Vyražte na Fashion víkend do hor! Netradiční spojení módy a wellness v Grund Resort Golf&Ski

29. 8. 2011
Grund Resort Golf&Ski

Mladé Buky, 29. srpna 2011 – Pokud si libujete v listování módními časopisy, vaším životním mottem je mít svůj styl a navíc milujete relaxaci a odpočinek, právě vám je určen zbrusu nový balíček v Grund Resortu Golf&Ski s názvem Fashion weekend, který tu proběhne hned dvakrát v průbehu listopadu 2011. Jeho součástí je módní a stylingový kurz návrhářky a stylistky Kamily Vodochodské, která vás naučí, jak být chic v každé situaci.

Tento víkendový balíček je určen pro dvě osoby, takže je ideální volbou pro vás a vaši podobně zaměřenou kamarádku, maminku či dceru. Společně si užijete mnohem více zábavy i zážitků! A co vás vlastně čeká?

Welcome drinkem vše jen začíná. Poté, co se ubytujete v příjemném dvoulůžkovém pokoji a prozkoumáte zákoutí designového hotelu, nadchází prostor pro aktivity, které potěší vaše tělo, duši i vkus. Kamila Vodochodská se vám během svého kurzu bude celé čtyři hodiny věnovat a radit, jak sestavovat módní outfity, jaký by měl být základ vašeho šatníku, aby se vám vše dobře kombinovalo, jakou roli hrají v šatníku doplňky, ale třeba i jaká je módní etiketa. Rozeberete módní trendy – jak vznikají, jaké budou následující sezónu a že není nezbytné utratit horentní sumy, abyste byla chic. Stylistka a návrhářka vám poradí, kde nakoupit, abyste sehnali, co potřebujete, za cenu, kterou chcete zaplatit. V neposlední řadě se pak budete věnovat nezbytné, ale často zábavné kapitole společenského života – módním faux pas. Nečekejte však nudnou přednášku ve školních lavicích! Kurz je interaktivní a outfity se naučíte sestavovat společně. Budete řešit módní situace a diskutovat o tom, co vás v módě zajímá. Absolvování kurzu pro vás bude nejen příjemné, ale i užitečné zpestření podzimu, který přímo vybízí k aplikaci nabytých poznatků v praxi!

Fashion víkend vám navíc zpříjemní aromamasáž pro vás i vaši parťačku, VIP Equipment a volný vstup do hotelového wellness, kde na vás čeká bazén s protiproudem, sauna a vířivka Po všech těch „vyčerpávajícíh“ aktivitách se pak můžete s chutí vrhnout na tříchodovou večeři pro dva, kterou pro vás nachystá talentovaný šéfkuchař hotelové restaurace Grund Restaurant – Jiří Středa.

Zalíbila se vám náplň Fashion weekendu v Grund Resort Golf&Ski? Pokud ano, můžete si vybrat ze dvou termínů, kdy je možné jej absolvovat. První Fashion weekend proběhne  18. – 20. 11. 2011 a druhý 25. – 27. 11. 2011. Jeho cena pro obě osoby je 13 750 Kč.

Shrnutí balíčku Fashion weekend:

• Welcome drink pro dvě osoby
  • Ubytování na dvě noci se  s nídaní ve dvoulůžkovém pokoji
  • Večeře o třech chodech pro dva
  • Aromamasáž pro dvě osoby
  • VIP Equipment
  • Módní a stylingový kurz Kamily Vodochodské pro dvě osoby
  • Volný vstup do hotelového wellness (bazén, sauna, vířivka)
  • Parkování

kontakt pro média: Michal Hoblík