Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Nový zesilovač VALET společnosti Origin Acoustics se spojuje s populárními zdroji hudby přes hlasové ovládání Alexa

Tisková zpráva | Datum: 13. 7. 2018

Praha, 13. července 2018 – Společnost Origin Acoustics, světová jednička ve výrobě zabudovatelných zvukových zařízení oznamuje svůj vstup do světa hlasem ovládaných audio systémů. Zesilovač Valet se jednoduchou integrací propojí s chytrým reproduktorem Amazon Echo Dot a spolupracuje tak s asistentkou Alexa; společně vytvářejí interaktivní čtyřzónový systém. Zesilovač Valet se skládá z osmi 50W kanálů a je možné ho připojit k široké škále reproduktorů, kterým zajistí dostatečnou energii pro dosažení značných úrovní hlasitosti.

Muzika (nejen) na prázdniny

Tisková zpráva | Datum: 9. 7. 2018

Praha, 9. července 2018 – V létě častěji vyrážíme do přírody, za sportem, k vodě. Ale ani tam se nechceme vzdát poslechu oblíbené hudby, v případě špatného počasí přijde vhod možnost vylepšit zvuk notebooku nebo tabletu při přehrávání filmů a pohádek pro děti. Takže je dobré mít s sebou repráčky – malé, skladné, a takové, které zvýšenou outdoorovou zátěž vydrží.

Celá zpráva

Žárovky, které hrají, voní, dotvářejí atmosféru, ale i hlídají

Tisková zpráva | Datum: 2. 7. 2018

Praha, 2. července 2018 – Pomalu si zvykáme na to, že se u nás zabydlují různá „smart“, tedy chytrá zařízení. Napadlo by vás ale, že žárovky, i když trochu nestandardní, se postarají o příjemnou atmosféru vašeho domova? Když například skočíte do postele, můžete si nejenom rozsvítit, ale zároveň zapnout reproduktor a během pár sekund pustit svoji oblíbenou muziku či audioknihu. Propojíte se s vaším mobilem nebo tabletem a je to - snadno, rychle a ve vynikající kvalitě. Některé verze chytrých žárovek navíc umí dokreslit atmosféru různými vůněmi, případně mají několik barevných nastavení, a tak si můžete ložnici, obývací pokoj nebo i koupelnu barevně a vůní doladit podle nálady.

Celá zpráva

Zklidní open space, ale také pomůže zajistit soukromí klientů i pacientů

Tisková zpráva | Datum: 29. 6. 2018

Praha, 29. června 2018 – Moderní technologie nemusí být v principu složité, aby zajistily výrazné zlepšení. To do písmene platí o maskování zvuku neboli technologii Sound Masking. Ta najde uplatnění zejména v moderních prostorách, například v kancelářích typu open space, kde jsou lidé zatěžováni rušivým zvukem, komunikací a telefonáty kolegů. Sound Masking také pomáhá zajistit soukromí – pacientů ve zdravotnických zařízeních, klientů u přepážek peněžních ústavů, lékáren, nebo lidí jednajících v zasedacích místnostech. Další oblastí využití Sound Maskingu je zklidnění prostor, jimiž proudí mnoho lidí, jako jsou vládní a soudní budovy, hotelové haly, restaurace, čekárny, případně knihovny a studovny.

4 tipy pro větší efektivitu pracovních schůzek

Tisková zpráva | Datum: 21. 5. 2018

Praha, 21. května 2018 – Podle průzkumu, který uskutečnila společnost Verizon, zaberou různé meetingy průměrnému zaměstnanci až 37 % času z jeho pracovního týdne. To vychází v průměru na 9 hodin na zaměstnance týdně, což je 11 % nárůst času stráveného na schůzkách oproti roku 2011. Zvláště ve větších společnostech a korporacích často „meetingová mánie“ dosahuje netušených rozměrů, kdy se stále častěji pořádají meetingy za účelem přípravy na budoucí meetingy a efektivita se zcela ztrácí. Jak tedy zvýšit efektivitu pracovních schůzek svého týmu?

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr