný o fotografii. Jedna dvě hezké fotky či grafika sdělení zásadně oživily.  To v posledních letech však již zdaleka nestačí. Čtenáři i zákazníci konzumují média stále rychleji a čím dál častěji dávají přednost video obsahu. A to jak ve zpravodajství, tak na internetu či sociálních sítích. Sledování pohyblivých obrázků a zvuková informace je totiž pro ně jednodušší a zábavnější. Video vstoupilo nyní masivně také do interní komunikace. Zaměstnavatelé si uvědomují, že komunikace prostřednictvím videa je pro zaměstnance příjemnější a často také efektivnější.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr