Krmiva Pučálka

press-releases

Tiskové zprávy - Krmiva Pučálka

Podíl přírodních psích krmiv roste. Pučálka loni prodal v ČR přes 570 tun krmiva. Úspěšnější je také v zahraničí.

Tisková zpráva | Datum: 24. 5. 2018

Praha, 24. května 2018 – Českému trhu stále vládnou méně kvalitní krmiva pro psy a kočky, čím dál více zákazníků ale dává přednost kvalitě. Potvrzuje to přední český výrobce a prodejce přírodních krmiv Pučálka, který poslední tři roky navyšuje svoje prodeje o cca 20 % každým rokem. Podíl přírodních krmiv tak roste na úkor méně kvalitních produktů, celkově totiž trh krmiv ČR totiž nevykazuje žádný růst ani pokles, z hlediska prodaného objemu je stabilní.

Celá zpráva

Praktické tipy, jak odnaučit psy žebrat o jídlo

Tisková zpráva | Datum: 21. 5. 2018

Praha, 21. května 2018 - Mezi časté nepříjemné zvyky psů patří loudění během vaření či společného stolování. Tento zlozvyk se projevuje častým kňučením, neposlušností, a v neposlední řadě i obtěžováním ostatních lidí - např. v restauraci, kde psi často dokáží úpěnlivě hypnotizovat svým útrpným pohledem ostatní zákazníky.  Mnoho lidí si myslí, že loudění nejde odnaučit a prostě ke psům patří. Ale není to pravda. Stačí trpělivost a pár zásad, které musíte dodržovat, a váš čtyřnohý miláček se žebrání zbaví.

Celá zpráva

Pořizujete si pejska? Pak kromě domácnosti na to dobře připravte i svou peněženku

Tisková zpráva | Datum: 17. 5. 2018

Praha, 17. května 2018 - Pořídit si psa je nejen velká změna pro domácnost, ale také výrazný zásah do domácího rozpočtu. A to zde nemluvíme o finančních nákladech na pořízení psa, ale o nákladech, které jsou spojeny s péčí o něj. Ať se již jedná o očkování, stravu či doplňky, náklady mohou jít až do tisíců korun za měsíc.

Celá zpráva

Jak u psa docílit krásné a zdravé srsti?

Tisková zpráva | Datum: 14. 5. 2018

Praha, 14. května 2018 - Krásná a zdravá srst je u psů vizitka, že o ně dobře pečujeme a zároveň svědčí o dobrém zdravotním stavu. Dohlížet na kvalitu srsti a kůže u psa by mělo být součástí celkové péče. Pomoci může nejen vhodná kosmetika a údržba, ale především správná strava, vitamíny i životní styl.

Celá zpráva

Jak se projevuje u psů cukrovka

Tisková zpráva | Datum: 9. 5. 2018

Praha, 9. května 2018 - Velkým zdravotním nebezpečím je u psů i cukrovka, která neohrožuje pouze lidi. A stejně tak jako u nich, jí vyvolává nedostatek inzulínu v těle. Počet psů s cukrovkou stále roste a postihuje především nekastrované fenky středního a staršího věku, které mají díky hárání narušenou hormonální rovnováhu. Z plemen pak jsou náchylní na cukrovku teriéři, jezevčíci či němečtí ovčáci.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
tel: 774800798