Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

4 tipy pro větší efektivitu pracovních schůzek

Tisková zpráva | Datum: 21. 5. 2018

Praha, 21. května 2018 – Podle průzkumu, který uskutečnila společnost Verizon, zaberou různé meetingy průměrnému zaměstnanci až 37 % času z jeho pracovního týdne. To vychází v průměru na 9 hodin na zaměstnance týdně, což je 11 % nárůst času stráveného na schůzkách oproti roku 2011. Zvláště ve větších společnostech a korporacích často „meetingová mánie“ dosahuje netušených rozměrů, kdy se stále častěji pořádají meetingy za účelem přípravy na budoucí meetingy a efektivita se zcela ztrácí. Jak tedy zvýšit efektivitu pracovních schůzek svého týmu?

Celá zpráva

GDPR straší. Lidé a firmy ale mnohem více než data podceňují bezpečnost soukromí

Tisková zpráva | Datum: 9. 5. 2018

Praha, 9. května 2018 – Blíží se květnové datum vstupu v platnost nařízení GDPR, a to děsí stále více lidí. Denně probíhají školení, ve firmách platí nové interní předpisy, přicházejí noví experti na zákonně správné nakládání s osobními informacemi. Mnohem větší riziko však představuje laxní přístup lidí a firem k dobrému zabezpečení soukromí. Například citlivé soukromé informace týkající se financí nebo třeba zdravotního stavu přímo volají po větším zabezpečení.

Celá zpráva

Při náboru zaměstnanců může pomoci videokonference

Tisková zpráva | Datum: 2. 5. 2018

Praha, 2. května 2018 Nízká nezaměstnanost a nedostatek kvalitních a kvalifikovaných zaměstnanců nutí firmy k inovativnímu přístupu k HR a náboru nových pracovníků. Jednu z novinek představuje právě využití videokonferencí. Zatímco pro komunikaci v rámci firmy, spolupráci s dodavateli a obchodními partnery, jsou v prostředí českých firem už celkem obvyklé, právě v oblasti lidských zdrojů a náboru se stávají videokonference efektivním nástrojem.

Celá zpráva

Zahrada jako z budoucnosti. Trendy ve vybavení zahrady a terasy

Tisková zpráva | Datum: 27. 4. 2018

Praha, 27. dubna 2018 - Na terase a zahradě trávíme od jara do podzimu spoustu času. Rádi zde jíme, pracujeme i odpočíváme. A protože se zde chceme cítit jako doma, proniká i do okolí domu řada technologických trendů.

Ať už se jedná o pohon budoucnosti, ovládání chytré domácnosti či přehrávání oblíbené hudby, fotek a filmů, vše má již dnes na moderní zahradě své místo.

Požadavky na vybavení zasedaček se změnily. 9 z 10 firem s ním není spokojeno

Tisková zpráva | Datum: 10. 4. 2018

Praha, 10. dubna 2017 – Zasedací místnost není jen místo pro konání schůzek – s nástupem nových technologií se často stává komunikačním centrem firmy. Požadavky na vybavení zasedaček se proto za posledních několik let výrazně změnily – od uniformně šedých krychlí s tuctovým kancelářským nábytkem se posunuly spíše k nápaditým reprezentativním prostorám vybaveným nejmodernější komunikační technologií. Tedy tak by to alespoň mělo být, ale realita je trochu jiná – podle šetření společnosti Audiopro 9 z 10 firem se svou zasedačkou spokojeno není.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr