SSI Group

press-releases

Tiskové zprávy - SSI Group

Prevence pracovních úrazů z důvodu uklouznutí, zakopnutí a pádu

Tisková zpráva | Datum: 5. 2. 2021

Praha, 5. února 2020 - Uklouznutí a zakopnutí se může přihodit komukoli, nejen v kluzkém zimním období. A právě uklouznutí nebo zakopnutí má na svědomí až 25 % všech pracovních úrazů. Jeho následkem může dojít k trvalé invaliditě i smrti. Jaké jsou nejčastější příčiny a další ovlivňující faktory? Jak se těchto nepříjemných situací vyvarovat z pohledu zaměstnavatele i samotného zaměstnance?

Celá zpráva

Covid mění způsob práce i podobu pracovišť. Jak firmy musí reagovat a upravovat pracovní podmínky?

Tisková zpráva | Datum: 27. 1. 2021

Praha, 27. ledna 2021 – Loňský rok byl v mnoha ohledech zlomový. Výrazně zasáhl zejména do po dlouhá léta zažitých způsobů práce i fungování firem. Už je více než jasné, že nepůjde o dočasnou vlnu úprav a přizpůsobení. Zrychlil se posun do digitálu, zvykli jsme si pracovat na dálku. Firmy musí zásadně měnit také vnitřní uspořádání, podobu pracovních prostor a další podmínky pro zaměstnance.

Celá zpráva

Moderní kancelářské budovy jsou zelené a nabité technologiemi. Chytré je v nich i větrání a řešení úklidu

Tisková zpráva | Datum: 20. 1. 2021

Praha, 20. ledna 2021 – Budoucnost kancelářských budov je v ekologii a moderních technologiích. Mají zelené střechy i fasády a chytrá řešení pomáhají větrání, udržování ideálního vnitřního klimatu či využívání slunečního svitu. Jsou pak více soběstačné a šetří tak energie. O takové budovy je zájem, mluví se o nich a zaměstnavatelé i zaměstnanci je oceňují. To vše navíc pomáhá životnímu prostředí.

Celá zpráva

Zdravé pracovní prostředí jako základní požadavek pro fungování firem ještě posílil covid-19

Tisková zpráva | Datum: 5. 1. 2021

Větší důraz je kladen na dokonalou čistotu ploch i filtraci vzduchu, ale také celkově pohodové pracovní prostředí s eliminací stresu

Praha, 5. ledna 2021 – Stále více firem v posledních letech investuje do moderního pracovního prostředí, aby uspokojily rostoucí nároky zaměstnanců. Nyní vzhledem k současným rizikům nákazy onemocnění covid-19 k tomu přibývají i další hlediska.

Celá zpráva

Časté chyby v úklidu, které stojí firmy čas i peníze

Tisková zpráva | Datum: 18. 11. 2020

Praha, 18. listopadu 2020 - Na důležitosti údržby a úklidu venkovních i vnitřních firemních prostor se většina lidí shodne.  Je jasné, že pro zaměstnance tak firma zajišťuje kvalitnější a bezpečnější pracovní prostředí. Přesto české firmy dělají při péči o čistotu pracoviště často chyby, které je stojí drahocenný čas a nemalé peníze. Pramení většinou ze snahy ušetřit a také z tradičních a nedostačujících postupů.

kontakt pro média: Michal Hoblík
email: michal.hoblik(@)aspen.pr