BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Na českém trhu působí BNP Paribas Cardif Pojišťovna již od roku 1996, kdy zde jako první spustila nově vytvořený jedinečný produkt Pojištění schopnosti splácet finanční závazek chránící klienty v případě nepředvídatelných životních situací, které mohou ohrozit jejich schopnost splácet úvěr, hypotéku nebo například leasing. V současné době nabízí BNP Paribas Cardif Pojišťovna klientům vedle Pojištění schopnosti splácet celou řadu zajímavých pojistných produktů, které ochrání jejich zdraví, blízké, rodinný rozpočet anebo osobní majetek ? například Pojištění prodloužené záruky nebo Pojištění kybernetických rizik.

press-releases

Tiskové zprávy - BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Lidé se pojišťují hlavně proto, aby měli klidnou mysl a udělali něco dobrého pro sebe a své blízké. Nejčastěji pojišťují - kromě života a automobilu - domácnost (46 %) a riziko úrazu (36 %), říká mezinárodní průzkum

Tisková zpráva | Datum: 11. 7. 2019

Praha, 11. července 2019 – Lidé se v Evropě pojišťují hlavně proto, aby měli klidnou mysl, a aby udělali něco dobrého pro sebe a své blízké. Nejznámější a nejčastěji sjednaná jsou - vedle životního a autopojištění - pojištění domácnosti a úrazové pojištění. Nejvíce pojištění domácnosti mají sjednaných v Rakousku (85 %) a nejméně v Bulharsku (25 %). Výsledky průzkumu v ČR a na Slovensku vykazují velké podobnosti, výjimkou je pojištění schopnosti splácet závazky. A právě toto pojištění v celém regionu dle expertů rychle poroste. Za velmi užitečné až nutné nejvíce ze srovnávaných zemí považují pojištění v Rumunsku (30 %). Vyplynulo to z průzkumu BNP Paribas Cardif, který se realizoval napříč regionem střední a východní Evropy, konkrétně v Rakousku, Bulharsku, České republice, Maďarsku, Rumunsku a na Slovensku.

Celá zpráva

Dovolená v cizině se může prodražit. Pozor na rizika nevhodného pojištění

Tisková zpráva | Datum: 5. 6. 2019

Praha, 5. června 2019 – Chystáte se na zahraniční dovolenou? Pak rozhodně nezapomeňte na vhodné cestovní pojištění. Jinak si místo hezkých vzpomínek můžete přivést až milionové dluhy za léčebné výlohy nebo zásah záchranářů. Bez pojištění také riskujete vysoké doplatky za důležité léky, nemluvě o nákladech za hospitalizaci nebo možný převoz do vlasti.

Celá zpráva

Jak pomůže pojištění schopnosti splácet při úrazu, nemoci či péči o rodiče?

Tisková zpráva | Datum: 3. 6. 2019

Praha, 3. června 2019 - Odpovídá: Martin Steiner, obchodní ředitel BNP Paribas Cardif Pojišťovna

Celá zpráva

BNP Paribas Cardif Pojišťovna přináší s Moneta Money Bank inovované pojištění schopnosti splácet. Jako první pojišťuje i riziko ošetřování člena rodiny

Tisková zpráva | Datum: 28. 5. 2019

Praha, 28. května 2019 – Pojišťovna BNP Paribas Cardif uvádí s Moneta Money Bank novou generaci pojištění schopnosti splácet, které usnadňuje splácení úvěrů a řešení finanční situace v případě složitých životních událostí. Pojištění má nově rozšířené pojistné krytí a jako první na trhu pomáhá i v případech, kdy pojištěný pečuje o člena rodiny. Karenční doba pojištění se snižuje na 30 dní, plnění probíhá již od první splátky a prodlužuje se až na 12 měsíců. Pojištění také výrazně omezuje výluky a lze jej sjednat jak ke stávajícímu, tak k nově založenému úvěru.

Celá zpráva

BNP Paribas Cardif Pojišťovně rekordně vzrostlo předepsané pojistné za rok 2018 o 11 % na 2,5 mld. Kč a dosáhla čistého zisku téměř 200 mil. Kč

Tisková zpráva | Datum: 20. 5. 2019

Praha, 20. května 2019 - BNP Paribas Cardif Pojišťovna, česká pobočka BNP Paribas Cardif, zaznamenala v roce 2018 dvouciferný růst předepsaného hrubého pojistného za životní i neživotní pojištění o 11 % na 2,5 mld. Kč. Čistý zisk dosáhl 199,4 mil. Kč, což představuje meziroční nárůst 19 %. Ke konci roku pojišťovna evidovala v portfoliu téměř 2,4 mil. pojistných smluv.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr