BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek - například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

3 časté příčiny nezdravého zadlužení Čechů

Tisková zpráva | Datum: 9. 3. 2020

Praha, 9. března 2020 – Zadlužení je dnes již pro většinu lidí běžnou formou financování klíčových životních investic. Existuje ale také nezdravé zadlužování. K němu mnohdy vedou zbytečné chyby či zlozvyky. Jaké jsou ty nejrozšířenější?

Celá zpráva

Při výběru domácích spotřebičů buďte obezřetní

Tisková zpráva | Datum: 3. 3. 2020

Pořizujeme si novou kuchyň a vybíráme spotřebiče. Jak moc se vyplatí šetřit a na co si dát pozor?

Praha, 3. března 2020 - Při nákupu domácích spotřebičů se určitě vyplatí vybírat pečlivě a investovat čas do průzkumu recenzí produktů i prodejců na internetu. U kuchyňských spotřebičů, které nemálo zatíží rodinný rozpočet, se ale nemusí vždy vyplatit za každou cenu šetřit a vybírat nejlevnější produkt a prodejce nabízející nejnižší cenu. Doporučuji zvážit také pojištění prodloužené záruky, které se vyplatí u výrobků s vyšší pořizovací cenou jako jsou sporáky, varné desky, myčky nádobí, kávovary nebo kuchyňské roboty. Ty totiž podle statistik BNP Paribas Cardif Pojišťovny a prodejců nejčastěji figurují mezi spotřebiči, které se často porouchají těsně po uplynutí zákonné záruční doby.

Celá zpráva

Více než 3/4 Čechů mají zkušenost s poruchami těsně po záruční době. Nejistotě, jak dlouho věci vydrží, se lze vzepřít

Tisková zpráva | Datum: 18. 2. 2020

Praha, 18. února 2020 - Více než 75 % lidí se setkalo s tím, že se zejména elektrické výrobky rozbijí krátce po konci záruční lhůty, říká průzkum Opravme Česko. Při nákupu spotřebního zboží, zejména domácích spotřebičů a spotřební elektroniky, si nelze být jist, jak dlouho vydrží. V této souvislosti se dlouhodobě mluví o takzvaných „kazítkách“.

Celá zpráva

Poradna: Jak se vyrovnat s nedostatkem příjmů v případě ztráty zaměstnání? Odpovídá: Martin Steiner z BNP Paribas Cardif Pojišťovny

Tisková zpráva | Datum: 10. 2. 2020

Lze se pojistit pro případ, že přijdu o zaměstnání a nebudu mít na zaplacení svých účtů?

Praha, 10. února 2020 - V nepříznivých životních situacích, jakými může být právě ztráta zaměstnání, nebo také dlouhodobá pracovní neschopnost či invalidita III. stupně, pomůže Pojištění pravidelných výdajů. Toto pojištění pokryje váš rodinný rozpočet a zajistí prostředky na platby související s běžným chodem domácnosti, jako je úhrada výdajů na bydlení, energie, ale také například na dopravu a podobně. Zároveň se můžete sami rozhodnout, jakým způsobem následně vyplacené pojistné plnění použijete.

Celá zpráva

Češi projevují silnou touhu po cestování, v blízké době do něj plánuje investovat velká část národa

Tisková zpráva | Datum: 20. 1. 2020

Praha, 20. ledna 2020 – Zhruba 86 % dotázaných Čechů bude investovat do cestování, které se tak umístilo na první příčce investičních plánů Čechů dle průzkumu BNP Paribas Cardif Pojišťovny. Druhou naší nejčastěji plánovanou investicí je se 77 % zařizování domácnosti, tedy nákup nového nábytku, elektrospotřebičů, bytových doplňků nebo rekonstrukce nemovitosti.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr