Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

48 % profesionálů používá videokonference častěji než před dvěma lety. Díky preferencím mileniálů a generace Z, zjistil průzkum

Tisková zpráva | Datum: 7. 11. 2019

Praha, 7. listopadu 2019 – Růst video komunikace na měnícím se moderním pracovišti je ovlivněn zejména trendy flexibilní a vzdálené práce a preferencemi zaměstnanců mileniálů a generace Z, říká studie Impact of Video Conferencing Report 2019 .

Celá zpráva

Trendy interiérů: Přírodní materiály, barva vody, hudba, která není vidět a designové odpadkové koše

Tisková zpráva | Datum: 25. 10. 2019

Praha, 25. října 2019 – Každá doba má své. A také bytové trendy jsou ovlivňovány mnoha faktory – populárními materiály, technologiemi a v neposlední řadě i módou. Přinášíme přehled čtyř trendů, které jsou aktuální právě nyní.

Celá zpráva

Video schůzky jsou efektivnější než klasické porady, říká průzkum

Tisková zpráva | Datum: 11. 10. 2019

Praha, 11. října 2019 – Využití videa v pracovní komunikaci s sebou nese řadu výhod – úsporu nákladů a času na cestování, možnost pružně řešit problémy bez ohledu na to, kde se členové týmu zrovna nacházejí, jednoduché sdílení dat a souborů. Průzkum společnosti Lifesize ale ukázal, že video schůzky jsou i efektivnější než osobní setkání. Doba schůzek se tak totiž zkracuje až o dvě třetiny. To je ve chvíli, kdy v nevýrobní sféře zaberou různé meetingy průměrnému zaměstnanci až 37 % času, což je cca 9 hodin týdně, výrazná úspora.

Celá zpráva

Dnešní videokonference umí nejen videohovory. Slouží také například jako zabezpečené cloudové knihovny

Tisková zpráva | Datum: 14. 8. 2019

Praha, 14. srpna 2019 – Pod pojmem videokonference si řada lidí představuje pouze řešení pro on-line komunikaci typu Skype. Profesionální řešení ale umějí vedle zprostředkování profesionálního HD přenosu také například zaznamenávat jednotlivé hovory a archivovat je do přehledné a kvalitně zabezpečené videoknihovny. Bez nutnosti přepínat do jiného prostředí také umožní naplánování hromadného hovoru s tím, že jej zaznamenají do běžných plánovačů a umějí spolupracovat i s nástroji pro vedení projektů.

Celá zpráva

Kde se již prosadila umělá inteligence? 4 oblasti, kde se s ní můžete potkat i vy

Tisková zpráva | Datum: 9. 7. 2019

Praha, 9. července 2019 – Termín umělá inteligence je zcela jistě módním pojmem. Nejčastěji si pod ním představíme více či méně vzdálenou budoucnost a roboty, kteří nás obsluhují. Ale faktem je, že se s umělou inteligencí setkáváme již nyní, a to v běžném každodenním životě. A stále častěji, i když si to možná neuvědomujeme – při online nákupech, focení mobilem, psaní emailu, ale třeba v nákupním centru.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr