Kosmetické ošetření napříč kontinenty v Grund Resort Golf&Ski

22. 3. 2013
Grund Resort Golf&Ski

Mladé Buky, 22. března - Podlehnout kouzlu exotiky se dá prostřednictvím různých prostředků – jídla, umění, knih nebo wellness procedur, které jsou pro danou destinaci typické. Ne každý má možnosti a  odhodlání, aby překonal kvůli cestovatelskému zážitku tisíce kilometrů. Dotek dálek však můžete vychutnat blíž, než by se zdálo. V krkonošském Grund Resort Golf&Ski v Mladých Bukách vás zkušení maséři provedou prostřednictvím ošetření luxusní francouzskou kosmetikou Thali’Sens po několika světadílech.

„Kosmetika Thali’Sens spojuje rituály z dalekých krajin a ty nejkvalitnější přírodní suroviny, jejichž účinky na pleť jsou prověřeny časem. Mořské řasy a bahno, kokosový, arganový či sezamový olej, speciální jíl či prášek z kakaových bobů mají blahodárný vliv na tělo i mysl,“ říká Andrea Vachková, masérka Grund Resort Golf&Ski. „Podle výběru terapie se přenesete do vzdálených míst Polynésie v Tichém oceánu, nedotčené Amazonie nebo tajemného Orientu,“ dodává Andrea Vachková.

Polynésie

Relaxační výlet plný neočekávaných dojmů a přímo návykových vůní vám přinese během celých 120 minut dokonalé uvolnění a odpočinek. Procedura začíná osvěžením nohou a masáží hlavy, po které bude následovat peeling celého těla, během něhož se odstraní odumřelé buňky a pokožka tak bude moci přijímat plnými doušky následnou péči. Exfoliace se provádí pomocí kokosové dřeně a mořských řas. Tělový zábal v podobě průzračného vosku zjemní kůži a díky polynéské masáži pocítíte dokonalé uvolnění svalů i mysli. Snadno se tak v mysli přenesete k průzračnému moři a necháte se mámit sladkými květy z těchto rajských ostrovů. Závěrečná péče se skládá z nanesení krému, který po aplikaci pokožku obalí do zlatavě perleťového nádechu. Postupný návrat do reality vám zpříjemní bylinkový čaj na rozloučenou. Cena péče v Grund Resort Golf&Ski stojí 1.750 Kč.

Amazonie

Amazonské pralesy přímo vybízejí k dobrodružné výpravě v divoké vegetaci, kde naleznete vnitřní svobodu, povzbuzení smyslů a dobytí energie. Rafinované a tajemné vůně květů a plodů džungle se prolínají celou procedurou od osvěžení nohou, přes jemnou amazonskou masáž tváře až po exfoliaci celého těla. Tělový zábal z mořských řas a prášku kakaových bobů má výrazný relaxační účinek. Speciální tonizující masáž využívá výtažků para ořechů a mořské řasy Spirulina. Příjemný pocit z absolvované procedury můžete v klidu vstřebat při šálku bylinného čaje, který uzavírá dvouhodinou péči Amazonie. Cena péče v Grund Resort Golf&Ski stojí 1.750 Kč.

Orient

Očišťující cesta po orientu nabízí rituál, díky kterému se zbavíte toxinů a očistíte své tělo. Po této dvouhodinové péči se budete cítit odpočatí, uvolnění a plní energie. Pokožka bude čistá a jemná. Začnete opět osvěžením nohou a exfoliací celého těla, tentokrát za asistence speciálního typu jílu

Ghassoul, mořských řas a arganového oleje. Následný tělový zábal detoxikuje pokožku díky prášku
s kořeněnou vůní, který má vysoce čistící účinky. Orientální masáž vás omámí vůněmi sezamového
a arganového oleje a společně s řasou Spirulina se postará o tělo dokonale zbavené toxinů a zanechá kůži rozzářenou a hedvábnou na dotek. K dokonalému zážitku z procedury už zbývá jen závěrečný šálek čaje na rozloučenou. Cena péče v Grund Resort Golf&Ski stojí 1.600 Kč.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr