Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Video hraje stále důležitější roli také v interní komunikaci

Tisková zpráva | Datum: 9. 5. 2019

Praha, 9. května 2019 – Není to tak dávno, kdy pro úspěšnou komunikaci a přenos informací stačil psaný text doplněný o fotografii. Jedna dvě hezké fotky či grafika sdělení zásadně oživily.  To v posledních letech však již zdaleka nestačí. Čtenáři i zákazníci konzumují média stále rychleji a čím dál častěji dávají přednost video obsahu. A to jak ve zpravodajství, tak na internetu či sociálních sítích. Sledování pohyblivých obrázků a zvuková informace je totiž pro ně jednodušší a zábavnější. Video vstoupilo nyní masivně také do interní komunikace. Zaměstnavatelé si uvědomují, že komunikace prostřednictvím videa je pro zaměstnance příjemnější a často také efektivnější.

Celá zpráva

Novinka na českém trhu: kamery Huddly s vlastní inteligencí

Tisková zpráva | Datum: 30. 4. 2019

Praha, 30. dubna 2019 – Huddly jsou inteligentní (web)kamery stejnojmenné norské společnosti, které na českém trhu představuje firma Audiopro. Jde o inovativní produkty se zapojením umělé inteligence, které jsou určené pro všechny, kteří využívají v komunikaci videokonference.

Celá zpráva

Značka Arthur Holm přináší na český trh špičkové monitory a mikrofony v designovém balení

Tisková zpráva | Datum: 18. 4. 2019

Praha, 18. dubna 2018 – Novinkou na trhu v České republice je značka konferenční techniky Arthur Holm. Spojuje tradiční skandinávský design se středomořskou kreativitou a vášní – základ společnosti položil proslulý dánský designér Jorgen Alex Jensen, jehož rodině patří firma sídlící ve Španělsku. Pod značkou Arthur Holm zde vyrábějí konferenční techniku, především monitory a mikrofony.

Celá zpráva

Co mají společného vysoký tlak, snížení imunity, nespavost a narušení vztahu s kolegy? Příliš hluku.

Tisková zpráva | Datum: 10. 4. 2019

Praha, 10. dubna 2019 – Hluk je nepříjemným fenoménem současného života, zejména ve městech. I když si jeho zvýšenou intenzitu často již vědomě nepřipouštíme, na lidské zdraví má velmi negativní vliv. Akustický diskomfort na pracovišti má zase výrazný dopad na produktivitu práce, ale i na mezilidské vztahy. Soustředění nejspolehlivěji naruší hovory nebo telefonáty kolegů.

Největší přenosná projekční plocha současnosti SI Solo 2

Tisková zpráva | Datum: 8. 4. 2019

Praha, 8. dubna 2019 – Společnost Screen Innovations vinula největší přenosnou projekční plochu současnosti. SI Solo 2 se hodí do interiéru i exteriéru a vyniká zejména svou skladností. Přednostmi projekčních ploch Screen Innovations Solo 2 je snadná a rychlá instalace na jakémkoliv místě.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr