MIBCON

MIBCON je jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení a na trhu působí již více než 20 let. Vyvíjí vlastní produkty, nabízí služby a implementace v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, zákazníkům pomáhá v optimalizaci procesů i využití jejich dat. V oblasti e-commerce pracuje pro řadu významných českých i zahraničních subjektů. MIBCON má již řadu let status platinového partnera SAP. Kromě technických řešení umí pro své klienty vyhledat a doporučit vhodné cesty dalšího rozvoje i vhodné nástroje pro řešení jejich problémů. Společnost klade důraz na vyvážení pracovního a soukromého života svých zaměstnanců, nebo pozitivní vztah k životnímu prostředí ? důkazem je například ocenění Cyklozaměstnavatel roku. MIBCON a.s. má podíly v několika dceřiných firmách: slovenské pobočce MIBCON SK s.r.o., tvůrci webových řešení Designeo Creative, s.r.o., společnosti Greensoft s.r.o. specializované na IT systémy výrobních a projektově řízených firem, dále v MIBCON NDC, s.r.o., zaměřené na zahraniční expanzi, a nově menšinový podíl v startupu 33A+, s.r.o. Více na www.mibcon.cz

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

MIBCON je spoluzakladatelem start-upu zaměřeného na internet věcí

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2017

Praha, 11. prosince 2017 – Digitální transformace prostupuje stále více oblastmi podnikání i běžných lidských činností. Pro obor informačních technologií to znamená řadu nových výzev. A právě na ty se zaměří nově založená společnost 33A+, jejímž je MIBCON spoluzakladatelem a menšinovým vlastníkem.

Celá zpráva

Vánoční nákupy zítřka. Tahouny jsou technologie a mileniálové

Tisková zpráva | Datum: 4. 12. 2017

Praha, 4.  prosince 2017 – Vánoční nákupy jsou v plném proudu a opět o něco více online. Zákazníci dle průzkumů mají na dárky připravených více peněz než vloni, podle odhadů až 15 miliard Kč. O ty se nyní vede boj. Zkušenosti společnosti Mibcon ukazují, že již dnes se každý pátý prodejce vážně zajímá o nákup technologií, které umožňují sestavovat nabídky zákazníkům zcela na míru. Nejmladší spotřebitelská generace, mileniálové, je dokonce od prodejců vyžaduje. Přesto bude přechod na vánoční nákupy na míru ještě chvíli trvat.

Celá zpráva

Konec cílené reklamy na Applu? Ale kdepak, jen drobné zlepšení ochrany soukromí pro uživatele

Tisková zpráva | Datum: 30. 11. 2017

Praha, 30. listopadu 2017 – Personalizovaná reklama je nejúčinnější formou oslovení zákazníků na internetu. V reklamním průmyslu nedávno zvedlo velkou vlnu odporu opatření Applu, který vykročil vstříc vyšší ochraně uživatelů prohlížeče Safari a znepřístupnil historii prohlížení jednotlivých uživatelů pro třetí strany. Je to konec personalizované reklamy? Nikoli, jen drobné omezení, které by mělo omezit tu „otravnou“.

Celá zpráva

Jak hýčkat zákazníka napříč všemi prodejními kanály

Tisková zpráva | Datum: 2. 11. 2017

Obchodníkům v tom pomohou nástroje Hybris Commerce

Praha, 2. listopadu 2017 – Obchodní svět se stále rychleji mění, a není to jen příchodem nových technologií, ale i změnami uvažování zákazníků. A to jak v segmentu B2B, tak v segmentu B2C.

Celá zpráva

Technologiím se daří i v Ústeckém kraji

Tisková zpráva | Datum: 30. 10. 2017

Praha, 30. října 2017 – Mezi regiony, které jsou v České republice vnímány jako problematičtější, patří bezesporu Ústecký kraj. Ale i v tomto regionu existují projekty, které dokazují, že moderním technologiím se nedaří pouze v Praze nebo v Brně. Jedním z příkladů je vývojové centrum společnosti MIBCON, které tato společnost založila v Děčíně.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova@aspen.pr