Krmiva Pučálka

press-releases

Tiskové zprávy - Krmiva Pučálka

Co dělat, když pejska trápí nadměrná plynatost?

Tisková zpráva | Datum: 19. 6. 2019

Praha, 19. června 2019 - Mezi časté a nepříliš příjemné projevy u psů je také jejich nadýmání/plynatost neboli flatulence. V častých případech vzniká, když zvíře příliš rychle konzumuje svoji potravu a do žaludku se mu dostane vzduch. Může být také důsledkem špatně zvolené stravy, která v žaludku kvasí. Za nepříjemný pach pak mohou bakterie nahromaděné v trávicím traktu. Plynatost se většinou začíná projevovat chvilku po pozření nevhodného krmiva.

4 letní nástrahy pro psa. Dejte pozor na kaluže i zkažené jídlo

Tisková zpráva | Datum: 3. 6. 2019

Praha, 3.června 2019 - Léto je zde, a s ním přichází i větší radosti, ale zároveň i starosti pro všechny pejskaře. Teplé počasí s sebou totiž přináší pro naše čtyřnohé miláčky i mnoho nástrah.

Celá zpráva

Jak správně skladovat psí granule

Tisková zpráva | Datum: 29. 4. 2019

Praha, 29. dubna 2019 - Nejen lidské jídlo je důležité skladovat na vhodných místech, aby se nezkazilo, ale i psí krmivo je nutné uchovávat tak, aby zůstalo co nejdéle čerstvé a chutné. Odborník na psí výživu pan Martin Pučálka poradí pár zajímavých tipů, jak vhodně skladovat zvířecí granule.

Celá zpráva

Jak se nejlépe postarat o kočičího seniora?

Tisková zpráva | Datum: 23. 4. 2019

Praha 23. dubna 2019 - Podobně jako je to u psů, tak i u koček přichází seniorský věk dřív než u lidí. Divoké kočky se dožívají v průměru devíti let. Ty „ochočené“ v průměru patnácti let. Jsou ale i případy, kdy se kočka dožije v domácím prostředí i dvaceti let. Stárnutí koček začíná samozřejmě individuálně, ale obecně se dá o kočičím důchodu mluvit od devátého až desátého roku. Vitalitu kočky ve starším věku ovlivňuje samozřejmě dědičnost, plemeno, správná strava a životní styl.

5 rad jak správně a zdravě krmit svého psa

Tisková zpráva | Datum: 5. 4. 2019

Praha, 5 dubna 2019 - Správná výživa je pro zdravý a dlouhodobý život pejsků jedním z nejdůležitějších elementů. S odborníkem na správnou výživu psů Martinem Pučálkou přinášíme 5 praktických rad, jak a čím nejlépe krmit pejsky a kterým výživovým chybám se vyvarovat.

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
email: iveta.nebesarova(@)aspen.pr