MOSAIC HOUSE GREEN hotel

press-releases

Tiskové zprávy - MOSAIC HOUSE GREEN hotel

Nová nekuřácká restaurace La Loca MUSIC BAR & LOUNGE nabízí mezinárodní kuchyni i originální kosmopolitní atmosféru. Quesadillu Michaela Jacksona či burger BB Kinga prostě musíte ochutnat.

Tisková zpráva | Datum: 19. 12. 2013

Praha, 19. prosince 2013 – Nová nekuřácká mezinárodní restaurace La Loca  vznikla v otevřeném přízemí hotelu a hostelu MOSAIC HOUSE na adrese Odborů 4 v Praze 2. La Loca nabízí vynikající světovou kuchyni postavenou na oblíbených burgerech a tapas, ale i na vegetariánské kuchyni. Některá jídla nesou inspiraci oblíbenými pochoutkami známých hudebních osobností z celého světa. Můžete si objednat třeba quesadillu Michaela Jacksona, burger The Blues BB Kinga nebo sendvič podle Coldplay.

Celá zpráva

Nový nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE nabízí top kapely a DJs se vstupem zdarma

Tisková zpráva | Datum: 12. 12. 2013

Praha, 12. prosince 2013 – Pražská klubová scéna zaznamenává jeden zajímavý přírůstek. Nekuřácký La Loca MUSIC BAR & LOUNGE  vznikl v otevřeném přízemí hotelu a hostelu MOSAIC HOUSE a nabízí přední kapely i DJs. Velkým lákadlem je také vstup zdarma na všechny hudební akce. Klub je navíc vybaven špičkovou hudební aparaturou Meyer Sound System. Ještě v prosinci zde zahrají Deaths (20.12.), Juwana Jenkins (26.12.), nebo silentLUNO (27.12).

Celá zpráva

Designový MOSAIC HOUSE dostal nový facelift a navíc nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE

Tisková zpráva | Datum: 2. 12. 2013

Praha, 2. prosince 2013 – Designový MOSAIC HOUSE vznikl v roce 2010 jako první „zelený“ hotel a hostel v ČR a nyní dostal bleskovou rekonstrukcí nový facelift. Celý hotel a hostel prošel částečnou rekonstrukcí a v sedmém patře vznikly dva nové luxusní penthouse pokoje s překrásným výhledem na střechy města. „Netradiční prostor kombinuje „cool” hostelové prostředí s komfortem designového hotelu a navíc přináší novinku v podobě nekuřáckého La Loca MUSIC BAR & LOUNGE, jenž nabízí zahraničním návštěvníkům Prahy i místním „fajnšmekrům“ klubové hudby skvělé kapely a DJs zdarma,“ říká Gilles Oulevey, jednatel MOSAIC HOUSE. Prostor je určen pro všechny, kteří se cítí mladí a chtějí se bavit.

Celá zpráva

Nový nekuřácký hudební klub La Loca MUSIC BAR & LOUNGE doplňuje mozaiku znovuotevřeného zeleného a designového MOSAIC HOUSE Praha

Tisková zpráva | Datum: 2. 12. 2013

Praha, 2. prosince 2013 – První „zelený“ hotel a hostel v ČR MOSAIC HOUSE přináší novinku na pražskou klubovou scénu – nekuřácký La Loca MUSIC BAR & LOUNGE – a posiluje tak svou roli místa setkávání zahraničních návštěvníků Prahy s místními „fajnšmekry“ klubové hudby. Kvalitní hudba v nekuřáckém prostředí je v Praze unikátem a klub je navíc vybaven top hudební aparaturou Meyer Sound System, která nadchne interprety i posluchače.

MOSAIC HOUSE Praha: dokonalá eko mozaika

Tisková zpráva | Datum: 27. 10. 2010

Praha, 27. října 2010 – Společnost IMPACT-CORTI představuje svůj aktuální projekt, nový pražský hotel MOSAIC HOUSE, který právě v těchto dnech přechází do ostrého provozu. Tento 4-hvězdičkový hotel s nízkoenergetickým standardem nabízí také služby hostelu s vysokým standardem ubytování. Svým konceptem otevřeného přízemí s barem umožňuje setkávání lidí různých kultur z celého světa, a je tak živou mozaikou v samém srdci historického jádra Prahy.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr