Audiopro

Na českém trhu působí společnost Audiopro od roku 2002. V dnešní době zastupuje a je autorizovaným distributorem více než 30 zahraničních společností s profesionální AV technikou. Postupným rozšiřováním aktivit, které se v počátcích soustředily především na ozvučování exteriérů a interiérů, na studiovou techniku, vybavení pro hudebníky a DJ, obohatili nabídku o širokou škálu audio/video konferenčních a komunikačních systémů i o domácí multimédia včetně projekčních ploch a pláten. Samostatnou část sortimentu tvoří oddělení speciální techniky nabízející produkty, které jsou využívány jak v civilním sektoru, tak hlavně u bezpečnostních složek státu a záchranných sborů.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Pomáhají energetikům, odhalují praskliny v konstrukcích, hlídají zemědělské plodiny i lesy

Tisková zpráva | Datum: 6. 9. 2018

Praha, 6. září 2018 – Drony vznikly jako původně vojenská technologie ve druhé polovině minulého století, jejich uplatnění je ale v současné době mnohem širší. Zvládají skvěle natáčet záběry ze vzduchu pro použití ve filmové či hudební produkci, ale mohou být výraznými pomocníky i v mnoha dalších oborech. Kromě bezpečnostních a záchranných složek mohou bezpilotní prostředky pomáhat energetikům, stavařům i zemědělcům.

Celá zpráva

Růst ekonomiky ČR nezvyšuje počty služebních cest. Díky rozmachu technologií a videokonferencí

Tisková zpráva | Datum: 16. 8. 2018

Praha, 16. srpna 2018 – Dobrá kondice České republiky a její ekonomický růst není kopírován zvyšováním počtu služebních cest. V minulém roce došlo dle Českého statistického úřadu dokonce k jejich meziročnímu poklesu o 4 %. Dle expertů nákladné cesty zčásti nahrazují technologie a ČR se tak přibližuje evropskému standardu.

5 tipů pro efektivních spolupráci ve firmě

Tisková zpráva | Datum: 14. 8. 2018

Praha, 14. srpna 2018 – Společnost Lifesizepřipravila na základě analýzy procesů ve firmách sadu tipů, jak zvýšit efektivitu spolupráce. Doporučuje důsledné zapojení všech členů týmu, podporu proaktivity a kreativního myšlení, péči o efektivní timemanagement a budování schopnosti přizpůsobit se a vyvíjet.

9 z 10 českých firem není spokojeno s vybavením zasedačky

Tisková zpráva | Datum: 23. 7. 2018

Praha, 23. července 2018 - Podle průzkumu společnosti Audiopro není 9 z 10 českých firem spokojeno se svojí zasedací místností. A to zejména z hlediska technického vybavení a funkčnosti. Nejvíce si dotázané společnosti stěžovaly na složité, nefunkční a nekompatibilní vybavení v meeting roomu. Následkem jsou neefektivní porady a nepříjemné situace při jednáních s klienty či partnery.

Celá zpráva

Screen Innovations představuje projekční plátna Slate XL, která mohou být až 50 metrů široká, bez jediného švu a v maximální kvalitě

Tisková zpráva | Datum: 18. 7. 2018

Praha, 18. července 2018 – Progresivní americká společnost Screen Innovations představuje projekční plátna XL velikosti. Plátna mohou dosahovat rozměrů až 4,8 x 49,9 metru a zejména díky technologii ALR (Ambient light rejection) i špičkové kvalitě obrazu poskytují působivý divácký zážitek.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr