Rondo.cz

press-releases

Tiskové zprávy - Rondo.cz

Rondo.cz nasazuje do posilování věrnosti a motivace zákazníků doposud nejhodnotnější cenu. Rozjíždí hru o Škodu Kodiaq

Tisková zpráva | Datum: 18. 10. 2017

Praha, 18. října 2017 – Společnost Rondo.cz, která se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží, rozjíždí zatím svou největší hru. Jako hlavní tahák představuje v současnosti nejžádanější automobil na českém trhu, Škodu Kodiaq. Zároveň Rondo.cz, které nedávno dosáhlo milníku 200.000 uživatelů, startuje také velký projekt s jedním ze svých klíčových partnerů, Wormelen Group.

Celá zpráva

Jací jsou zákazníci budoucnosti? Jsou doma na sociálních sítích, požadují nové nákupní metody a zpětná vazba je pro ně zábava

Tisková zpráva | Datum: 29. 9. 2017

Praha, 29. září 2017 – Podle studie Accenture  zaměřující se na chování generace Z kladou její příslušníci velký důraz na zapojení sociálních sítí do nákupního zážitku, zajímají se o nové nákupní metody a prioritou je pro ně rychlé dodání. „Lze říci, že bez digitálních technologií a individuálního přístupu k zákazníkovi, který umožňují, budou firmy již za pár let mimo hru,“ říká Lukáš Vršecký, z digitální platformy Rondo.cz, která pomáhá firmám motivovat zákazníky a posilovat jejich věrnost.

Celá zpráva

Rondo.cz roste. Oznamuje již 200 tisíc uživatelů a do konce roku plánuje 500 tisíc

Tisková zpráva | Datum: 21. 9. 2017

Praha, 21. září 2017 – Společnost Rondo.cz, která se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží, oznámila překročení dalšího milníku. Systém Rondo.cz využívající prvky zábavy a gamifikace hlásí aktuálně již 200.000 registrovaných uživatelů a do konce roku plánuje nárůst na 500 tisíc. Originální a moderní řešení, které je první svého druhu na světě, z dílny české firmy využívají již například značky Království hraček Bambule a Sparkys, AXA nebo ASUS.

Celá zpráva

Gamifikace nakupování dorazila i do České republiky

Tisková zpráva | Datum: 1. 8. 2017

Praha, 1. srpna 2017 – Zákazníci zejména retailových společností jsou často znuděni klasickými věrnostními či motivačními programy. Většinou z toho důvodu, že jsou jeden jako druhý a nepřináší nic nového. Ale i v České republice se projevují zahraniční trendy, nedávno zde totiž vstoupila na trh a rychle se uchytila nová platforma kombinující to nejlepší z věrnostních a motivačních programů, která navíc využívá prvky gamifikace – Rondo.cz. Na hlavní milníky vývoje nálad a motivace zákazníků a nejnovější trendy se zaměřil Jan Hřebabecký, spoluzakladatel Rondo.cz

5 chyb, které zabíjejí věrnostní a motivační programy

Tisková zpráva | Datum: 18. 7. 2017

Praha, 18. července 2017 – Věrnostní a motivační programy firem a obchodníků musí hlavně plnit svůj účel. Odměňovat zákazníka za věrnost a motivovat jej k vyšší aktivitě. Pokud toto nefunguje, stávají se jen formou bez účinného obsahu. Čím věrnostní programy nejvíce trpí, jaké jsou jejich slabé stránky? Přinášíme přehled pěti častých chyb, které umějí i jinak dobré programy zničit.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr