Aquarex Waterprofit

Aquarex WATERPROFIT, s.r.o. je ryze česká rodinná společnost se sídlem v Uherském Hradišti specializující se na řešení v oblasti úpravy a filtrace vody, optimalizace vodního cyklu a měření kvality vody. Díky jejím řešením české firmy upraví 7 miliónů litrů vody každý den. Společnost funguje na baťovských principech, dlouhodobě dbá na pozitivní přínosy své práce, zejména se snaží chránit přírodu a snižovat ekologické dopady výroby. Mezi zákazníky Aquarex Waterprofit patří významné průmyslové společnosti jako jsou například Zetor, Cemex, Tatra, České dráhy, Hamé, Česká zbrojovka, Hoffmann, Husqvarna, Poppe + Potthoff, Šroubárna Kyjov či Aquapark Uherské Hradiště. Více na www.aquarex.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Aquarex Waterprofit

85 % českých firem plýtvá vodou

Tisková zpráva | Datum: 27. 7. 2017

Praha, 27. července 2017 – Poslední roky se vždy v létě pravidelně objevují informace, že díky suchu hrozí výpadky dodávek vody či dokonce její akutní nedostatek. Dle průzkumu společnosti Aquarex Waterprofit, která se specializuje na řešení pro úpravu a management vody, 85 % procent českých firem vodou plýtvá. Nejvíce vody přijde nazmar v chemickém, energetickém, potravinářském a zpracovatelském průmyslu, ale také v zemědělství. Průměrně velký průmyslový podnik často vyplýtvá za rok vodu za statisíce někdy dokonce i za miliony korun.

Celá zpráva

kontakt pro média: Michal Hoblík