MIBCON

MIBCON je jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení a na trhu působí již více než 20 let. Vyvíjí vlastní produkty, nabízí služby a implementace v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, zákazníkům pomáhá v optimalizaci procesů i využití jejich dat. V oblasti e-commerce pracuje pro řadu významných českých i zahraničních subjektů. MIBCON má již řadu let status platinového partnera SAP. Kromě technických řešení umí pro své klienty vyhledat a doporučit vhodné cesty dalšího rozvoje i vhodné nástroje pro řešení jejich problémů. Společnost klade důraz na vyvážení pracovního a soukromého života svých zaměstnanců, nebo pozitivní vztah k životnímu prostředí ? důkazem je například ocenění Cyklozaměstnavatel roku. MIBCON a.s. má podíly v několika dceřiných firmách: slovenské pobočce MIBCON SK s.r.o., tvůrci webových řešení Designeo Creative, s.r.o., společnosti Greensoft s.r.o. specializované na IT systémy výrobních a projektově řízených firem, dále v MIBCON NDC, s.r.o., zaměřené na zahraniční expanzi, a nově menšinový podíl v startupu 33A+, s.r.o. Více na www.mibcon.cz

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Chytré a rychlé sklady jsou dnes nutností. Bez nich vánoční nápor zvládnout nejde

Tisková zpráva | Datum: 12. 12. 2018

Praha, 12. prosince 2018 – Zejména v předvánočním období jsou obchodníci vystaveni obrovskému náporu. Konkurence je veliká a zůstat pozadu kvůli pomalým logistickým procesům či absenci kapacit se nevyplácí. V období nízké nezaměstnanosti a náročné péče o dostatek kurýrů a logistických pracovníků jsou moderní chytré sklady téměř nutností. Vánoce bez nich důležití hráči na retailovém trhu dnes jednoduše již nezvládnou.

Mibcon za 20 let vyrostl v silnou IT skupinu

Tisková zpráva | Datum: 16. 11. 2018

Praha, 16. listopadu 2018 – SpolečnostMibcon, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení, slaví 20 let na trhu. Za tu dobu ušla cestu od party několika nadšených konzultantů až ke společnosti, která zaměstnává okolo 150 lidí, pracuje pro největší světové firmy, spolupracuje s dynamickými startupy, do byznysu zavádí nové technologie a stále hledí daleko do budoucna. Od roku 2010 vzrostl obrat Mibconu ze 190 na 345 miliónů Kč a v loňském roce obsloužil 120 zákazníků.

Celá zpráva

MIBCON NDC vyvinula cloudové řešení pro zabezpečení dat

Tisková zpráva | Datum: 9. 11. 2018

Praha, 9. listopadu 2018 – Společnost MIBCON NDC představila novou aplikaci Data Privacy and Protection for SAP (Ochrana soukromí a dat pro SAP). Aplikace se prosadila i v mezinárodní konkurenci a Společnost SAP ji zařadila do globální nabídky produktů SAP partnerů.

Mibcon slavil 20 let v MeetFactory

Tisková zpráva | Datum: 24. 10. 2018

Praha, 24. října 2018 – SpolečnostMibcon, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení, slavila 20 let na trhu v pražské MeetFactory. Zde se setkali zaměstnanci, kteří za celou dobu firmou prošli s rodinnými příslušníky, obchodními partnery a klienty na narozeninové party s bohatým programem.

Celá zpráva

Aktuální trendy retailu: omnichannel, nabídky na míru a zážitek virtuální reality

Tisková zpráva | Datum: 4. 9. 2018

Praha, 4. září 2018 – Digitální transformace je největší výzvou současného retailu. Umožňuje pohodlný vícekanálový prodej, nabídky na míru i zážitky virtuální reality. Dnes je již jisté, že prodejci ignorující digitální trendy dříve či později skončí.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr