Accenture

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Společnost Maserati si vybrala Accenture Interactive pro spolupráci na vývoji nového konceptu vytváření zákaznických zkušeností

Tisková zpráva | Datum: 14. 12. 2017

Praha, 14. prosince 2017 - Maserati, výrobce prvotřídních luxusních automobilů, si zvolil Accenture Interactive , aby mu pomohli zdokonalit zákaznické zkušenosti ve všech digitálních kanálech, zvýšit prodej a rozšířit hodnotu obchodní značky po celém světě. Tým z Accenture Interactive bude odpovědný za digitální strategii obchodní značky Maserati, digitální reklamu, produkci digitálního obsahu, správu kampaní a analytické služby. Jeho cíle zahrnují maximalizaci investic Maserati do podpory a zlepšení end-to-end zákaznického řetězce při zachování sofistikovanosti, elegance a stylu značky.

Celá zpráva

Accenture tráví tisíce hodin se studenty a přibližuje jim svět programování v rámci takzvané Hodiny kódu

Tisková zpráva | Datum: 12. 12. 2017

Zcela nový tutoriál Accenture věnovaný umělé inteligenci učí studenty pracovat s digitálními technologiemi a má za cíl vzbudit v nich zájem o výpočetní techniku

Praha, 12. prosince 2017 - Ve dnech 4. – 10. prosince 2017 proběhl týden věnovaný osvětě a vzdělání v oblasti výpočetní techniky. Zaměstnanci společnosti Accenture přispěli v 55 zemích světa včetně České republiky k úspěchu celé akce tím, že uspořádali více než 14 000 takzvaných Hodin kódu . Tato aktivita je součástí závazku Accenture pomáhat studentům z celého světa osvojit si dovednosti v informatice, technologiích, strojírenství a matematice (tzv. předměty STEM).

Celá zpráva

Podniky těžící ropu a zemní plyn očekávají zkrácení doby výroby díky investicím do digitálních technologií, zjistil nový výzkum společností Accenture a Microsoft

Tisková zpráva | Datum: 7. 12. 2017

Téměř dvě třetiny upstreamových podniků (předvýrobní část dodavatelského řetězce, společnosti těžící ropu a zemní plyn) vnímají v době přetrvávajících nízkých cen ropy hodnotu digitálních technologií

Praha, 7. prosinec 2017 -
Rychlejší a lepší rozhodovací proces a kratší doba výroby ropy a plynu jsou na vrcholu žebříčku očekávaných přínosů, které mohou digitální technologie přinést upstreamovým společnostem ve výrobě ropy a plynu, zjistil nový průzkum společností Accenture a Microsoft Corp. Respondenti průzkumu „Accenture and Microsoft 2017 Upstream Oil and Gas Digital Trends Survey“ (Výzkum z roku 2017 společností Accenture a Microsoft o trendech v oblasti upstreamových společností těžících ropu a plyn) též odhadovali peněžní hodnotu digitálních technologií a uvedli potenciál další vlny transformace jejich byznysu, i přes přetrvávající nízké ceny ropy.

Celá zpráva

Nová zpráva společností Accenture, MAS a ABS ukazuje, jak by mohla blockchain technologie zlepšit platební systémy centrálních bank

Tisková zpráva | Datum: 4. 12. 2017

Praha, 4. prosince 2017 - Společnost Accenture spolu s MAS (Monetary Authority of Singapore - měnový orgán Singapuru) a ABS (The Association of Banks in Singapore – Asociace bank v Singapuru) zveřejnila zprávu , která ukazuje, jak by mohla blockchain technologie významně zlepšit ty druhy platebních systémů, které v současnosti bankám po celém světě umožňují převádět si vzájemně biliony dolarů za den a jak by jim mohla pomoci řídit jejich finanční likviditu.

Celá zpráva

Tři ze čtyř absolventů vysokých škol si myslí, že je vzdělání připravilo na digitální dobu. V komunikaci však sázejí na osobní kontakt

Tisková zpráva | Datum: 21. 11. 2017

Nadnárodní studie provedená Accenture Strategy je první svého druhu a srovnává pohled amerických absolventů na pracovní sílu od roku 2013

Praha, 21. listopadu 2017 - Nová studie  společnosti Accenture  ukazuje, že tři ze čtyř čerstvých absolventů vysokých škol si myslí, že je jejich vzdělání připravilo na dnešní dobu digitálních pracovních sil. I přes přirozenou digitální zdatnost pouze 19 % těchto nových absolventů preferuje webové komunikační nástroje, zatímco téměř čtyři z 10 (39 %) upřednostňují interakce s kolegy tváří v tvář.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky@aspen.pr