Accenture

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Společnost Accenture získala Search Technologies, čímž rozšířila své schopnosti v oblasti obsahové a datové analýzy

Tisková zpráva | Datum: 4. 8. 2017

Funkce vyvinuté Search Technologies pomohou klientům zlepšit výkon strojového učení a získávat nové informace z nestrukturovaných údajů

K Accenture Analytics se připojí téměř 200 inženýrů v oblasti big data a odborníků na vyhledávání

Praha, 4. srpna 2017 - Společnost Accenture získala Search Technologies, firmu z Herndonu ve Virginii v USA, která se zabývá technologickými službami a analytikou vyhledávání. Specializuje se na návrhy, realizace a řízení velkých objemů dat (big data). Nabídka Search Technologies zahrnuje vylepšené funkce obsahové analýzy, které klientům pomáhají lépe porozumět jejich podnikání, zákazníkům a trhům,  a to díky kombinaci transakčních a kontextuálních údajů. Uplatněním technologií umělé inteligence jako je strojové učení na tento typ údajů může Accenture nyní pomáhat klientům lépe a přesněji porozumět jejich datům a zlepšit tak jejich výsledky. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

Celá zpráva

Umělá inteligence má potenciál do roku 2035 zvýšit ziskovost společností v 16 odvětvích průměrně o 38 %

Tisková zpráva | Datum: 31. 7. 2017

Praha, 31. července 2017 - Firmy, které úspěšně aplikují umělou inteligenci (AI), by mohly do roku 2035 zvýšit ziskovost v průměru o 38 %, jak uvádí nová zpráva společnosti Accenture. Zavádění AI by mohlo vést k ekonomickému vzestupu o 14 trilionů USD v dodatečné hrubé přidané hodnotě (HPH) napříč 16 odvětvími v 12 ekonomikách.

Celá zpráva

Co pohání výkon lidí, vede k jejich dlouhodobé spokojenosti a úspěšnosti?

Tisková zpráva | Datum: 28. 7. 2017

Praha, 28. července 2017 - Často se s kolegy zamýšlíme nad tím, jaké lidi dnes firmy potřebují, co potřebují a chtějí zaměstnanci a jak tyto dvě oblasti propojit. Jak může firma zajistit spokojenost zaměstnanců, pečovat o ně a zároveň zajistit, aby byli lidé úspěšní a efektivní.

Celá zpráva

Accenture a Microsoft se podílí na programu ID 2020 - řešení digitální identity s využitím blockchain technologie

Tisková zpráva | Datum: 24. 7. 2017

Praha, 24. července 2017 - Společnost Accenture se ujala iniciativy a s využitím blockchain a biometrických technologií se podílí na iniciativě digitálních řešení pro identifikaci osob ID2020, celosvětovém veřejně-soukromém partnerství zaměřeném na problémy identity, s nimiž se potýká více než 1,1 miliardy lidí.

Celá zpráva

Firmy, které jsou na špičce ve využívání umělé inteligence, vytvářejí větší hodnotu pro své akcionáře

Tisková zpráva | Datum: 18. 7. 2017

Praha, 18. července 2017 - Nový výzkum společnosti Accenture odhalil, že firmy s optimálními inovačními strategiemi využívajícími umělou inteligencí (AI) vytvářejí větší hodnotu pro své akcionáře. V posledních letech to však byla méně než jedna pětina předních společností, které využíváním AI dosáhly takového výkonu. Tyto společnosti prokázaly vysoký ´AIQ´ kombinací účinných in-house inovací a externí spolupráce.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr