BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek ? například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Čeho se vyvarovat při správě společných financí partnerů

Tisková zpráva | Datum: 23. 10. 2019

Praha, 23. října 2019 - Každý vztah má svá specifika a vyžaduje i originální řešení správy společných financí. Přesto existují obecné věci, kterým se vyplatí vyhnout, pokud si nechcete zadělat na budoucí problémy.

Celá zpráva

Vybrané spotřebiče a dražší spotřební elektronika se vyplatí pojistit

Tisková zpráva | Datum: 17. 10. 2019

Praha, 17. října 2019 – Podzim a předvánoční týdny jsou obdobím, kdy tržby obchodů s elektronikou a domácími spotřebiči atakují rekordy. Pokud si budete pořizovat mobilní telefon či vybavení domácnosti pro sebe, stejně tak pokud jimi chcete obdarovat své blízké, je dobré zauvažovat o pojištění. To se obecně vyplatí s rostoucí pořizovací cenou výrobku.

Celá zpráva

BNP Paribas Cardif Pojišťovna se přestěhovala. Nové kanceláře nabízejí zaměstnancům flexibilní výběr pracovního místa a prostory uzpůsobené na míru hlavním činnostem

Tisková zpráva | Datum: 11. 10. 2019

Praha, 11. října 2019 – BNP Paribas Cardif Pojišťovna, česká pobočka přední světové pojišťovny BNP Paribas Cardif, se přestěhovala do nových kanceláří. Z dosavadního sídla se přesunuli všichni zaměstnanci do větších a modernějších prostor kancelářského komplexu DOCK na pražské Palmovce. Společnost zde získává více prostoru pro svůj dlouhodobý růst ve zbrusu nové budově, v prostředí dynamicky se rozvíjející lokality a v blízkosti zeleně. Zaměstnancům prostor dává možnost flexibilního výběru pracovního místa a dostatek míst uzpůsobených pro různé druhy práce či odpočinku.

Celá zpráva

Škody způsobené kapsáři meziročně narůstají o 22 %. Letos dosáhly již více než 50 milionů korun

Tisková zpráva | Datum: 11. 9. 2019

Podle statistik Policie ČR způsobili kapsáři v letošním roce škody, které již přesáhly 50 milionů korun. Za stejně období v loňském roce byly škody přibližně o 9 milionů nižší. Nárůst oproti loňskému roku je tak 22 %.

Celá zpráva

Zadlužení českých domácností stále roste. Spolu s ním i pojišťování klíčových úvěrů

Tisková zpráva | Datum: 3. 9. 2019

Praha, 3. září 2019 – Dluhy českých domácností u bank a družstevních záložen vzrostly na téměř 1,7 bilionu Kč, podle aktuálně zveřejněných údajů České národní banky (ČNB). Ve srovnání se stejným měsícem loňského roku byly vyšší o 104,7 miliardy korun. Lidé také stále více dbají o zajištění pro případ nouze a více si pojišťují své klíčové úvěry pro případ neschopnosti splácet, doplňuje BNP Paribas Cardif Pojišťovna.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr