Douwe Egberts

Tento rok uvedla společnost Douwe Egberts na český trh jedinečnou novinku ? ochucené instantní kávy ve třech oblíbených příchutích vanilka, oříšek, karamel. Od podzimu navíc do kávového portfolia přibyla nová exkluzivní příchuť čokoláda. Těmito novinkami se zcela změnil dosavadní trend v instantní kávě. Ochucené instantní kávy přinášejí svým zákazníkům především rozmanitost chutí, kterou si mohou dopřát v prémiové kvalitě. Jsou vhodné zejména pro ty, které už omrzela klasická příchuť kávy a chtějí vyzkoušet něco zcela nového. Každá příchuť má svůj příběh, který do ní vložila renomovaná holandská společnost Douwe Egberts se zkušenostmi s výrobou kávy již od roku 1753. Léta píle a zkušeností dosvědčuje i skutečnost, že káva Douwe Egberts je nejoblíbenější holandskou kávou.

press-releases

Tiskové zprávy - Douwe Egberts

Co se změnilo v kávovém světě?

Tisková zpráva | Datum: 14. 7. 2014

Praha, léto 2014 – Část milovníků kávy je konzervativní, již mnoho let nemění svoje návyky a pije stále stejnou kávu. Druhá část zase ráda zkouší nové a ochutnává dosud nepoznané. V poslední době tato skupina čím dál více v kavárnách vyhledává ochucené kávy v různých formách.

Celá zpráva

Osvěžující ochucená frappé od Douwe Egberts. Příprava je snazší než byste čekali

Tisková zpráva | Datum: 22. 5. 2014

Praha, léto 2014 - Máte rádi kávu a zároveň se v horkých dnech rádi osvěžíte frappé? Věděli jste, že si lze frappé jednoduše připravit i doma, na chalupě či na výletě pod stanem, aniž byste potřebovali mixér či šejkr? A že si lze snadno a rychle připravit frappé nejen klasické, ale také  s příchutí oříšku, vanilky, čokolády či karamelu? Odborník Ondřej Široký z Douwe Egberts vám přináší tipy, jak na to.

Celá zpráva

kontakt pro média: Šárka Lachoutová