Accenture

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Většina finančních institucí v příštím roce rozjede změnové programy na snížení nákladů, zlepšení zákaznických zkušeností a podporu digitálních inovací

Tisková zpráva | Datum: 25. 9. 2017

Praha, 25. září 2017 - Průzkum společnosti Accenture provedený mezi téměř 800 finančními manažery v Evropě, Asii a Severní Americe zjistil, že více než polovina z nich plánuje v příštích 12 měsících zvýšit investice do hlavních firemních transformačních iniciativ nebo „změnových programů“, a to primárně kvůli tlaku nákladů, novým regulačním opatřením, zvýšeným očekáváním zákazníků a převratným digitálním změnám.

Celá zpráva

Apple a Accenture budou společně vytvářet aplikace iOS zaměřené na podniky

Tisková zpráva | Datum: 19. 9. 2017

Accenture vytvoří specializovaný projekt pro iOS ve svých vybraných „Digital Studios“. Apple do těchto týmů nominuje své odborníky

Praha, 19. záři 2017 - Společnosti Apple a Accenture uzavřely partnerství, jehož cílem je pomoci firmám transformovat způsob komunikace se zákazníky prostřednictvím inovativních podnikových řešení pro iOS. Toto partnerství bude plně využívat výhod výkonu, jednoduchosti a bezpečnosti iOS, přední podnikové mobilní platformy, a schopností společnosti Accenture jako lídra v oblasti průmyslové a digitální transformace. Bude tak pomáhat firmám otevírat nové zdroje příjmů, zvyšovat produktivitu, zlepšovat zkušenosti zákazníků a snižovat náklady.

Celá zpráva

Biometrie a pokročilé analytické nástroje mění přístup k zabezpečení a ochraně osobních údajů

Tisková zpráva | Datum: 11. 9. 2017

Praha, 11. září 2017 - Podle nové zprávy společnosti Accenture biometrie a pokročilé analýzy pomáhají revolučním způsobem změnit to, jak vlády a státní úřady řeší zabezpečení dat a otázky ochrany osobních údajů.

Zpráva Nově vznikající technologie ve veřejných službách  (Emerging Technologies in Public Service ) zkoumá zavádění nově vznikajících technologií ve státních úřadech, které mají přímou interakcí s občany nebo které mají největší odpovědnost za služby občanům. Mezi ně patří například zdravotnické a sociální služby, policie a justice, daňové úřady, pohraniční služba, či důchodové a sociální zabezpečení.

Celá zpráva

Accenture v čele hodnocení Gartner's 2017 Magic Quadrant v segmentu IT služeb pro telekomunikace

Tisková zpráva | Datum: 17. 8. 2017

Společnost Accenture byla hodnocena nezávislou analytickou firmou Gartner jako lídr v poskytování IT služeb pro poskytovatele komunikačních služeb (CSP)

Praha, 17. srpna 2017 - Zpráva společnosti Gartner - “Magic Quadrant for IT Services for Communications Service Providers, Worldwide,” (Magický kvadrant IT služeb pro poskytovatele komunikačních služeb) - hodnotila analýzu 16 dodavatelů, kteří poskytují IT služby pro CSP. Poskytovatelé telekomunikačních služeb spolupracují s dodavateli na zajištění nových nebo zlepšení stávajících nabídek pro koncové uživatele: zejména změně přístupu k zákazníkům a managementu služeb, jako např. vylepšení samoobslužných nabídek,  zajišťování automatizace, monitorování, účtování a managementu partnerských kapacit. Pracují také na využití svých dat pro lepší pochopení zákazníků a monetizaci.

Celá zpráva

Společnost Accenture získala Search Technologies, čímž rozšířila své schopnosti v oblasti obsahové a datové analýzy

Tisková zpráva | Datum: 4. 8. 2017

Funkce vyvinuté Search Technologies pomohou klientům zlepšit výkon strojového učení a získávat nové informace z nestrukturovaných údajů

K Accenture Analytics se připojí téměř 200 inženýrů v oblasti big data a odborníků na vyhledávání

Praha, 4. srpna 2017 - Společnost Accenture získala Search Technologies, firmu z Herndonu ve Virginii v USA, která se zabývá technologickými službami a analytikou vyhledávání. Specializuje se na návrhy, realizace a řízení velkých objemů dat (big data). Nabídka Search Technologies zahrnuje vylepšené funkce obsahové analýzy, které klientům pomáhají lépe porozumět jejich podnikání, zákazníkům a trhům,  a to díky kombinaci transakčních a kontextuálních údajů. Uplatněním technologií umělé inteligence jako je strojové učení na tento typ údajů může Accenture nyní pomáhat klientům lépe a přesněji porozumět jejich datům a zlepšit tak jejich výsledky. Podmínky transakce nebyly zveřejněny.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr