Krmiva Pučálka

press-releases

Tiskové zprávy - Krmiva Pučálka

Když psa trápí nechutenství. Co dělat, když pes nechce žrát

Tisková zpráva | Datum: 7. 6. 2017

Praha 7. června 2017 - Psi většinou sní cokoliv, co jim přijde pod čumák. Je proto zarážející, když z ničeho nic ztratí svůj apetit a třeba i několik dní nic nepozřou. Všímejte si svého psa a dávejte pozor na veškeré příznaky, které pak mohou u veterináře usnadnit pátrání po příčině vyvolávající nechutenství.

Teplo je tu! 5 tipů jak zpříjemnit psům léto

Tisková zpráva | Datum: 29. 5. 2017

Praha, 29. května 2017 – Na teplé počasí se těšíme většinou po celý rok. Ale často také sebou přináší zdravotní nástrahy nejen lidem, ale i našim čtyřnohým miláčkům, kteří vedro snášejí, i díky své nemožnosti pocení, hůře než lidé. Přinášíme 5 praktických tipů, se kterými bude léto pro pejsky i jejich majitelé příjemnější.

4 časté zdravotní potíže, které mohou ohrozit vašeho psa

Tisková zpráva | Datum: 23. 5. 2017

Praha 23. května 2017 - O zdraví svých zvířecích miláčků musíme důsledně pečovat. Mohou je ohrožovat nemoci či zdravotní potíže, které jsou nejen nepříjemné, ale často i životu nebezpečné, jako je například torze žaludku. Pečujte o zdraví svého psa, pozorujte jakékoliv nezvyklé chování a dbejte na kvalitní výživu, která je klíčem k pevnému zdraví nejen lidí, ale i jejich čtyřnohých kamarádů. V následujícím textu se dozvíte o 4 častých potížích, které mohou závažně psy ohrožovat.

Alergie postihuje až 30 % psů

Tisková zpráva | Datum: 12. 5. 2017

Praha 12. května 2017 - Alergie je civilizační choroba, která nepostihuje pouze lidi, ale patří i k častým onemocněním u našich domácích mazlíčků, především pak u psů.  Není stoprocentně léčitelná, ale vhodnou stravou a zacházením lze zmírnit její příznaky. Postihuje až 30 % psů.

Odnaučte psa častým zlozvykům

Tisková zpráva | Datum: 3. 5. 2017

Praha, 3. května 2017 - Žebrání, pojídání odpadků a jiných „lahůdek“, neustálé štěkání či ničení nábytku - to je jen malý výčet častých psích zlozvyků. Mnoho lidí si myslí, že psa nejde jeho neřestem odnaučit, takže mu je tolerují nebo ho fyzicky trestají v domnění, že to pomůže, ale opak je pravdou. Pes je tvor učenlivý i ve starším věku, je ale potřeba mít trpělivost a ve volném čase se mu co nejvíce věnovat. Výsledky se jistě dostaví i bez fyzických trestů. A jaké nejčastější zlozvyky trápí pejsky?

kontakt pro média: Iveta Nebesařová
tel: 774800798