SSI Group

press-releases

Tiskové zprávy - SSI Group

Jaké trendy a hlediska nejvíce ovlivňují segment energetiky

Tisková zpráva | Datum: 7. 7. 2020

Praha, 7. července 2020 - Oblast energetiky je významně ovlivněna technologickými pokroky, strukturálními změnami na trhu, regulačními zásahy i politickými vlivy. Ty přispívají k vytvoření proměnlivé kombinace aktivit, provozních pravidel a rizik. Jak to ovlivní komerční sektor i konečné spotřebitele?

Správný provoz klimatizace a vzduchotechniky pro léto 2020 v době covid-19

Tisková zpráva | Datum: 26. 6. 2020

Praha, 26. června 2020 - S příchodem horkých letních dní roste důležitost systematické regulace teploty na pracovištích. Vhodné podmínky k práci, i ty teplotní, stanovují hygienické a BOZP předpisy. Při lehké fyzické námaze člověk dosahuje 100% výkonu při teplotách do 22°C, při teplotě 27 °C pak dochází k poklesu výkonu o 25 % a při teplotě kolem 30°C dosahuje pouhých 50 % původního výkonu. Situaci ovlivňuje také rostoucí počet tropických dní i letošní opatření související s pandemií koronaviru. Odborníci doporučují udržovat vnitřní prostředí budovy při 22°C a relativní vlhkosti vzduchu kolem 50 %. Tyto podmínky jsou dle studií nejméně vhodné pro množení a přenos bakterií a virů. S ohledem na covid-19 je vhodné také měnit častěji filtrační vložky do vzduchotechniky.

Celá zpráva

Jaké jsou nejčastější příklady plýtvání energiemi ve firemním sektoru?

Tisková zpráva | Datum: 23. 6. 2020

Praha, 23. června 2020 - Odpovídá Jiří Vágner, ředitel SSI Energy

Správný provoz klimatizace a vzduchotechniky pro léto 2020 v době covid-19

Tisková zpráva | Datum: 18. 6. 2020

Praha, 19. června 2020 - S blížícím se létem a příchodem horkých dní se často musíme spolehnout na regulovanou teplotu v zaměstnání. Vhodné podmínky k práci, i ty teplotní, stanovují hygienické a BOZP předpisy. Podle provedeného průzkumu však teplota na pracovišti sužuje skoro 38 % zaměstnanců v České republice.

SSI Energy rozšiřuje své služby

Tisková zpráva | Datum: 16. 6. 2020

Praha, 16. června 2020 – SSI Group, která na českém a slovenském trhu poskytuje služby integrovaného facility managementu pro více než 500 objektů, založila před dvěma lety společnost SSI Energy. Firma se postupně rozvíjí, přibírá další odborníky a nabízí širší spektrum služeb.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr