CCC

Společnost CCC CZECH, s r.o. je nejrychleji rostoucí sítí prodejen obuvi v České republice. Působí zde od roku 2005 a v současné době má na našem území 78 prodejen a v expanzi stále pokračuje. CCC CZECH nabízí obuv pro ženy, muže a děti pro všechny sezóny i příležitosti. Výrobky společnosti jsou určeny pro široké spektrum zákazníků, počínaje od té nejnáročnější klientely módních butiků, přes klienty středního segmentu trhu, pro které poměr kvalita/cena hraje základní roli, až pro méně náročné klienty, hledající obuv ve slušné kvalitě za dostupnou cenu. Obchodní nabídka CCC má dvě základní kolekce obuvi: jarní/letní a podzimní/zimní, které celkově čítají téměř 2500 vzorů. Součástí sortimentu jsou také módní doplňky a široký výběr kabelek a tašek, dále pak ošetřovací krémy a další prostředky pro péči o obuv. www.facebook.com/cccboty , www.ccc.eu/cz

press-releases

Tiskové zprávy - CCC

Jak si vybrat ideální kabelku do práce

Tisková zpráva | Datum: 4. 11. 2016

Praha, 4. listopadu 2016 - Do kabelky často potřebujeme ukrýt mnoho věcí - jak pracovních, tak osobních. Na jedné straně dokumenty a počítač, na straně druhé kosmetiku, náhradní punčocháče či deštník, protože kdo je připraven, není překvapen. Kabelka do práce by tedy měla sladit dvě funkce – být ženským doplňkem, do kterého se vejde nezbytné příslušenství, a zároveň pojmout i veškeré pracovní vybavení.

Celá zpráva

Mějte semišové boty déle jako nové

Tisková zpráva | Datum: 24. 10. 2016

Praha, 24. října 2016 - Semišové boty jsou vhodné téměř pro každou příležitost a tuto sezónu hrají prim ve většině podzimních a zimních kolekcích. Často se ale této obuvi bráníme kvůli tomu, že se bojíme její náchylnosti na poničení vodou či blátem. Pokud se však budeme o semišovou obuv správně starat, tak nám může sloužit mnoho sezón. I když to na první pohled nevypadá, není čištění broušené kůže nic složitého. Potřebujeme znát jen několik jednoduchých pravidel.

Jak nejlépe skladovat obuv

Tisková zpráva | Datum: 3. 10. 2016

Praha, 3. října 2016 - Skladování bot může být nesnadný úkol, zvláště pokud to je v malém bytě a nemáme příliš mnoho místa. Ve skříni? Ve sklepě? Anebo pod postelí? Jak ochránit obuv mimo sezonu, abyste si v té další mohli užívat nepoškozených lodiček, polobotek nebo kozaček? Seznamte se s našimi nápady a radami.

Celá zpráva

Jaké boty se hodí k pánskému obleku? Tajemství mužské elegance

Tisková zpráva | Datum: 22. 9. 2016

Praha, 22. září 2016 - Elegantní muž v obleku, upravené vlasy, dokonale vyžehlená košile, dobře vybraná kravata a bohužel boty, které se k celku nehodí. Častým módním prohřeškem pánů je totiž nevhodný výběr obuvi. V následujícím textu se dozvíte jaké boty zvolit k obleku, aby se dokonale hodily k jeho barvě, stylu i příležitosti.

Nová kolekce CCC podzim/zima 2016

Tisková zpráva | Datum: 15. 9. 2016

Praha, 15. září 2016 - Nová kolekce obuvi a doplňků CCC pro aktuální sezónu podzim/zima se nese na elegantní vlně zemitých barev, kterým dominuje vínová, okrová, šedá, tmavě modrá a samozřejmě neodmyslitelná černá a hnědá. V materiálech převládá kůže, jak hladká, tak pro podzim ideální broušená a lakovaná. Aktuální nabídku CCC ozdobí také zbrusu nové kožené značky pro dámy i pány.