Accenture

press-releases

Tiskové zprávy - Accenture

Nový výzkum společnosti Accenture dává firmám návod, jak z digitálních technologií vytěžit maximum

Tisková zpráva | Datum: 7. 11. 2018

Zpráva “Delivering Digital Dividends”  (Využívání přínosů digitalizace) identifikuje oblasti, na které by se firmy měly při zavádění technologií zaměřovat, protože použití technologie může hodnotu dané oblasti zvýšit.

Praha, 7. listopadu 2018 - Nový výzkum společnosti Accenture poskytuje klientům nástroj, díky kterému budou moci vytěžit ze zavádění digitálních technologií maximum, a který podpoří růst zisků.

Celá zpráva

Nový průzkum Accenture zkoumal změny nákupních trendů

Tisková zpráva | Datum: 25. 10. 2018

Narůstá využívání platforem sociálních médií pro nákupy a mileniálové se stávají významnou nákupní silou, identifikoval pravidelný průzkum nákupních trendů Accenture Holiday Shopping Survey

Praha, 25. října 2018 - Dvanáctý každoroční průzkum společnosti Accenture týkající se nakupování zjistil, že za nákupy na svátky (Den díkuvzdání a Vánoce) budou američtí spotřebitelé letos utrácet více; nejvíce plánují utrácet mileniálové. Ti také podle průzkumu více hledí na kvalitu potravinářského zboží a při nákupech zohledňují postoj dané společnosti k otázkám inkluze a diverzity.

Celá zpráva

Finanční ředitelé hrají hlavní roli v řízení digitálních investic, zjistil nejnovější výzkum společnosti Accenture

Tisková zpráva | Datum: 12. 10. 2018

76 % CFO souhlasí s tím, že se jejich role bude postupem času měnit a více než na finanční znalosti se budou muset zaměřit na pokročilé dovednosti v oblasti digitalizace, analýzy dat a podpory spolupráce.

Praha, 12. října 2018 - Finanční ředitelé (CFO) hrají klíčovou roli v řízení digitální disrupce v rámci firem, jak zjistil nový výzkum společnosti Accenture . Dnešní finanční ředitelé už zastávají více než jen svou finanční funkci. Stávají se důležitými hráči v řízení celopodnikových digitálních investic a ovlivňují jejich ekonomické přínosy a dopady.

Celá zpráva

Firmy poskytující finanční služby zlepšují svou odolnost proti kybernetickým útokům a předcházejí více než 80 % z nich, uvádí studie společnosti Accenture

Tisková zpráva | Datum: 5. 10. 2018

Praha 5. října 2018 - Firmy z oboru finančních služeb zablokovaly podle průzkumu Accenture 81 % pokusů o útok, přesto 40 % útoků zůstává neodhaleno po dobu delší než týden. Nejistotu vnášejí rizika spojená s novými technologiemi včetně machine learning a umělé inteligence, 83 % dotazovaných ale uvádí, že tyto technologie jsou pro zajištění bezpečnosti jejich organizace nezbytné.

Celá zpráva

Společnost Accenture se zařadila na první místo Thomson Reuters Index, který oceňuje přední společnosti v oblasti diverzity a inkluze

Tisková zpráva | Datum: 27. 9. 2018

Praha, 27. září 2018 - Společnost Accenture  se umístila na špičce žebříčku Thomson Reuters Index , který ocenil 100 nejlepších společností v oblasti diverzity a inkluze na světě. Hodnocení bylo provedeno na základě údajů ze sociální, správní oblasti a z oblasti životního prostředí. Tento index vznikl v roce 2016 a je jedním z nejkomplexnějších globálních měřítek inkluze a diverzity na pracovišti.

kontakt pro média: Petr Jarkovský
email: petr.jarkovsky(@)aspen.pr