MIBCON

Jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP. Mají více než 20 let zkušeností a již řadu let status zlatého partnera SAP. Jsou členem prestižní globální partnerské sítě UnitedVARs. Znají nejnovější trendy v podnikových systémech, nebojí se inovativních produktů a projektů a dobře se vyznají v licenční politice SAP. Obdrželi řadu ocenění udělovaných společností SAP za kvalitu a rychlost dodávky řešení. Více na www.mibcon.cz.

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Služební cesty bez papírování

Tisková zpráva | Datum: 16. 12. 2016

Praha, 16. prosince 2016 – Společnost MIBCONpředstavuje aplikaci mib:Travel, která firmám výrazně zjednodušuje administrativu spojenou s pracovními cestami. S touto aplikací je možné vše vyřešit bez zbytečného papírování, a to nejen na straně „cestovatele“, ale i firemního zázemí. Navíc v uživatelsky přívětivém prostředí, třeba i na chytrém telefonu.

Celá zpráva

Kybernetická hrozba CEO fraud ohrožuje i české firmy

Tisková zpráva | Datum: 9. 12. 2016

Praha, 9. prosince 2016 - Ze zahraničí k nám proniká zcela nové ohrožení firem zvané „CEO fraud“. Jedná se o podvodné jednání prostřednictví internetu s cílem vylákat výrazné částky peněz od nic netušících společností. V posledním roce byla jen ve Francii a Německu zdokumentována nejméně stovka takových případů, celosvětově takto získali podvodníci podle FBI za poslední tři roky v rámci tzv. CEO fraudu z firem z osmi desítek zemí světa více než 2,3 miliardy dolarů. Mají se tohoto typu kyberzločinu obávat i české firmy?

Celá zpráva

MIBCON představuje balíček EET na míru. Elektronická evidence tržeb klepe na dveře

Tisková zpráva | Datum: 21. 11. 2016

Praha, 21. listopadu 2016 - Společnost MIBCON, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, představuje balíček EET na míru - mib:EET.

MIBCON vstoupil do Greensoftu

Tisková zpráva | Datum: 8. 11. 2016

Praha, 8. listopadu 2016 – Společnost MIBCON, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, získala 50% podíl ve společnosti Greensoft s.r.o. Posiluje tak svou skupinu v odvětví výrobních a projektově řízených firem.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova@aspen.pr