Vivantis

Společnost VIVANTIS a.s. je předním internetovým prodejcem v České republice. Zaměřuje se na prodej kosmetiky, parfémů, šperků, hodinek, módních doplňků a produktů pro zdraví a provozuje největší internetové obchody v těchto oborech s názvy Parfemy.cz, Hodinky.cz, Krasa.cz, Sperky.cz, Prozdravi.cz a Modnidoplnky.cz.

press-releases

Tiskové zprávy - Vivantis

Jak nejlépe vybrat spodní prádlo

Tisková zpráva | Datum: 10. 3. 2016

Praha, 10. března 2016 - Dobře vybrané spodní prádlo dokáže potěšit nejen našeho partnera, ale krásně vytvarovat i naše tělo, zakrýt nedostatky nebo naopak ukázat naše přednosti. Jak nejlépe vybrat podprsenku a kalhotky, vám poradíme v následujícím textu.

Celá zpráva

Začněte včas s jarní detoxikací organismu

Tisková zpráva | Datum: 25. 2. 2016

Praha, 25. února 2016 – I když venku stále vládne chladné počasí, je dobré začít své tělo pomalu připravovat na jarní detoxikaci a zvýšit si tak nejen tělesnou energii, ale i celkovou vitalitu a zpomalit stárnutí organismu. Špatná strava, zvýšený stres, únava, to vše se podepisuje na naší celkové náladě a tělesném stavu. Je proto důležité alespoň jednou do roka restartovat náš organismus a dodat mu novou energii. Zapomeňte na chemii, vsaďte na zdravý životní styl a výběr správných bylinek či přírodních doplňků stravy, kterými vyloučíte nezdravé toxiny ze svého těla.

Celá zpráva

Jak se nejlépe starat o hodinky

Tisková zpráva | Datum: 15. 2. 2016

Praha, 15. února 2016 - Hodinky jsou nejen praktickým doplňkem, ale často nám slouží také jako módní šperk, který nosíme po celý den za všech možných okolností. Pokud chceme, aby nám hodinky dělaly spolehlivého partnera 24 hodin denně po sedm dní v týdnu, je důležité o ně umět správně pečovat, protože vhodnou údržbou můžeme prodloužit životnost hodinek i o několik let.

Celá zpráva

Vyzrajte na rozšířené póry. Jak mít krásnou a zářivou pokožku

Tisková zpráva | Datum: 12. 2. 2016

Praha, 12. února 2016 - Krásnou alabastrovou pokožku chce mít většina žen. Nějaký ten pupínek můžeme dobře zakrýt make-upem, ale rozšířené póry a černé tečky na pleti nevypadají pěkně ani pod velkým nánosem krycích prostředků. Hezké a bezchybné pleti bez rozšířených pórů dosáhneme především důkladnou péčí, používáním vhodné kosmetiky a zdravým životním stylem.

5 tipů jak si nejlépe užít sv. Valentýn

Tisková zpráva | Datum: 2. 2. 2016

Praha, 2. února 2016 - Svátek všech zamilovaných po roce opět klepe na dveře. A jako každý rok chce mnoho zadaných tento den strávit romanticky a užít si ho tak, aby na něj minimálně do dalšího Valentýna s láskou vzpomínali. Přinášíme vám tipy, se kterými si svátek všech zamilovaných opravdu užijete i v přítmí domova.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
tel: 774800798