Audiopro

Společnost Audiopro působí na českém trhu od roku 2002. Je autorizovaným distributorem více než 50 zahraničních společností s profesionální AV technikou, technologiemi pro sdílení dat, cloudovými službami, speciálními komunikačními a monitorovacími systémy. Navrhuje a realizuje vlastní zakázková systémová řešení na míru danému oboru.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

5 důvodů, proč při dlouhodobé práci z domova nejsme výkonní

Tisková zpráva | Datum: 26. 5. 2020

Praha, 26. května 2020 – Jak produktivně spolupracovat, když nejste spolu? To je otázka, kterou teď řeší mnoho vedoucích pracovníků. Covid-19 mění zažité způsoby práce a budování soudržné firemní kultury, udržování produktivity a zapojení zaměstnanců je náročnější než kdy jindy. Kromě toho, že se lidé často cítí izolovaní, mnohým chybí motivace, pokud nejsou obklopeni svými spolupracovníky.

Origin Acoustics: Dokonalý zvuk na terase nebo zahradě

Tisková zpráva | Datum: 19. 5. 2020

Praha, 19. května 2020 - Terasa, zahrada či okolí bazénu se během jara a léta stávají místem, kde mnoho z nás tráví značnou část volného času. Proč je tedy nezařídit tak, abychom si tyto chvíle zde opravdu užili? Pro ty, kteří si chtějí chvíle relaxace zpříjemnit kvalitní hudbou nebo venku sledovat třeba filmy, stojí za zvážení pořízení reproduktorů řady Seasons Collection od Origin Acoustics určené speciálně do venkovního prostředí.

Celá zpráva

Trendem ve firmách jsou "huddle rooms" - menší flexibilní místnosti pro ad hoc komunikaci. Po návratu zaměstnanců z karantény budou ještě populárnější

Tisková zpráva | Datum: 6. 5. 2020

Praha, 6. května 2020 – V českých firmách se stále častěji prosazuje nový trend – budování takzvaných „huddle rooms“, komorních místností ideálních pro krátkou, spontánní spolupráci. Neznamená to, že by větším zasedačkám definitivně odzvonilo, ale moderním trendům spolupráce se přizpůsobuje i pracovní infrastruktura. V závislosti na velikosti a potřebách firmy tak můžete najít vedle velké, konvenční konferenční místnosti i několik huddle rooms. Jejich popularitu posiluje i aktuální návrat z karantény, kdy budou podporovány zejména jednání v menších týmech.

Celá zpráva

Webkamery Huddly s vlastní inteligencí nejen pro pracovní video hovory

Tisková zpráva | Datum: 16. 4. 2020

Praha, 16. dubna 2020 – Huddly jsou inteligentní webkamery se zapojením umělé inteligence, které jsou určené pro všechny, kteří využívají v komunikaci videokonference. Huddly není jen běžná webkamera – to dokazuje svými zobrazovacími a softwarovými funkcemi. Většina moderních technologií rychle stárne, kamery Huddly jsou ale stále „nové“ – jejich výjimečnost spočívá v tom, že jsou softwarově updatovatelné. Softwarová platforma Huddly Vision zajišťuje to, že se kamery stále vyvíjejí a reagují na nové potřeby. Díky ní je možné udržet krok s dynamickým vývojem v oboru týmových videokonferencí a pružně přidávat nové vlastnosti v rámci stávajícího produktu.

Celá zpráva

Videokonference Lifesize celosvětově pomáhají zdarma firmám, školám i nemocnicím s propojením pracovních týmů v krizových situacích

Tisková zpráva | Datum: 20. 3. 2020

V ČR již nabídky využila ministerstva, krajské nemocnice a další instituce se na spuštění chystají. Komunikovat mohou obratem

Praha, 20. března 2020 – Společnost Lifesize, lídr v oblasti videokonferenčních řešení, zavádí zdarma po celém světě do firem, nemocnic, škol a dalších organizací své profesionální videokonferenční řešení jako podporu v boji proti pandemii COVID-19. Nabídkou videokonference na 6 měsíců zdarma tak reaguje na bezprostřední potřeby soukromých i veřejných organizací koordinovat a informovat své týmy.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr