BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek - například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

BNP Paribas Cardif a Moneta Money Bank uvádějí novinku v oblasti pojištění každodenních rizik

Tisková zpráva | Datum: 13. 9. 2021

Praha, 13. září 2021 - Téměř polovina lidí má reálnou zkušenost s odcizením či ztrátou osobních věcí, odcizením peněz kapsářem nebo zneužitím platebních prostředků. Ti ostatní možná zažili pocit bezmoci, když jim mobilní telefon spadl na zem a displej ozdobil prvotřídní pavouk nebo se jim stalo nějaké příkoří ve světě internetu. Řešením, které může být náplastí na tyto nepříjmné situace, je chytrá volba pojištění. Moneta Money Bank připravila ve spolupráci s BNP Paribas Cardif Pojišťovnou nové pojištění cenností, karet, elektroniky a telefonu.

Celá zpráva

Bojím se o ztrátu příjmu a financování domácnosti. Lze tomu nějak předejít?

Tisková zpráva | Datum: 8. 9. 2021

Praha, 8. září 2021 - Vidím kolem sebe spoustu lidí, kteří se dostali v poslední době do finančních problémů. Také se obávám, že mě může postihnout situace, kdy nebudeme schopni finančně utáhnout domácnost a rodinný rozpočet. Existuje proti tomu nějaká pojistka?

Celá zpráva

Největší chyby, které vedou domácí finance do dluhové pasti

Tisková zpráva | Datum: 2. 9. 2021

Praha, 2. září 2021 - V České republice je dlouhodobě mnoho lidí, kteří žijí od výplaty k výplatě. A v dnešní době, kdy stále roste nejistota, že při ztrátě zaměstnání rychle nenajdete stejně dobře placenou práci, se lidé bojí, že nebudou schopni splácet své závazky. Podle aktuálního průzkumu BNP Paribas Cardif 59 % Čechů zažilo kvůli covidu úplnou ztrátu nebo snížení příjmu a následně problémy s ukočírováním rodinných financí. V takové situaci člověk snadno udělá chybu, která se může nevyplatit. Jakých chyb se vyvarovat, abyste se nedostali do fatálních problémů dluhové pasti?

Celá zpráva

Pojištění proti hackerům a šmejdům na internetu. Napadají i legální aplikace a využívají podvržené covidové pasy

Tisková zpráva | Datum: 17. 8. 2021

Praha, 17. srpna 2021 - Množí se útoky internetových zločinců. Slyšela jsem, že zneužívají i legální služby a aplikace. Je možné se proti tomuto riziku pojistit?

Hackeři sázejí dlouhodobě na nepozornost a nepoučenost uživatelů a dovedně se přizpůsobují měnícím se podmínkám. Napodobují například zprávy od dopravců v době, kdy lidé nakupují často po internetu nebo pro vylákání důležitých dat zneužívají podvržených covidových pasů. Stále častěji jsme ale svědky toho, že i z prověřených zdrojů si můžeme nainstalovat škodlivé aplikace. A pokud útočníci napodobí známou a rutinně využívanou službu, mají o úspěch postaráno. Příkladem z poslední doby je zavirovaná aplikace, která imitovala populární Netflix. Aby podvodníci nalákali co nejvíce uživatelů ke stažení, slibovali, že prostřednictvím tohoto programu získají dvouměsíční přístup ke službě Netflix Premium zadarmo.

Celá zpráva

59 % Čechů zažilo ztrátu příjmu kvůli covidu, o 9 % více než je evropský průměr. Hlavní důvody ztráty příjmu jsou snížení platu a snížení úvazku

Tisková zpráva | Datum: 3. 8. 2021

Praha, 3. srpna 2021 – Pandemie má vliv na obavy o ztrátu zaměstnání a dostatečného příjmu. 59 % Čechů zažilo kvůli covidu ztrátu příjmu. Je to o celých 9 % více než je evropský průměr, říká aktuální průzkum BNP Paribas Cardif. 50 % Čechů muselo odložit nebo úplně zrušit důležité nákupy nebo investice, evropský průměr je 43 %.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr