Blue Dynamic

press-releases

Tiskové zprávy - Blue Dynamic

V retailu je velmi jednoduché ztratit přízeň zákazníků

Tisková zpráva | Datum: 11. 4. 2019

Praha, 11. dubna 2019 – Ve světě retailu je velmi jednoduché ztratit přízeň koncových zákazníků. Obchodníci tak musí čím dál více energie a investic věnovat do zajištění špičkového zákaznického servisu a minimalizace problémů služby. Současné obchody jsou na IT životně závislé, kamennou prodejnu zcela ochromí výpadek pokladního systému. Vypjaté nákupní sezóny, například předvánoční, zase prověří skladové systémy mnoha obchodníků. Nesmí docházet k tzv. stock-outům, tedy situacím, kdy obchod nenabízí zboží, o které mají zákazníci aktuálně zájem.

Celá zpráva

Česká společnost Blue Dynamic pomáhá retailu jít s digitální dobou

Tisková zpráva | Datum: 26. 3. 2019

Praha, 26. března 2019 – Ryze česká společnost Blue Dynamic se specializuje na vývoj nejmodernějších technologických řešení zejména pro retailové firmy, dále na optimalizaci finančních procesů, poskytuje také plnou podporu při rollování ERP systémů do dalších zemí a zefektivňuje komunikaci firem se zákazníky. Za 6 let vyrostla v důležitého hráče na poli vývoje a implementace nejmodernějších technologických řešení pro tuzemské i zahraniční zejména obchodní společnosti. V poslední době se stále více specializuje na uplatnění nejmodernějších technologií, zavádění umělé inteligence, internetu věcí a strojového učení do obchodních procesů klientů.

Celá zpráva

kontakt pro média: Michal Hoblík