MIBCON

MIBCON je jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení a na trhu působí již více než 20 let. Vyvíjí vlastní produkty, nabízí služby a implementace v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, zákazníkům pomáhá v optimalizaci procesů i využití jejich dat. V oblasti e-commerce pracuje pro řadu významných českých i zahraničních subjektů. MIBCON má již řadu let status platinového partnera SAP. Kromě technických řešení umí pro své klienty vyhledat a doporučit vhodné cesty dalšího rozvoje i vhodné nástroje pro řešení jejich problémů. Společnost klade důraz na vyvážení pracovního a soukromého života svých zaměstnanců, nebo pozitivní vztah k životnímu prostředí ? důkazem je například ocenění Cyklozaměstnavatel roku. MIBCON a.s. má podíly v několika dceřiných firmách: slovenské pobočce MIBCON SK s.r.o., tvůrci webových řešení Designeo Creative, s.r.o., společnosti Greensoft s.r.o. specializované na IT systémy výrobních a projektově řízených firem, dále v MIBCON NDC, s.r.o., zaměřené na zahraniční expanzi, a nově menšinový podíl v startupu 33A+, s.r.o. Více na www.mibcon.cz

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Mibcon pomohl Globusu při modernizaci IT

Tisková zpráva | Datum: 22. 4. 2021

Praha, 22. dubna 2021 – Společnost Globus ve spolupráci se společností Mibcon modernizovala své IT systémy a zavedla řešení SAP Retail. Projekt je součástí globální obměny systémů Globusu.

Celá zpráva

Společnosti Clariant a Mibcon NDC spojily své síly ve vývoji aplikací pro kalkulaci nákladů pro výrobní podniky

Tisková zpráva | Datum: 24. 2. 2021

Praha, 24. února 2021 – Přední česká IT společnost Mibcon NDC a švýcarská chemická společnost Clariant uzavřely dohodu o spolupráci na vývoji SAP aplikací pro předpovědi produktových nákladů pro výrobní podniky s plánem expanze do dalších segmentů. Společnosti spojují know-how v oboru se schopnostmi cloud computingu, aby vytvořily přesné předpovědi produktových nákladů v reálném čase a transparentní zprávy pomocí analytiky SAC.

Celá zpráva

Korona mění retail. Jedním ze současných trendů je rozvoj on-line tržišť

Tisková zpráva | Datum: 23. 11. 2020

Praha, 23. listopadu 2020 – Koronavirová krize s sebou nese velké změny v mnoha oborech, jednou z těch výrazných je urychlení digitalizace retailu. Nyní, kdy je klasický prodej kvůli vládním nařízením opět utlumený, roste zájem prodejců o řešení, která jim pomohou najít cestu k zákazníkům. Jednou z možností je marketplace neboli on-line tržiště.

Celá zpráva

Covid mění podobu retailu. Nutí k inovacím, zdlouhavý vývoj jde stranou

Tisková zpráva | Datum: 24. 6. 2020

Praha, 24. června 2020 - Retail právě prochází restartem. Prodej některých druhů zboží prakticky ustal a obchodníci se musejí vyrovnat s ekonomickými následky krize. Jinde pandemie prověřila odolnost distribučních kanálů i personálních zdrojů, protože prodejci museli zvládnout nápor zákazníků i výpadky v zásobování. Jedno je ale jisté – kdo neváhal s digitalizací, měl výhodu. Koronavirová krize změnila i nákupní preference zákazníků.

Celá zpráva

MIBCON mění strukturu, vznikla nová zastřešující MIBCON Group a.s.

Tisková zpráva | Datum: 27. 2. 2020

Firma oznámila také akvizici slovenské INFORMA a.s.

Praha, 27. února 2020 – Poradenské společnosti sdružené kolem MIBCON a.s., jednoho z největších tuzemských SAP partnerů, posilují vzájemné propojení. Uspořádání firem ve skupině přechází do holdingové struktury, kterou zastřešuje nově založená MIBCON Group a.s. Konsolidaci předcházelo několik akvizic a další se připravují, poslední z nich je slovenská INFORMA a.s. MIBCON tak posiluje své služby nejen v ČR ale i na Slovensku a v Maďarsku.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr