BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek - například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Poradna: Jak se vyrovnat s nedostatkem příjmů v případě ztráty zaměstnání? Odpovídá: Martin Steiner z BNP Paribas Cardif Pojišťovny

Tisková zpráva | Datum: 10. 2. 2020

Lze se pojistit pro případ, že přijdu o zaměstnání a nebudu mít na zaplacení svých účtů?

Praha, 10. února 2020 - V nepříznivých životních situacích, jakými může být právě ztráta zaměstnání, nebo také dlouhodobá pracovní neschopnost či invalidita III. stupně, pomůže Pojištění pravidelných výdajů. Toto pojištění pokryje váš rodinný rozpočet a zajistí prostředky na platby související s běžným chodem domácnosti, jako je úhrada výdajů na bydlení, energie, ale také například na dopravu a podobně. Zároveň se můžete sami rozhodnout, jakým způsobem následně vyplacené pojistné plnění použijete.

Celá zpráva

Češi projevují silnou touhu po cestování, v blízké době do něj plánuje investovat velká část národa

Tisková zpráva | Datum: 20. 1. 2020

Praha, 20. ledna 2020 – Zhruba 86 % dotázaných Čechů bude investovat do cestování, které se tak umístilo na první příčce investičních plánů Čechů dle průzkumu BNP Paribas Cardif Pojišťovny. Druhou naší nejčastěji plánovanou investicí je se 77 % zařizování domácnosti, tedy nákup nového nábytku, elektrospotřebičů, bytových doplňků nebo rekonstrukce nemovitosti.

Celá zpráva

Držte svoje finance v novém roce na uzdě

Tisková zpráva | Datum: 7. 1. 2020

Praha, 7. ledna 2020 – Nový rok bývá plný předsevzetí. Jedním z častých je vedle péče o zdraví, studia jazyků a dalších také závazek lepšího hospodaření s penězi. Nyní je ideální chvíle, kdy nastavit nová pravidla pro zdravé rodinné finance.

Celá zpráva

Češi se ve své zemi cítí bezpečněji než Němci a Poláci. Nespokojeni jsou ale s důchodovým zabezpečením

Tisková zpráva | Datum: 3. 1. 2020

Praha, 3. ledna 2020 - Dle aktuálního průzkumu BNP Paribas Cardif, který porovnával situaci v ČR s dalšími evropskými a světovými zeměmi, se 80 % českých respondentů cítí ve své zemi v bezpečí. Oproti sousedům z Německa, kde se bezpečně cítí 75 % dotázaných, a Polsku (74 %). Nejhůře v průzkumu vyšla naopak úroveň důchodového zabezpečení, se kterou je spokojeno pouze 33 % Čechů a péče o starší obyvatele (43 %).

Celá zpráva

Z domácích spotřebičů se nejvíce vyplatí pojištění pračky, sušičky a myčky nádobí, ale i televizoru, říkají statistiky prodejců

Tisková zpráva | Datum: 27. 12. 2019

Praha, 27. prosince 2019 – Za elektrospotřebiče Češi dle GFK utratí zhruba 80 miliard korun ročně. Při nákupu dražších domácích spotřebičů či mobilních telefonů se vyplatí zvážit jejich pojištění. Jedná se o pojištění prodloužené záruky nebo náhodného poškození či ztráty. Nejčastěji se pojištění vyplatí u výrobků s vyšší pořizovací cenou jako jsou pračky, sušičky a myčky nádobí. Ty totiž nejčastěji figurují mezi plněním BNP Paribas Cardif Pojišťovny – vypovídají o tom statistiky pojišťovny a prodejců spotřebičů, se kterými pojišťovna spolupracuje.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr