Designové žehlení pro náročné - vytuněná prkna od Brabantia udělají z žehlení činnost, kterou si možná i zamilujete

16. 5. 2012
Brabantia

Praha, 16. května 2012 – To, že žehlící prkna Brabantia nejsou jen tak ledajaká prkna, je jasná věc. Ovšem nyní přichází s dalším vylepšením, které už žehlení nadobro zbaví nálepky nejméně oblíbené domácí činnosti.

Co je nového? V první řadě extra stabilní konstrukce, kterou jen tak něco nerozhází, takže se žehličky můžete chopit skutečně s vervou. Nastavitelná výška do sedmi poloh zase umožní žehlit každému členovi rodiny, dětský zámek zabrání neočekávanému složení prkna a tím i možnému úrazu, pokud je na prkně horká žehlička. Gumová zakončení na nohou zase zvyšují stabilitu a navíc se díky nim nepoškodí podlaha. Speciální pojistka uzamkne prkno ve složené poloze.

Nohy v černé metalíze jsou „jen“ otázkou vzhledu, ovšem nové potahy podle návrhů mladých návrhářů, které jsou ze 100% bavlny a s odolnou tepelnou ochranou korunují obyčejné prkno na designový kousek. O návrhy na potahy se postarali vítězové mezinárodní soutěže „Ironing in Style“, jejíž výsledkem jsou „Cherry blossom“ a „Gecko“, tedy ještěrka.

Většina prken má odkládací stojánek na žehličku, novinkou je pak přídavný věšák na prádlo u nejprodávanějšího prkna od Brabantia, Titan Oval. Disponuje rezistentní ochrannou vrstvou, tzv. parkovací zónou, která je uzpůsobena ke krátkodobému odkládání žehličky během žehlení, aniž by se potah jakkoliv poškodil.

kontakt pro média: Šárka Lachoutová
email: sarka.lachoutova(@)aspen.pr