BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek - například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

BNP Paribas Cardif Pojišťovna dominovala soutěži Finanční produkt roku 2020. V pojištění schopnosti splácet spotřebitelský úvěr obsadila všechny tři medailové pozice a zvítězila i v kategorii pojištění schopnosti splácet hypoteční úvěr

Tisková zpráva | Datum: 22. 2. 2021

Praha 22. února 2021 - Odborný finanční portál Finparáda.cz vyhlásil výsledky soutěže Finanční produkt roku 2020. V kategorii Pojištění schopnosti splácet spotřebitelský úvěr obsadila BNP Paribas Cardif Pojišťovna všechna tři medailová místa. Zabodovala s produkty u Hello Bank, MONETA Money Bank a mBank. V kategorii Pojištění schopnosti splácet hypotéku obsadila zlatou příčku s pojištěním hypotéky MONETA Money Bank. Finanční produkty hodnotí odborníci společnosti Scott&Rose, kteří organizují soutěž Finparada.cz podle předem daných kritérií.

Celá zpráva

kontakt pro média: Petr Jarkovský