Rondo.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Rondo.cz

Vánoční nákupy 2017: Roste opět role eshopů, důležitost jejich značky a zákaznického zážitku. Očekává se prolomení stomiliardové hranice

Tisková zpráva | Datum: 15. 11. 2017

Praha, 15. listopadu 2017 - Ekonomové odhadují, že Češi letos za vánoční dárky utratí přes 15 miliard korun. Předvánoční nákupy na internetu rok od roku rostou, stejně jako celoroční obliba eshopů. Dle Asociace pro elektronickou komerci (APEK) se od roku 2012 zdvojnásobily celoroční obraty eshopů na 98 mld. Kč v loňském roce. A letos je očekáván meziroční nárůst ve výši dalších 15 %. Nějaký vánoční dárek se letos chystá nakoupit online až74 % lidí. Hlavním důvodem stále vyššího růstu popularity jsou pohodlí nákupu, úspora času, široká nabídka zboží, výhodné ceny a také možnost vrácení zboží. V silné konkurenci rapidně roste role značky eshopu a kvality poskytované zákaznické zkušenosti.

Celá zpráva

Rondo.cz vykazuje rekordní čísla na poli věrnostních a motivačních programů

Tisková zpráva | Datum: 24. 10. 2017

Praha, 24. října 2017 – Společnost Rondo.cz, která se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží, dosáhla u několika partnerů rekordních čísel na poli věrnostních systémů vůbec. Nápad, který se zrodil v minulém roce a na trh vstoupil začátkem letošního roku, tak sklízí své ovoce. Rondo.cz využívá nyní již více než 50 firem zejména z retailu a e-commerce.

Celá zpráva

Rondo.cz nasazuje do posilování věrnosti a motivace zákazníků doposud nejhodnotnější cenu. Rozjíždí hru o Škodu Kodiaq

Tisková zpráva | Datum: 18. 10. 2017

Praha, 18. října 2017 – Společnost Rondo.cz, která se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží, rozjíždí zatím svou největší hru. Jako hlavní tahák představuje v současnosti nejžádanější automobil na českém trhu, Škodu Kodiaq. Zároveň Rondo.cz, které nedávno dosáhlo milníku 200.000 uživatelů, startuje také velký projekt s jedním ze svých klíčových partnerů, Wormelen Group.

Celá zpráva

Jací jsou zákazníci budoucnosti? Jsou doma na sociálních sítích, požadují nové nákupní metody a zpětná vazba je pro ně zábava

Tisková zpráva | Datum: 29. 9. 2017

Praha, 29. září 2017 – Podle studie Accenture  zaměřující se na chování generace Z kladou její příslušníci velký důraz na zapojení sociálních sítí do nákupního zážitku, zajímají se o nové nákupní metody a prioritou je pro ně rychlé dodání. „Lze říci, že bez digitálních technologií a individuálního přístupu k zákazníkovi, který umožňují, budou firmy již za pár let mimo hru,“ říká Lukáš Vršecký, z digitální platformy Rondo.cz, která pomáhá firmám motivovat zákazníky a posilovat jejich věrnost.

Celá zpráva

Rondo.cz roste. Oznamuje již 200 tisíc uživatelů a do konce roku plánuje 500 tisíc

Tisková zpráva | Datum: 21. 9. 2017

Praha, 21. září 2017 – Společnost Rondo.cz, která se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží, oznámila překročení dalšího milníku. Systém Rondo.cz využívající prvky zábavy a gamifikace hlásí aktuálně již 200.000 registrovaných uživatelů a do konce roku plánuje nárůst na 500 tisíc. Originální a moderní řešení, které je první svého druhu na světě, z dílny české firmy využívají již například značky Království hraček Bambule a Sparkys, AXA nebo ASUS.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr