Krmiva Pučálka

press-releases

Tiskové zprávy - Krmiva Pučálka

Potraviny, které mohou vašemu psovi vážně ublížit. Pozor na nebezpečné vánoční mlsání

Tisková zpráva | Datum: 6. 12. 2017

Praha, 5. prosince 2017 - Přichází období Vánoc, které je také obdobím, kdy více pečeme či vaříme. V kuchyni máme spoustu potravin, které máme rádi, ale pro naše čtyřnohé kamarády mohou být velmi nebezpečné. Pejsci umějí udělat psí oči tak, že bychom jim od stolu či při vaření dali modré z nebe. Sem tam jim přilepšíme šunkou, řízečkem nebo dokonce je necháme dojíst talíř od oběda. Z výživového hlediska to není moc zdravé, nemluvě o výchovném aspektu.  Jsou ale určité potraviny, které bychom psovi nikdy neměli dávat, abychom nehazardovali s jeho životem.  Jak jsou ty nejvíce nebezpečné?

4 časté chyby, které děláme při krmení koček

Tisková zpráva | Datum: 22. 11. 2017

Praha, 22. listopadu 2017 - Kočky mají oproti psům mlsnější jazýček a nesní jen tak ledacos. Při jejich krmení je důležité dodržovat určitá pravidla a dávat odpovídající stravu. Často se ale na našich kočičích miláčcích při krmení dopouštíme nevědomých chyb, které mají za následek nejen zdravotní, ale i výchovné problémy. Přehled těch nejčastějších přinášíme v následujícím textu.

Celá zpráva

Nastydnout může i váš pes. Jak postupovat při nachlazení

Tisková zpráva | Datum: 9. 10. 2017

Praha, 9. října 2017 – Na podzim i v zimě utočí na lidi chřipka více než kdykoliv jindy, kromě lidí jsou ale ohrožena i zvířata, především pak psi. Asi největším zdravotním nepřítelem je pak psincový kašel, který umí čtyřnohá zvířátka pěkně potrápit.

Celá zpráva

Potraviny, které mohou kočce způsobit nepříjemné zažívací problémy

Tisková zpráva | Datum: 25. 9. 2017

Praha, 25. září 2017 - Na rozdíl od psů mají kočky mlsnější jazýček, a to co sní, si více vybírají. I tak bychom ale měli pečlivě hlídat, co konzumují. Je totiž mnoho potravin, které jim mohou zdravotně uškodit, způsobit závažné zažívací problémy či astmatické záchvaty, v krajních případech i se smrtelnými následky.

Celá zpráva

Pučálka přichází s novou značkou Amarago a pilotním kamenným obchodem

Tisková zpráva | Datum: 13. 9. 2017

Praha 13. září 2017 – Na konci léta přichází společnost Pučálka s.r.o, přední výrobce, vývozce a dovozce holistických krmiv a doplňků pro psy a kočky, hned se dvěma velkými novinkami. Otevírá pilotní kamenný obchod v Praze a také uvádí novou značku zaměřenou na konečného spotřebitele, Amarago.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
tel: 774800798