Accenture

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Postoje spotřebitelů se mění, jsou stále vstřícnější vůči inteligentním technologiím, které hrají aktivní roli při rozhodování o nákupech

Tisková zpráva | Datum: 21. 6. 2017

Analýza pro Světové ekonomické fórum naznačila scénář vývoje maloobchodu a spotřebního průmyslu v příštím desetiletí

Praha, 21. června 2017 - Podle nové zprávy Accenture Strategy by maloobchodníci a výrobci spotřebního zboží mohli během příštího desetiletí získat 2,95 bilionů dolarů urychlením digitální transformace. Investice do nových, digitálně řízených obchodních modelů zpřístupní spotřebitelům další způsoby nakupování zboží a služeb, a umožní tak společnostem poskytovat lukrativní a diferencované zážitky.

Celá zpráva

Téměř polovina celkových investic v oblasti InsurTech šla v roce 2016 do umělé inteligence a internetu věcí

Tisková zpráva | Datum: 15. 6. 2017

Investice do AI a IoT vykazují silný meziroční nárůst, a to nejen ve Velké Británii

Praha, 15. června 2017 -
Investice do technologických inovací v oblasti pojišťovnictví (InsurTech) vzrostly v roce 2016 o více než 50 %, na téměř 19 milionů USD. Umělá inteligence (AI) a internet věcí (IoT) dnes představují téměř polovinu celkových investic do startupů InsurTech, jak zjistil nový výzkum společnosti Accenture.

Celá zpráva

Banky si v oblasti kybernetické bezpečnosti věří, mají ale mezery v obraně

Tisková zpráva | Datum: 11. 5. 2017

Podle nové zprávy společnosti Accenture banky důvěřují svým strategiím kyberbezpečnosti, ale nedostatek komplexního testování zanechává mezery v jejich obraně.

Praha, 11. května 2017 - Zpráva Building Confidence: Solving Banking´s Cybersecurity Conundrum (Budování důvěry: Řešení problému kybernetické bezpečnosti)  je založena na celosvětovém průzkumu mezi 275 představiteli vyššího managamentu v oblasti bezpečnosti v bankovním sektoru a v sektoru kapitálových trhů. Bylo zjištěno, že 78 % dotazovaných vedoucích pracovníků věří své strategii kyberbezpečnosti; více než polovina respondentů uváděla, že jsou ve vysoké míře schopni identifikovat příčiny narušení (51 %), zhodnotit jejich důsledky (51 %) a zvládat následky (50 %).

Celá zpráva

Umělá inteligence je klíčem k vytvoření lidštějších zkušeností zákazníků s bankami, jak vyplývá z Accenture Banking Technology Vision 2017

Tisková zpráva | Datum: 10. 4. 2017

Praha, 10. dubna 2017 - Zpráva Accenture Banking Technology Vision 2017 zjistila, že se bankéři domnívají, že umělá inteligence přinese změnu způsobu, jakým banky shromažďují informace a komunikují se zákazníky.

Nové hardwarové bezpečnostní řešení Accenture a Thales na bázi blockchain

Tisková zpráva | Datum: 5. 4. 2017

Praha, 5. dubna 2017 - Integrace technologie typu blockchain s hardwarovým bezpečnostním modulem (HSM) společnosti Thales řeší klíčová distribuovaná rizika ohrožení dat pro finanční služby, vládu, zdravotnictví a další odvětví.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr