Rondo.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Rondo.cz

Rondo.cz dále roste. Stěhuje se do nových kanceláří

Tisková zpráva | Datum: 20. 6. 2017

Praha, 20. června 2017 – Společnost Rondo.cz nedávno oznámila překročení milníku 100 tisíc uživatelů a oznámila nové partnery. Nyní již má Rondo.cz 120.000 uživatelů, rozšiřuje svůj tým a stěhuje se do nových prostor. Tato inovativní business platforma, která kombinuje to nejlepší z věrnostních programů a motivačních systémů, nyní nově sídlí v klidném prostředí zrekonstruovaného rodinného domu v Praze 10, Štěrboholech. Investice do nových kanceláří se vyšplhala na dva milióny Kč.

Celá zpráva

Odměňte svého školáka za celoroční úsilí. Tipy na dárky za vysvědčení

Tisková zpráva | Datum: 5. 6. 2017

Praha, 5. června 2017 - Konec školního roku se nezadržitelně blíží a každý školák, ať už vysvědčení dopadne jakkoliv, si zaslouží alespoň malou odměnu za své celoroční úsilí. Podpoří to jeho motivaci v dalším studiu a zároveň také zpříjemní začátek prázdnin a zasloužený odpočinek. Jaké dárky jsou letos v kurzu, a jak při jejich nákupu ušetřit?

Celá zpráva

Rondo.cz podporuje neziskovou organizaci Kapka života

Tisková zpráva | Datum: 1. 6. 2017

Praha, 1. června 2017 – Společnost Rondo.cz oznámila zahájení spolupráce s neziskovou organizací Kapka Života, jejímž posláním je přinášet pitnou vodu do těch míst Afriky, kde je její citelný nedostatek. Rondo.cz nabízí zdarma neziskové organizaci motivační a věrnostní výhody své byznys platformy a každý dárce získává za darované peníze body – tzv. Rondony do zábavné hry o hodnotné ceny. Dále Rondo.cz zařazuje do soutěže autentické výrobky z afrických zemí a výtěžek daruje na podporu Kapky života.

Rondo.cz hlásí 100 tisíc uživatelů

Tisková zpráva | Datum: 29. 5. 2017

Praha, 29. května 2017 – Společnost Rondo.cz, která kombinuje to nejlepší z věrnostních programů a motivačních systémů, oznamuje první velký milník – 100 tisíc uživatelů. Tato inovativní business platforma, která dokáže měnit nákupní preference spotřebitelů a zlepšovat hospodářské výsledky zapojených obchodních partnerů, byla spuštěna 1. ledna tohoto roku, do ostrého provozu pak najela v dubnu.

Celá zpráva

Nové trendy ve věrnostních programech. Nastupující generace chce být online, bavit se a dostávat odměny na míru

Tisková zpráva | Datum: 22. 5. 2017

Praha, 22. května 2017 - Jaké jsou novinky ve věrnostních programech? A jaké změny nás teprve čekají?  Digitální technologie a specifika nastupující generace mění vše od základu. Zákazník stále více požaduje personalizovanou digitální interakci a zábavu. Věrnostní programy, pokud nechtějí zůstat muzeálním nástrojem, se tomu musí přizpůsobit.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr