BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek ? například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

BNP Paribas Cardif Pojišťovně rekordně vzrostlo předepsané pojistné za rok 2018 o 11 % na 2,5 mld. Kč a dosáhla čistého zisku téměř 200 mil. Kč

Tisková zpráva | Datum: 20. 5. 2019

Praha, 20. května 2019 - BNP Paribas Cardif Pojišťovna, česká pobočka BNP Paribas Cardif, zaznamenala v roce 2018 dvouciferný růst předepsaného hrubého pojistného za životní i neživotní pojištění o 11 % na 2,5 mld. Kč. Čistý zisk dosáhl 199,4 mil. Kč, což představuje meziroční nárůst 19 %. Ke konci roku pojišťovna evidovala v portfoliu téměř 2,4 mil. pojistných smluv.

Celá zpráva

78 % Čechů považuje krádeže a loupeže v ČR za časté, obavy panují především z krádeží osobních věcí. Kabelku i celý její obsah si můžete jednoduše pojistit

Tisková zpráva | Datum: 14. 5. 2019

Praha, 14. května 2019 – 29 % Čechů předpokládá, že bude v příštích pěti letech čelit krádeži osobních věcí a 78 % jich pak považuje krádeže a loupeže v ČR za časté, vyplývá z průzkumu BNP Paribas Cardif. Jak se proti tomu účinně bránit? Kromě větší obezřetnosti a hlídání osobních věcí pomůže také správné pojištění.

Povědomí o pojištění v oblasti kreditních karet i osobních věcí se pohybuje okolo 86 %, ale pouze 38 % lidí považuje za dobré mít jej. Přitom právě pojištění pomůže nahradit především finanční ztráty, které jsou spojeny s odcizením osobních věcí.

Pojištění internetových rizik

Tisková zpráva | Datum: 12. 4. 2019

Pomůže při zneužití karetních údajů na internetu nebo internetového bankovnictví, krádeži identity či proti nepoctivým internetovým obchodům

Praha, 12. dubna 2019 – Kybernetické hrozby jsou zcela jistě jedny z největších rizik současnosti. 29 % lidí vnímá ztrátu dat a on-line bezpečnost jako riziko, kterému bude osobně čelit v příštích 5 letech. Podle nedávné studie v 6 evropských zemích, kterou realizoval BNP Paribas Cardif, lidé silně vnímají i rizika jako jsou ztráta osobních věcí, zneužití bankovnictví a ztráta soukromí. Je tedy pochopitelné, že zároveň roste i zájem o pojištění rizik v těchto oblastech.

Celá zpráva

Zájem o pojištění schopnosti splácet osobní úvěry roste meziročně o 7 % a hypotéky dokonce o 15 %. Každá druhá hypotéka je dnes pojištěná, osobních úvěrů pak ještě více

Tisková zpráva | Datum: 8. 4. 2019

Praha, 8. dubna 2019 – Zadlužených Čechů přibývá. Celková zadluženost našich domácností činila v polovině minulého roku 2,23 bilionu korun. A meziročně tato částka narostla zhruba o 8,5 procenta. Dobrým znamením je, že stále více lidí pojišťuje své finanční závazky.  Aktuální statistiky BNP Paribas Cardif Pojišťovny, která je lídrem v poskytování tohoto typu pojištění, zaznamenávají meziroční nárůst zájmu o Pojištění schopnosti splácet. Objem pojištění osobních úvěrů vzrostl o 7 % a hypotečních úvěrů dokonce o 15 %.

Celá zpráva

Skupina BNP Paribas Cardif zaznamenala rekordní výši předepsaného pojistného za rok 2018, překročila mezník ve výši 30 mld. EUR

Tisková zpráva | Datum: 2. 4. 2019

Praha, 2. dubna 2019 - BNP Paribas Cardif, světový lídr v oblasti spolupráce mezi bankami a pojišťovnami a v segmentu pojištění úvěrů, zaznamenal v roce 2018 rekordní předepsané hrubé pojistné jak v oblasti životního, tak neživotního pojištění. Společnost BNP Paribas Cardif oznámila rekordní výsledek, který překročil mezník ve výši 30 miliard EUR.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr