MIBCON

MIBCON je jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení a na trhu působí již více než 20 let. Vyvíjí vlastní produkty, nabízí služby a implementace v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, zákazníkům pomáhá v optimalizaci procesů i využití jejich dat. V oblasti e-commerce pracuje pro řadu významných českých i zahraničních subjektů. MIBCON má již řadu let status platinového partnera SAP. Kromě technických řešení umí pro své klienty vyhledat a doporučit vhodné cesty dalšího rozvoje i vhodné nástroje pro řešení jejich problémů. Společnost klade důraz na vyvážení pracovního a soukromého života svých zaměstnanců, nebo pozitivní vztah k životnímu prostředí ? důkazem je například ocenění Cyklozaměstnavatel roku. MIBCON a.s. má podíly v několika dceřiných firmách: slovenské pobočce MIBCON SK s.r.o., tvůrci webových řešení Designeo Creative, s.r.o., společnosti Greensoft s.r.o. specializované na IT systémy výrobních a projektově řízených firem, dále v MIBCON NDC, s.r.o., zaměřené na zahraniční expanzi, a nově menšinový podíl v startupu 33A+, s.r.o. Více na www.mibcon.cz

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Mibcon připravil řešení pro EET na Slovensku

Tisková zpráva | Datum: 2. 4. 2019

Praha, 2. dubna 2019 – Stejně jako před dvěma a půl lety v České republice, i na Slovensku připravila společnost MIBCON v souvislosti s chystaným zavedením elektronické evidence tržeb úpravu obchodně-ekonomického informačního systému SAP ERP. Mibcon má řešení již v tuto chvíli kompletně připravené nejen pro stávající zákazníky, ale je k dispozici také pro další zájemce ze společností využívajících SAP systémy.

Celá zpráva

Hranice mezi jednotlivými prodejními kanály mizí. Omnichannel není jen trend, ale nutnost. Vychází totiž z přání zákazníků

Tisková zpráva | Datum: 20. 3. 2019

Praha, 20. března 2019 – Digitální transformace rozšiřuje možnosti prodejců přiblížit se přáním zákazníků. Hlavním důvodem stále masivnějšího růstu vícekanálového (omnichannel) prodeje je fakt, že zákazníci chtějí pohodlně nakoupit tam, kde právě jsou – v kamenném obchodě, mobilní aplikaci i online obchodě. Pohodlný vícekanálový prodej je proto spolu s nabídkami na míru základem péče o co nejlepší zákaznickou zkušenost.

Do skupiny MIBCON přibyla nová společnost MIBCON DIMA

Tisková zpráva | Datum: 6. 3. 2019

Praha, 6. března 2019 – MIBCON, významná česká skupina firem v oblasti podnikových IT řešení, se rozšířila o další společnost, MIBCON DIMA s.r.o. Společnost se zaměří zejména na technologie SAP a Sybase.

Celá zpráva

Chytré a rychlé sklady jsou dnes nutností. Bez nich vánoční nápor zvládnout nejde

Tisková zpráva | Datum: 12. 12. 2018

Praha, 12. prosince 2018 – Zejména v předvánočním období jsou obchodníci vystaveni obrovskému náporu. Konkurence je veliká a zůstat pozadu kvůli pomalým logistickým procesům či absenci kapacit se nevyplácí. V období nízké nezaměstnanosti a náročné péče o dostatek kurýrů a logistických pracovníků jsou moderní chytré sklady téměř nutností. Vánoce bez nich důležití hráči na retailovém trhu dnes jednoduše již nezvládnou.

Mibcon za 20 let vyrostl v silnou IT skupinu

Tisková zpráva | Datum: 16. 11. 2018

Praha, 16. listopadu 2018 – SpolečnostMibcon, jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení, slaví 20 let na trhu. Za tu dobu ušla cestu od party několika nadšených konzultantů až ke společnosti, která zaměstnává okolo 150 lidí, pracuje pro největší světové firmy, spolupracuje s dynamickými startupy, do byznysu zavádí nové technologie a stále hledí daleko do budoucna. Od roku 2010 vzrostl obrat Mibconu ze 190 na 345 miliónů Kč a v loňském roce obsloužil 120 zákazníků.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr