Accenture

Accenture je přední globální společnost poskytující široké spektrum profesionálních služeb v oblasti strategií a poradenství, interaktivního marketingu, informačních technologií a outsourcingu s digitální podporou ve všech těchto oblastech. Kombinujeme bezkonkurenční zkušenosti a úzce specializované znalosti ve více než 40 průmyslových odvětvích, a to díky podpoře největší celosvětové sítě Advanced Technology a Intelligent Operations center. Díky práci 505 000 zaměstnanců ve více než 120 zemích přináší Accenture neustále inovace, které pomáhají klientům po celém světě zlepšovat jejich výkon a vytvářet trvalé hodnoty.

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Accenture Česká republika posiluje vrcholové vedení. Přichází Paolo Iannone, expert na transformaci lídrů finančního segmentu

Tisková zpráva | Datum: 8. 7. 2020

Praha, 8. července 2020 - Česká pobočka Accenture, globální společnosti poskytující široké spektrum strategických, konzultačních, digitálních a technologických služeb, posiluje své nejvyšší vedení v České republice.

Celá zpráva

Komentář Accenture: Společnost Wirecard požádala o zahájení insolvenčního řízení

Tisková zpráva | Datum: 29. 6. 2020

Praha, 29. června 2020 - Minulý týden proběhla finančním světem informace o tom, že společnost Wirecard požádala o zahájení insolvenčního řízení z důvodu neschopnosti splácení svých závazků věřitelům. - Karel Kotoun, manažer Consulting & Strategy společnosti Accenture.

Celá zpráva

Společnost Accenture se stala lídrem v oblasti profesionálních cloudových služeb v rámci hodnocení IDC MarketScape 2020

Tisková zpráva | Datum: 25. 6. 2020

V hodnocení profesionálních dodavatelů služeb IDC MarketScape společnost Accenture letos zvítězila v segmentu profesionálních cloudových služeb.

Praha, 25. června 2020 - IDC MarketScape  vyhodnotil prostřednictvím stejnojmenného modelu trh profesionálních služeb v cloudu v roce 2020 a poskytl kvantitativní a kvalitativní analýzu toho, čím vynikají jednotliví dodavatelé. Toto hodnocení je založeno na komplexním rámci a sadě parametrů, u nichž se očekává, že budou výrazně přispívat k úspěchu při poskytování cloudových profesionálních služeb v krátkodobém i dlouhodobém horizontu.

Celá zpráva

Jak covid-19 ovlivňuje pojišťovnictví. Digitální transformace je zde. Pojišťovny redefinují obchodní a provozní modely a vytvářejí nové podmínky pro svůj růst

Tisková zpráva | Datum: 12. 6. 2020

Praha, 12. června 2020 - Pandemie covid-19 je globální krizí, která zásadním způsobem narušila ekonomiku a zpochybnila samotnou podstatu jejího globálního fungování. Zasahuje také nutně do pojišťovnictví, a to mnohem rychleji než krize předchozí. Celé odvětví musí rychle reagovat na turbulentní vývoj a následný dopad na zaměstnance, zákazníky i celou společnost. Je třeba učinit kroky, které pomohou minimalizovat okamžité ztráty a stabilizovat pojišťovny do nové situace po covid-19.

5 priorit, které pomohou znovu rozjet byznys

Tisková zpráva | Datum: 8. 6. 2020

Společnost Accenture připravila seznam kroků, které pomohou firmám obnovit podnikání v nových a nejistých podmínkách.

Praha, 8. června 2020 - Po několika týdnech nucené odstávky se většina společností snaží co nejrychleji znovu nastartovat své podnikání. Podmínky na trhu se ale změnily, a tak „znovuotevření“ vyžaduje více než jen návrat k normálu – posunuly se společenské hodnoty a kulturní normy, což vyžaduje i změnu ekonomických aktivit.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr