Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Výzkum Lifesize ukázal, že většina firem netuší, kolik je stojí nástroje pro spolupráci a komunikaci

Tisková zpráva | Datum: 13. 6. 2017

Praha, 13. června 2017 – Výsledky průzkumu společnosti Lifesize potvrzují, že firmy jsou si vědomé toho, že pro své efektivní působení potřebují výkonné nástroje pro komunikaci a spolupráci, ale často nemají ponětí o skutečných celkových nákladech na vlastnictví (TCO) těchto řešení. Více než polovina (56 %) dotázaných na IT pozicích s rozhodovací pravomocí neví, kolik utrácejí za předplatné a licence pro videokonference a řešení pro spolupráci.

Celá zpráva

Jak správně vybrat sluchátka na běh?

Tisková zpráva | Datum: 25. 5. 2017

Praha, 25. května 2017 – Běh a hudba - dvě věci, které k sobě neodmyslitelně patří. I když stále existují zarputilí zastánci ticha, kteří raději při běhu poslouchají šumy okolí a zvuk vlastních kroků. Pravdou ale je, že hudba motivuje k lepšímu sportovnímu výkonu, pomáhá koncentrovat se a v neposlední řadě zlepšuje náladu při běhu. K tomu, aby byl poslech opravdu nerušený, potřebujete nejen mp3 či mobilní telefon s dobrým přehrávačem, ale i kvalitní sluchátka, která při běhu jen tak nevypadnou z uší.

Celá zpráva

Každá třetí firma uvažuje o pořízení videokonference. Chce šetřit náklady na služební cesty i efektivněji komunikovat

Tisková zpráva | Datum: 23. 5. 2017

Praha, 23. května 2017 – Česká republika následuje trend západních ekonomik a již i středně velké a menší firmy uvažují o pořízení videokonference. Podle průzkumu společnosti Audiopro je to dnes dokonce každá třetí firma. Společnosti, které videokonferenční systémy již používají, zase láká přechod na moderní cloudové řešení. Proč takový zájem? Videokonference zefektivňují komunikaci, a navíc šetří peníze. Zčásti totiž nahrazují služební cesty. Osobní kontakt nenahradí, ale ne na každé jednání je třeba cestovat osobně.

Celá zpráva

V open space kancelářích lidem vadí ztráta soukromí a rušivé akustické podněty

Tisková zpráva | Datum: 16. 5. 2017

Zklidnění prostor zvýší produktivitu práce řádově o deset procent a zvýší spokojenost zaměstnanců

Praha, 16. května 2017 – Zastánci otevřených kanceláří míní, že nás open space prostory naučí spolupracovat s kolegy a respektovat a vnímat jejich potřeby. Reálná praxe i vědecké studie to však vyvracejí. Spojování kanceláří do jednoho prostoru zvyšuje u lidí podrážděnost, podezíravost a snahu uzavírat se do sebe. Ale i open space prostory je možné upravit tak, aby byly příjemnější.

Celá zpráva

Až u pětiny lidí zvýší motivaci k práci využití nových technologií

Tisková zpráva | Datum: 6. 4. 2017

Praha, 6. dubna 2017 – Moderní technologie jsou tu od toho, aby šetřily čas. Věděli jste ale, že už jen samotná inovace technologického zařízení zvýší motivaci lidí k práci? U administrativních a kancelářských činností údajně až o 20 %, v případě mladších ročníků dokonce o 40 %. Na druhou stranu jsou technologie a práce s nimi pro mnohé zdrojem stresu, jiné zase odvádějí od práce. Tipy na to, jak technologie využít k opravdovému zvýšení produktivity práce, nabízejí Andrej Hronec ze společnosti Audiopro a Jan Dvořák z počítačové školy Gopas.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr