MIBCON

Jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP. Mají více než 20 let zkušeností a již řadu let status zlatého partnera SAP. Jsou členem prestižní globální partnerské sítě UnitedVARs. Znají nejnovější trendy v podnikových systémech, nebojí se inovativních produktů a projektů a dobře se vyznají v licenční politice SAP. Obdrželi řadu ocenění udělovaných společností SAP za kvalitu a rychlost dodávky řešení. Více na www.mibcon.cz.

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Hybris Marketing pomáhá firmám lépe poznat jejich zákazníky

Tisková zpráva | Datum: 21. 9. 2017

Praha, 21. srpna 2017 – Dobře znát přání a potřeby zákazníků a umět pro ně v pravý okamžik připravit relevantní nabídku, je touhou obchodníků od nepaměti. V současné době, kdy je třeba využít informace o každém ze zákazníků a oslovovat ho s personalizovanou nabídkou, je velmi vhodným pomocníkem tzv. Hybris Marketing. Jde o nástroj, který pomáhá porozumět motivaci zákazníků, a to v reálném čase, a zároveň umožňuje obchodníkům rychle reagovat na jejich požadavky. Jeho kvality potvrdila i studie nezávislé společnosti Gartner.

Celá zpráva

Vývojovým centrům se v ČR daří. Vznikají i mimo dvě hlavní centra

Tisková zpráva | Datum: 13. 9. 2017

Praha, 13. září 2017 – Česká republika bývá často osočována jako montovna Evropy. Je to tak, nebo je to příliš jednoduchý závěr? Každopádně vývojovým centrům se v ČR daří, rostou a vznikají stále nová. A to nejen v Praze a Brně, ale i v méně obvyklých lokalitách. Předvídaví manažeři směřují stále častěji zajímavé aktivity do regionů.

Celá zpráva

Co chtějí lidé od nákupů na e-shopech? Rychle dostupné zboží, kvalitní komunikaci a širokou nabídku

Tisková zpráva | Datum: 15. 8. 2017

Praha, 15. srpna 2017 – Lidé na e-shopech nakupují rádi a stále více – podle APEK (Asociace pro elektronickou komerci) podíl e-komerce na celkových maloobchodních tržbách stoupl na 9,5 procenta a očekává se, že tržby e-shopů letos prolomí 100 miliard Kč. Stoupají ale i nároky na internetové prodejce. Ti, kteří chtějí na poli e-komerce uspět, musejí investovat do nových technologií a využít je k tomu, aby pochopili, co zákazníci opravdu chtějí a nakupování jim co nejvíce zpříjemnili.

Celá zpráva

Jak zapojit technologie do péče o zaměstnance

Tisková zpráva | Datum: 10. 8. 2017

Praha, 10. srpna 2017 – Firmy si v současné době naplno uvědomují, že to nejcennější, co mají, jsou jejich kvalitní zaměstnanci. Proto stoupá význam HR oddělení a péče o stávající lidský potenciál jako takový. V tom může výrazně napomoct zapojení technologií. Vyspělá moderní řešení zahrnují celý „životní cyklus“ zaměstnance ve firmě – od jejich náboru a výběru, přes podporu při zapracování nováčků, až po sledování jejich kariérního růstu, koučing, řízení jejich rozvoje a výkonu, až po hodnocení a spravedlivé odměňování.

Celá zpráva

MIBCON má své vývojové centrum v Děčíně

Tisková zpráva | Datum: 30. 6. 2017

Praha, 30. června 2017 – Společnost MIBCON otevřela nové vývojové centrum v Děčíně. Region, který není zrovna spojován s vývojem nových technologií, tak získává další zajímavý projekt. Vývojové centrum mib:lab spolupracuje s absolventy a studenty technických škol, zejména s ČVUT, které zde má dvě fakulty. Na podzim tohoto roku společnost MIBCON plánuje přijetí dalších nováčků, kteří mají zájem se učit nové technologie.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova@aspen.pr