Audiopro

Společnost Audiopro působí na českém trhu od roku 2002. Je autorizovaným distributorem více než 50 zahraničních společností s profesionální AV technikou, technologiemi pro sdílení dat, cloudovými službami, speciálními komunikačními a monitorovacími systémy. Navrhuje a realizuje vlastní zakázková systémová řešení na míru danému oboru.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Kamera Huddly se zapojením AI, chytrý nástroj pro vzdálenou spolupráci

Tisková zpráva | Datum: 25. 2. 2021
  • Kamera se zabudováním umělé inteligence, která umí sledovat řečníka
  • Kamery jsou softwarově updatovatelné, takže neustále získávají nové vlastnosti a nezastarávají

Praha, 25. února 2021 – Huddly jsou inteligentní webkamery se zapojením umělé inteligence, které pomáhají překlenout propast mezi vzdálenými spolupracovníky. Hybridní pracovní prostředí je novou realitou a firmy i jednotliví pracovníci hledají zařízení, které jim tuto spolupráci mohou usnadnit.

Celá zpráva

Společnost Biamp představuje řešení Modena vyvinuté pro pokročilou bezdrátovou komunikaci

Tisková zpráva | Datum: 18. 2. 2021
  • Modena Hub poskytuje bezdrátovou interakci mezi vlastním BYOD zařízením účastníků schůzky a AV vybavením jakéhokoli jednacího prostoru
  • Bezdrátový prezentační systém dokáže s pomocí jednoho zařízení odbavit až sedm virtuálních zasedacích místností

Praha, 18. února 2021 – Způsob, jakým dnes pracujeme, se do značné míry změnil – žijeme ve světě mobilních BYOD technologií a jsme zvyklí pracovat na vlastních zařízeních. Společnost Audiopro uvádí na český trh řešení Modena společnosti Biamp, která nabízejí celou řadu přínosných funkcí pro bezdrátovou spolupráci.

Celá zpráva

Chytrá řešení pronikají i do společných prostor novostaveb. Zrcadlo v rezidenčním domě na Barrandově informuje o počasí či dopravě

Tisková zpráva | Datum: 10. 2. 2021

Praha, 10. února 2021 – Developeři se snaží přinášet smart řešení do svých novostaveb stále více. V rezidenčním domě na pražském Barrandově například dominuje vestibulu chytré interaktivní zrcadlo, které nabízí informace o aktuálním počasí či o odjezdech spojů z nedaleké zastávky MHD. Přesně takové a další informace či aktuality z okolí svého domova mohou využívat obyvatelé nového domu v ulici Hugo Haase v Praze, který je součástí moderní rezidenční lokality Kaskády Barrandov. Tu realizovala společnost Finep, která byla také iniciátorem projektu chytrých zrcadel umístěných ve vestibulech nových bytových domů.

Celá zpráva

Jedním z trvalých dopadů pandemie bude změna podoby pracovišť

Tisková zpráva | Datum: 8. 2. 2021

Praha, 8. února 2021 – Mnoho firem a institucí nyní přehodnocuje potřeby fungování, zázemí a komunikace mezi zaměstnanci, které umocnila pandemie covid-19. Projevuje se to i v jejich požadavcích na podobu prostor. Cílem je vyhovět požadavkům zaměstnanců na zajištění dostatečných odstupů na pracovišti, ustupuje se od velkých společných kanceláří typu open-space a mění se požadavky na vybavení. Trendem je větší diferenciace pracovních prostor.

Celá zpráva

Covid mění způsob práce i podobu pracovišť. Jak firmy musí reagovat a upravovat pracovní podmínky?

Tisková zpráva | Datum: 27. 1. 2021

Praha, 27. ledna 2021 – Loňský rok byl v mnoha ohledech zlomový. Výrazně zasáhl zejména do po dlouhá léta zažitých způsobů práce i fungování firem. Už je více než jasné, že nepůjde o dočasnou vlnu úprav a přizpůsobení. Zrychlil se posun do digitálu, zvykli jsme si pracovat na dálku. Firmy musí zásadně měnit také vnitřní uspořádání, podobu pracovních prostor a další podmínky pro zaměstnance.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr