Audiopro

Společnost Audiopro působí na českém trhu od roku 2002. Je autorizovaným distributorem více než 50 zahraničních společností s profesionální AV technikou, technologiemi pro sdílení dat, cloudovými službami, speciálními komunikačními a monitorovacími systémy. Navrhuje a realizuje vlastní zakázková systémová řešení na míru danému oboru.

press-releases

Tiskové zprávy - Audiopro

Posilující trend v náboru zaměstnanců, online pohovory

Tisková zpráva | Datum: 9. 10. 2020

Praha, 9. října 2020 – Koronakrize přinesla novinky i do oblasti náboru nových zaměstnanců. Online pracovní pohovory začaly firmy v době karantény využívat výrazně více než tomu bylo v minulosti.

Celá zpráva

Covid-19 je tu s námi stále. Jak musejí firmy připravit pracoviště na podzim a zimu, aby mohly řádně fungovat?

Tisková zpráva | Datum: 1. 10. 2020

Praha, 1. října 2020 – Konec karantény a nástup léta vypadal optimisticky, ale nyní je jasné, že druhé vlně koronaviru jsme se nevyhnuli. Co musí nyní firmy a zaměstnavatelé udělat, aby zvládli toto těžké období s minimálními zdravotními i ekonomickými ztrátami?

Celá zpráva

Školy by se měly vybavit pro distanční nebo kombinovanou výuku. Na co dát pozor?

Tisková zpráva | Datum: 25. 9. 2020

Praha, 25. září 2020 – S tím, jak se opět zhoršuje epidemiologická situace, dostává se do popředí otázka – budou se žáci a studenti opět vzdělávat „na dálku“? Bez ohledu na to, jak se situace bude dále vyvíjet, musejí mít základní, střední i vysoké školy stanovena opatření pro zachování bezpečného sociálního distancování. A připravit se na distanční nebo kombinovanou výuku. Obě podoby vyučování předpokládají zapojení komunikačních technologií. Co by měly využité technologie ideálně splňovat?

Celá zpráva

Kvalita pracovního prostředí má vliv na úspěšnost firmy

Tisková zpráva | Datum: 8. 9. 2020

Praha, 8. září 2020 - Čistota pracovního prostředí není většinou to, na co se firmy prioritně zaměřují, pokud chtějí posunout své podnikání na vyšší úroveň. Při plánování změn se koncentrují spíš na rozvoj prodejních kanálů, marketing, inovace, aktivity, které vedou k přímému zisku. Ale čistota a kvalita pracovního prostředí je aspekt, který se nemalou měrou podílí na úspěšnosti firmy. Je její vizitkou, a nejen ve směru k zákazníkům, ale i vlastním zaměstnancům.

Celá zpráva

Současná situace urychluje změnu fungování firem a týmové spolupráce

Tisková zpráva | Datum: 27. 8. 2020

Praha, 27. srpna 2020 – Pandemie covid-19 zásadně změnila náš přístup k práci a způsob interakce s našimi kolegy. Posun v tom, jak a kde pracujeme, je však natolik zásadní, že představuje příležitost k vytvoření pracoviště budoucnosti. Kancelář nebude nutně jediné místo k práci, díky cloudu a rychle se vyvíjejícím nástrojům vzdálené práce se tyto předpovědi jeví jasněji než kdykoli předtím.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr