MIBCON

MIBCON je jedna z nejvýznamnějších českých poradenských společností v oblasti podnikových IT řešení a na trhu působí již více než 20 let. Vyvíjí vlastní produkty, nabízí služby a implementace v oblasti podnikových řešení postavených na platformě SAP, zákazníkům pomáhá v optimalizaci procesů i využití jejich dat. V oblasti e-commerce pracuje pro řadu významných českých i zahraničních subjektů. MIBCON má již řadu let status platinového partnera SAP. Kromě technických řešení umí pro své klienty vyhledat a doporučit vhodné cesty dalšího rozvoje i vhodné nástroje pro řešení jejich problémů. Společnost klade důraz na vyvážení pracovního a soukromého života svých zaměstnanců, nebo pozitivní vztah k životnímu prostředí ? důkazem je například ocenění Cyklozaměstnavatel roku. MIBCON a.s. má podíly v několika dceřiných firmách: slovenské pobočce MIBCON SK s.r.o., tvůrci webových řešení Designeo Creative, s.r.o., společnosti Greensoft s.r.o. specializované na IT systémy výrobních a projektově řízených firem, dále v MIBCON NDC, s.r.o., zaměřené na zahraniční expanzi, a nově menšinový podíl v startupu 33A+, s.r.o. Více na www.mibcon.cz

press-releases

Tiskové zprávy - MIBCON

Aktuální trendy retailu: omnichannel, nabídky na míru a zážitek virtuální reality

Tisková zpráva | Datum: 4. 9. 2018

Praha, 4. září 2018 – Digitální transformace je největší výzvou současného retailu. Umožňuje pohodlný vícekanálový prodej, nabídky na míru i zážitky virtuální reality. Dnes je již jisté, že prodejci ignorující digitální trendy dříve či později skončí.

MIBCON získal 50 % ve společnosti SGEN it

Tisková zpráva | Datum: 2. 8. 2018

Praha, 2. srpna 2018 – MIBCON, významná česká skupina firem v oblasti podnikových IT řešení, vstoupila do společnosti SGEN it zaměřené na platformu SAP Solution Manager. Skupina MIBCON se tak rozšířila na šest společností.

Odborníci nemusejí z regionů odcházet do Prahy a Brna

Tisková zpráva | Datum: 24. 7. 2018

Praha, 24. července 2018 – Ústecký kraj si jen málokdo spojuje s progresivními IT firmami. Velký hlad po IT odbornících ale přiměl firmy vybočit ze zajetých kolejí a hledat jiné způsoby, jak oslovit potenciální posily pro svou firmu. Příkladem může být pražská společnost MIBCON a.s., která již třetím rokem provozuje úspěšné vývojové centrum v Děčíně.

Celá zpráva

MIBCON je spoluzakladatelem start-upu zaměřeného na internet věcí

Tisková zpráva | Datum: 11. 12. 2017

Praha, 11. prosince 2017 – Digitální transformace prostupuje stále více oblastmi podnikání i běžných lidských činností. Pro obor informačních technologií to znamená řadu nových výzev. A právě na ty se zaměří nově založená společnost 33A+, jejímž je MIBCON spoluzakladatelem a menšinovým vlastníkem.

Celá zpráva

Vánoční nákupy zítřka. Tahouny jsou technologie a mileniálové

Tisková zpráva | Datum: 4. 12. 2017

Praha, 4.  prosince 2017 – Vánoční nákupy jsou v plném proudu a opět o něco více online. Zákazníci dle průzkumů mají na dárky připravených více peněz než vloni, podle odhadů až 15 miliard Kč. O ty se nyní vede boj. Zkušenosti společnosti Mibcon ukazují, že již dnes se každý pátý prodejce vážně zajímá o nákup technologií, které umožňují sestavovat nabídky zákazníkům zcela na míru. Nejmladší spotřebitelská generace, mileniálové, je dokonce od prodejců vyžaduje. Přesto bude přechod na vánoční nákupy na míru ještě chvíli trvat.

kontakt pro média: Markéta Ciňková
email: marketa.cinkova(@)aspen.pr